ralfik32 nikt nie przeczy, że Live Nation chce tylko i wyłącznie zarabiać! U2 chce grać, odwiedzać nowe kraje itd. itp, ale LN tylko zarabiać! Jasne
Ale jak piszesz, że można na ten koncert za granicą zarobić, albo w ogóle tam iść na koncert to to jakieś czcze gadanie jest. Oni przyjeżdżają do Polski, a nie do Anglii i to LN powinno uwzględniać w cenach biletów. Trybuny to żenada.
Na VT było mniej ludzi na koncercie, bilety dużo tańsze w sumie, a jakoś zarobili, czy po 4 latach cena na trybunach musi wzrosnąć 3 krotnie??
Marudzenie i żal jest, że ktoś tu w konia fanów robi, bo owszem wyciągną więcej kasy, ale czy przez to nie tracimy czegoś z atmosfery, jeśli trybuny się nie zapełnią to czy będzie radość z flagi, albo jeśli nawet zagraniczni fani je zapełnią, to czy to będzie wyjątkowy polski koncert, czy już ogólny środkowo europejski, czy wtedy też flaga wyjdzie??
A no i jak już pisałem U2 to nie mercedes do końca, to nie samochód. Bo samochodem gorszym mogę jeździć jak muszę, ale nie mogę słuchać gorszej muzyki!
PS ralfik32 a jeśli chce np. 4-5 osobowa rodzina się wybrać na taki koncert, na trybuny. Wszyscy mają wyjechać i 4 lata pracować na koncert? Na koncert w Polsce fajnie jakby było stać więcej Polaków...