No Line On The Horizon
Napisano 02 marca 2009 - 10:50
aktualizacja po 5 min:
ceny:
Box- 189 PLN
Magazine Edition- 119 PLN
Digipack- 72,90 PLN
Standard- (brak w ofercie- sprzedały się)
Polska Cena- 29,90
winyl - (brak w ofercie- sprzedały się)
#129 Guest_Mac_*
#130 Guest_depe_*
#131 Guest_depe_*
Napisano 02 marca 2009 - 16:16
Polska Edycja: 29.90 zl
Standard: 55.90 zl
2xLP: 84.90 zl
LTD BOX: 179.90 zl
Digipack: 65.90 zl
Magazine: 115.90 zl
Byłem właśnie w MM na Ostrobramskiej w W-wie, ceny:
Polska Edycja: 30 zl
Standard: 60 zl (na tą chwilę brakuje tylko tego formatu, cały się sprzedał)
2xLP: 94 zl
LTD BOX: 189 zl
Digipack: 70 zl
Magazine: 124 zl
Napisano 02 marca 2009 - 17:07
MM w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu:
LTD Box 169 zł
pozostałych wersji nie było.
Jak to nie było!!!!!!
Mam Boxa z Dominikańskiej 169 zł Wrocław rządzi!! Ale duże to bydle - chyba na razie najtaniej (Rock Serwis tylko przebija).
Magazine 109 zł
Digipack (leżą przy ladzie z płytami, tam gdzie można odsłuchiwać płyty) 64 zł - nawet gruby, fajnie wyglądał, ale żadnych bonusów nie wymienili na okładce, więc nie ma?????
Polskich i Standard nie widziałem, widocznie dopiero dowieźli...
Wcześniej byłem w Saturnie na Grunwaldzkim, ale tylko Polskie, Standard i Winyle mieli (~85zł).
Zaraz otwieram i nie ma mnie dla całego świata...... Tyle kasy, mam nadzieję, że warto.
PS Dajcie znać czy jest jakiś bonus na digipacku.
Napisano 02 marca 2009 - 18:17
A empik do chwili obecnej mojego zamówionego digipacka nie wysłał więc im podziękowałem - płytę kupiłem w saturnie
Napisano 02 marca 2009 - 18:25
Trochę oszukali z tym "Track z wersji UK" Właśnie załadowałem digipacka do odtwarzacza i jest 11 kawałków i ani jednego więcej. Ściema jednym słowem
A empik do chwili obecnej mojego zamówionego digipacka nie wysłał więc im podziękowałem - płytę kupiłem w saturnie
Ale jak? Kiedy zamówiłeś? I ile czekałeś?
Napisano 02 marca 2009 - 18:28
U mnie to samo, czekam i czekam na digipacka...zamawiałam w styczniu i jajo, jak tak dalej pójdzie to też im podziękuję.
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind"
#140 Guest_depe_*
Napisano 02 marca 2009 - 18:32
Kto oszukał? Oficjalnie nie było żadnych info, że jakiekolwiek bonusowe tracki się pojawią.Trochę oszukali z tym "Track z wersji UK" Właśnie załadowałem digipacka do odtwarzacza i jest 11 kawałków i ani jednego więcej. Ściema jednym słowem
Były tylko spekulacje, że być może bonusowy track (NLOTH 2) pojawi się na wydaniach Jap, Aussie, UK.
Już są, NLOTH 2 jest bonusem na wydaniu japońskim, patrz post niżej.
Jeszcze nie. Zakupię ale w późniejszym terminie.@Depe kupiłeś wersję 'Magazine'?
A tak przy okazji, Digipack to jest to samo co znajduje się w BOX LTD.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych