No Line On The Horizon
Napisano 27 lutego 2009 - 18:04
Na BielanachW którym, tym na Bielanach, czy w Dominikańskiej?
Ale EMPIK mnie wkurzył
Napisano 27 lutego 2009 - 18:10
Nie mam pojęcia... Mrówa by wiedział. Ale polska wersja chyba wszędzie jest... Bo ta blondi mi proponowała właśnie polską...A nie wiesz jak z Empikiem w rynku? Jest chociaż polska wersja?
Napisano 27 lutego 2009 - 20:57
Pisałem do tych z empiku i ich poganiałem ale otrzymałem tylko wymijającą odpowiedź pt że, niby wyślą po premierze, bez żadnych szczegółów, terminu - NIC. Masakra!!! Ile można czekać? Jak w poniedziałek płyty nie wyślą a znajdę digi w jakimś media czy gdzieś to szanownemu empikowi "grzecznie" podziękuję. To już ich kolejna wtopa z realizacją zamówienia!!
#92 Guest_Mac_*
Napisano 27 lutego 2009 - 21:06
A ja jeszcze nie dostałem paki (fuck !). Jak jutro nie przyjdzie to się zastrzelę. :/
W sobotę paczki nie otrzymasz, ponieważ merlin.pl i firma kurierska którą sobie najeli nie dostarczają ich w te dni. Jak nie dostałeś dzisiaj, musisz czekać do poniedziałku.
Napisano 27 lutego 2009 - 22:17
W związku z okropną krakowską posuchą jeśli chodzi o BOX - nabyłem tymczasowo na weekend polską wersję.
Czyli co się nie robi dla ukochanego zespołu.
PS. Ludzie nie kupujcie BOXU w Empiku - będzie w bardzo "przystępnej" cenie 199,99 zł
Rock Serwis proponuje np 161 zł.
Pozdrawiam.
Maaaaagnificent!!
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 28 lutego 2009 - 00:12
To box ofcorse
Tak piszą na stronie empika. Mówicie, że ściema?
To nie jest żadna ściema.
Sklep internetowy empik.com, ma swoje ceny, a empiki jako punkty sprzedaży bezpośredniej swoje.
Napisano 28 lutego 2009 - 12:25
Mam jak dotąd dwie płytki z serii: Polska cena zagraniczna muza i jak dla mnie... dramat!!
Czy z najnowszym U2 jest podobnie ?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych