You're welcome to Poland, U2!
Napisano 01 marca 2009 - 20:21
ej, flaga musi być! Sam Bono rzekł, że chce ją znowu zobaczyć!
Najlepiej taką jak wtedy, biało-czerwoną , z tyłu fani będą trzymać biały materiał nad głowami a z przodu czerwony i wszyscy będą szczęśliwi ;D
Napisano 01 marca 2009 - 21:01
Pomysł bingo. Tak zróbmy
jasne - zrobmy sie na szaro...
flaga to dobry pomysl, bo 1-ponadczasowa, 2-latwa do uzasadnienia, 3-latwa (przy organizacji jak zeszlym razem) do wykonania.
wszelakie znaki, napisy-giganty, trojkolorowe flagi, dwie akcje jednoczesnie przy takiej masie ludzi, ktorzy nei wiedza o co kaman raczej niestety nie przejda.
Napisano 01 marca 2009 - 21:02
jasne - zrobmy sie na szaro...
flaga to dobry pomysl, bo 1-ponadczasowa, 2-latwa do uzasadnienia, 3-latwa (przy organizacji jak zeszlym razem) do wykonania.
wszelakie znaki, napisy-giganty, trojkolorowe flagi, dwie akcje jednoczesnie przy takiej masie ludzi, ktorzy nei wiedza o co kaman raczej niestety nie przejda.
I na policzkach czarnym markerem powypisujemy sobie ''U2'' ;D
Napisano 01 marca 2009 - 21:10
dajta spokój, moim zdaniem flaga, i już
może to trochę wyglądać jak pójście na łatwiznę, ale przecież sam Bono powiedział, że chce ją znowu zobaczyć , zawsze można coś jeszcze oprócz flagi...
W czasie jakieś przerwy fani mogą zacząć śpiewać Sto lat po angielsku albo wszyscy zaczną krzyczeć - ,, U2 IS THE BEST, WE LOVE YOU, YOU ARE THE BEST'' czy coś w tym stylu, napewno by go wzruszyło.
Napisano 01 marca 2009 - 21:14
W czasie jakieś przerwy fani mogą zacząć śpiewać Sto lat po angielsku albo wszyscy zaczną krzyczeć - ,, U2 IS THE BEST, WE LOVE YOU, YOU ARE THE BEST'' czy coś w tym stylu, napewno by go wzruszyło.
czy ja wiem? sto lat, we love you, you are the best na pewno się już n razy nasłuchali i nie będzie to w sumie nic oryginalnego
Napisano 01 marca 2009 - 21:16
czy ja wiem? sto lat, we love you, you are the best na pewno się już n razy nasłuchali i nie będzie to w sumie nic oryginalnego
To zaśpiwamy Jego piosenkę lub wymyślimy hymn o u2 , tylko ktos musi mieć pomysł jak on ma brzmić.
Napisano 01 marca 2009 - 21:40
Pomysł może głupi, ale podrzucić zawsze można, prawda ;-)
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych