You're welcome to Poland, U2!
Started by
bebok
, sty 16 2009 14:06
786 replies to this topic
Napisano 09 marca 2009 - 20:45
Przewiduję, że się przyjmie. Do tego baloniki.
Tak. A jako że wiadomo co znaczy wedle słów Bono tytuł Get On Your Boots, proponuję w trakcie tejże piosenki nadmuchać prezerwatywy w kolorach wiadomych i nimi machać. Albo założyć sobie na głowy. Myślę, że nam się uda.
Napisano 09 marca 2009 - 21:12
dobra, to teraz ta...
tak zwana radosna twórczość fana, w sensie moja, jakby to można rozwiązać na Śląskim. Of koz trza poczekać na Zbycha, ale i tak może komuś się spodoba sorki za jakość wykonania, chodzi mi o sam schemat.
czyżby #3 najbardziej prawdopodobna?
tak zwana radosna twórczość fana, w sensie moja, jakby to można rozwiązać na Śląskim. Of koz trza poczekać na Zbycha, ale i tak może komuś się spodoba sorki za jakość wykonania, chodzi mi o sam schemat.
czyżby #3 najbardziej prawdopodobna?
Napisano 09 marca 2009 - 21:17
Nie no #3 jak dla mnie - nie ma problemu jak podzielić
Tylko mnie zastanawia, nie wiem czemu, czy bilet będą sprzedawane na całe trybuny.
Aaa i ktoś wcześniej pisał, by zrobić jeszcze zieloną flagę - moim skromnym nie byłby to głupi pomysł, można rozważyć.
Tylko mnie zastanawia, nie wiem czemu, czy bilet będą sprzedawane na całe trybuny.
Aaa i ktoś wcześniej pisał, by zrobić jeszcze zieloną flagę - moim skromnym nie byłby to głupi pomysł, można rozważyć.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych