You're welcome to Poland, U2!
Napisano 07 marca 2009 - 20:04
Napisano 07 marca 2009 - 22:12
Flaga przy NYD jest najlepszym pomysłem, czego dowód daliśmy cztery lata temu. Tym razem zróbmy to samo tylko cztery razy lepiej. ''Świecący'' efekt byłby super - pomysł z pałeczkami brzmi fajnie, pod warunkiem, że każdy otrzymałby takową przy wejściu na stadion (gratis!) Gdyby były odpłatne, za zakup zdecydowałaby się pewnie połowa koncertowiczów. Ale ktoś musiałby ponieść koszta, więc pewnie się nie sprawdzi. A jeżeli nie pałeczki to sprawdzone koszulki, kartki i cokolwiek jeszcze w biało-czerwonym kolorze. Jednak byłoby super gdybyśmy tym razem poszli trochę dalej. Trzeba kombinować coś z irlandzką flagą przy SBS. Myślę, że chłopakom miło by było gdybyśmy wprowadzili jakiś irlandzki motyw.
Napisano 07 marca 2009 - 22:22
nie psujmy czegoś co nam(wam) wyszło, ulepszając to na siłe
Napisano 07 marca 2009 - 22:56
Napisano 08 marca 2009 - 10:39
(a propos czyjegoś pomysłu odnośnie flagi Irlandii, to ciekawe jak miałaby ona wyglądać w wersji okrągłej
Napisano 08 marca 2009 - 13:06
(co ja mam z tym polskim...)
Napisano 09 marca 2009 - 20:13
Flaga jest niezaprzeczalnie dobrym pomysłem godnym powtórki.Wrażenie 2005 było niezapomniane
Flaga może zmienić się w czerwień , samą czerwień
Płyta i jej nagrywanie jest związana z Marokiem ,Maroko ma flagę czerwoną po całości z zieloną gwiazdą w środku
Zielona (Irlandzką) gwiazdą w środku chorzowskiej marokańskiej flagi będą oni
troche utopijne..ale tak sobie pomyślałam
pozdrawiam
Napisano 09 marca 2009 - 20:16
Z planowaniem jakiejkolwiek akcji powinnismy poczekac na pomysl Zbycha.
Flaga sie udala, flaga byla wyjatkowa, o fladze mowi sie do dzis - zatem niech Zbych zadecyduje co robimy - stara flaga, ulepszona flaga, czy cos innego.
Zbychu, co powiesz?
Pozdr!
E
Napisano 09 marca 2009 - 20:17
Płyta i jej nagrywanie jest związana z Marokiem ,Maroko ma flagę czerwoną po całości z zieloną gwiazdą w środku
Zielona (Irlandzką) gwiazdą w środku chorzowskiej marokańskiej flagi będą oni
troche utopijne..ale tak sobie pomyślałam
pozdrawiam
Bardzo utopijne;) Nie przejdzie.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych