You're welcome to Poland, U2!
Napisano 25 lipca 2009 - 21:42
Napisano 25 lipca 2009 - 21:48
Zresztą będzie masa ludzi i widzów-turystów, jak to ktoś wcześniej ujął, podejrzewam, że duża część z nich nadal nie wie o akcji flaga, więc... Lepiej nie za dużo tego przepychu, bo się ludzie pogubią. Tak będzie dobrze, jak jest
Ja ewentualnie myślę o wywieszeniu na barierkach jakiegoś transparentu z miłym hasłem.
Napisano 25 lipca 2009 - 21:54
#785 Guest_piotrek85_*
Napisano 25 lipca 2009 - 21:57
Chcesz stworzyć flagę Birmy? Fajnie. Rzecz w tym, że jest już ZA PÓŹNO. Każdy kto uważa ten, czy jakikolwiek inny pomysł niż flaga Polski za możliwy do zrealizowania jest po prostu idiotą.no własnie... to JUZ BYLO... zostwmy ten moment of surrender i pojdzmy do przodu.... zrobmy coś innego, zwariowalnego zaskakującego,,, przeciez ONi wiedza ze bedzie flaga i bono bedzie mial kilka wyrezyserowanych fraz na okoliczność... chcecie GO czyms zakoczyć.. chcecie.....nieprawdaz ??????
Napisano 25 lipca 2009 - 22:03
Chcesz stworzyć flagę Birmy? Fajnie. Rzecz w tym, że jest już ZA PÓŹNO. Każdy kto uważa ten, czy jakikolwiek inny pomysł niż flaga Polski za możliwy do zrealizowania jest po prostu idiotą.
Popieram
a z tego co wiem to temat FLAGI II jest już wałkowany od 2005 roku, wtedy trzeba było się z pomysłami zgłaszać, a nie teraz jak praktycznie to już temat zamknięty jest
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:04
Nie wiem, ale te wielokropki z czymś mi się kojarzą.no własnie... to JUZ BYLO... zostwmy ten moment of surrender i pojdzmy do przodu.... zrobmy coś innego, zwariowalnego zaskakującego,,, przeciez ONi wiedza ze bedzie flaga i bono bedzie mial kilka wyrezyserowanych fraz na okoliczność... chcecie GO czyms zakoczyć.. chcecie.....nieprawdaz ??????
a to se pochwalajcie takie badziewia... może jeszcze tolerujecie homoseksualistów? jednak już nikt nie rozumie Katolików...
ale nie ma sensu dyskutować o tym... każdy ma inne poglądy i trzeba to uszanować...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych