You're welcome to Poland, U2!
Napisano 26 marca 2009 - 23:57
A pomysł z flagami Irlandii pojedynczymi - poddać do realizacji na forach dla fanów i osób lubiących ich muzykę itd.
Będzie to coś w stylu "zadania z gwiazdką na matematyce" i ludziom się nie pomiesza w głowach, że raz usłyszy ktoś, że flaga PL raz że IRL, bo faktycznie byłby obciach jakby to niewypaliło. A poza tym lepiej zrobić jedno dobrze niż kilka a do d***
Napisano 27 marca 2009 - 08:58
Cieszy mnie to, że jesteś patriotą - ale pomyśl sobie o jednym - A co U2 miało do Polski, kiedy tworzyło piosenkę NYD? Irlandczycy to też ludzie, thank God, że Irlandia dała nam tak wspaniałych muzyków jak Bono, The Edge, Larry i Adam.Flagą Irlandii niech zajmą się Irlandczycy. Naszym symbolem, znakiem rozpoznawczym jest flaga POLSKI na koncercie U2. Od dziesiątek lat gra się Mazurka Dąbrowskiego, ale nadal wzbudza on emocje, raczej podobnie będzie z flagą. Na dobrą sprawę, co my mamy do Irlandii? ŻMamy zostać drugą?
Jestem za pojedyńczymi flagami Irlandii na SBS, za jakąś inną akcją, może za Happy Birthday dla The Edge'a? Ale najważniesza jest flaga Polski, tak, jestem patriotą i fanem U2.
Flaga Irlandii jest ciężka do wykonania, ruszyła kampania odnośnie flagi Polskiej i nie mieszajmy.
Nie wiem, czemu do tego wracasz już dawno został ten pomysł odrzucony.
Polska flaga na NYD i kto chce, swoje irlandzkie flagi na SBS. i będzie extra
Napisano 27 marca 2009 - 09:34
Napisano 27 marca 2009 - 09:43
Napisano 27 marca 2009 - 10:01
Niech sobie będą irlandzkie flagi na SBS (o ile w ogóle zagrają SBS) ale wydaje mi się, że należy stawiać biało-czerwoną flagę na pierwszym miejscu, gdyż nie każdy będzie chciał wypychać plecak i szmatą i flagą; boję się więc, że będą tacy, którzy wezmą flage Irlandii a nie wezmą białej lub czerwonej szmaty. I druga sprawa: flagi Irlandii ok ale nie "Wielka flaga Irlandii", bo wszysko się pochrzani.
To fakt, kwestia tego, czy zagrają SBS =)
Po drugie- ja bym się nie zamartwiała tak tą polską flagą- jestem pewna, że wypali, nawet jakby było dodatkowych 100 pomysłów.
Po trzecie- NIE dla wielkiej irlandzkiej flagi już dawno zostało powiedziane
Napisano 27 marca 2009 - 11:00
Witam, mam pytanie do powyższego .... dlaczego nie zostanie zrealizowany? Co jest złego w "zielonym stadionie" i kto o tym zdecydował?
Ja nie widzę nic złego w zielonym stadionie... a kto to zdecydował... po prostu ci, co są za zieloną łąką nie mają takiej siły przebicia...
Napisano 27 marca 2009 - 12:51
Pomysł z zielonym stadionem byłby moim zdaniem nie głupi i można by go wprowadzić, ale wtedy jeśli było by wiadomo, że będzie u nas kręcone DVD. Wtedy powtórzona polska flaga, a do tego akcent irlandzki na takim DVD by świetnie wyszły, no i nikt nie powie że green action na członkach U2 też by nie zrobiły wrażenia. To takie może głupawe promowanie mojego pomysłu . Mamy czas i wszystko jest jeszcze do przemyślenia. Jeśli chodzi o "pozostańmy w pamięci" to i moim zdaniem to jest do przeróbki - jakoś kuje w oczy (wychodzi coś w stylu "cześć ich pamięci")...Mysle ze ten pomysl z zielonym stadionem jest bardzo dobry , ale niestety juz chyba musimy sie trzymac tej pierwszej koncepcji bo sie troche namiesza
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych