Jak to rozwiązać? Jakaś masowa akcja dyplomatyczna? Przegadać ich?
Po męsku?
Napisano 26 marca 2009 - 18:05
Napisano 26 marca 2009 - 18:09
Napisano 26 marca 2009 - 18:10
Napisano 26 marca 2009 - 18:11
Napisano 26 marca 2009 - 18:13
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 18:13
Napisano 26 marca 2009 - 18:16
1. Flaga Polski NYD
2. Flaga Irlandii (indywidualnie każdy kto chce) - SBS
I po sprawie, dajcie spokój, bo i tak już postanowione
Napisano 26 marca 2009 - 18:28
Bym zaproponowała wyprowadzkę, ale nie będę złośliwa.
Wątku możecie nie czytać PO PROSTU, nie?
Ale poważnie, dobrze by było coś z tym zrobić.
Nicole droga - kompromisem jest rozwiązanie zaproponowane przez kogoś (nie pamiętam kogo, przepraszam), zaproponowane zarówno tu jak i na forum.u2.com.pl są dobrowolne flagi Irlandii przy SBS. To MA SENS, JEST PROSTE, NIE JEST SPRZECZNE Z AKCJĄ FLAGI POLSKI, NIE PRZESZKADZA TEJŻE AKCJI. Natomiast 'zielono mi' wręcz przeciwnie. Może narobić tylko niepotrzebnego zamieszania.
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 18:37
Napisano 26 marca 2009 - 18:32
Napisano 26 marca 2009 - 18:39
Ich debilizm coraz bardziej mnie powala.
Właśnie, da się zrobić jakoś tak żebym nie mógł czytac tego wątku? Zignorować czy coś? Po prostu pokurwi mnie tu zaraz, Conr4d rozumiem to bardzo dobrze, jak wchodze na to ich forum to stężenie głupoty na jeden post mnie po prostu sprowadza do parteru. Mam już to wszystko generalnie gdzieś, biorę coś czerwonego i jadę na koncert. Ale jak widzę jak ludzie którzy nie potrafią przeczytac paru stron w temacie biorą się za takie akcje, to... a zresztą, a gówno.
PS: Jeden post z tamtego forum brzmi "I co teraz?". No właśnie kur*a, co teraz?
Napisano 26 marca 2009 - 18:43
Takie stężenia nienawiści, chamstwa, buractwa i zadufania w sobie to już dawno na żadnym forum czy grupie nie widziałem. Widać, że niektórym słoma z butów wychodzi....
Napisano 26 marca 2009 - 18:45
Ciężko trzymać nerwy na wodzy gdy kolejny forumowicz z krótkim stażem rzuca "ciekawe pomysły". Wszystkie te pomysły były już omawiane i zgodnie je odrzucono. Czasem lepiej trochę pomyśleć i poczytać niż niepotrzebnie zabierać głos.Takie stężenia nienawiści, chamstwa, buractwa i zadufania w sobie to już dawno na żadnym forum czy grupie nie widziałem. Widać, że niektórym słoma z butów wychodzi....
Napisano 26 marca 2009 - 18:59
Więc coby pokazać klasę i poziom, nie odpisuj na to, a odnieś się do tych kilku przynajmniej argumentów które przytoczyliśmy przeciw zielonemu stadionowi.
Pozdro.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych