Skocz do zawartości

Zdjęcie

You're welcome to Poland, U2!

786 replies to this topic

#581 Dev

Dev

Użytkownik

• Members
  • 44 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:05

Jak to rozwiązać? Jakaś masowa akcja dyplomatyczna? Przegadać ich?

Po męsku? :lol:

#582 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2009 - 18:05

Właśnie, da się zrobić jakoś tak żebym nie mógł czytac tego wątku? Zignorować czy coś? Po prostu pokurwi mnie tu zaraz, Conr4d rozumiem to bardzo dobrze, jak wchodze na to ich forum to stężenie głupoty na jeden post mnie po prostu sprowadza do parteru. Mam już to wszystko generalnie gdzieś, biorę coś czerwonego i jadę na koncert. Ale jak widzę jak ludzie którzy nie potrafią przeczytac paru stron w temacie biorą się za takie akcje, to... a zresztą, a gówno.

PS: Jeden post z tamtego forum brzmi "I co teraz?". No właśnie kur*a, co teraz?

#583 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:06

.. wydaje mi się, że po prostu ten temat umrze śmiercią naturalną a i tak ta nieszczęsna polska flaga będzie. :)

??????????

#584 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2009 - 18:09

Media się do takiego czegoś nie przyłaczą, bo zakręcone to wszystko jak ruski termos. Na stronach internetowych przeciętny "Zenek" przeczyta że ma

-wziąść coś białego/czerwonego
-machać tym na New Years Day (pewnie pomyśli sobie, "co to takiego do cholery? a to pomacham wtedy jak wszyscy)
-wziąść coś zielonego
-pomachać tym na Sunday Bloody Sunday

I myślicie że to wypali z 80 tys. ludzi?

#585 Nicole

Nicole

Użytkownik

• Members
  • 69 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:10

Przyznaję się, nie jest ze mnie wielka patriotka :)

A to był skrót myślowy- chodziło mi o problem z flagą. Przepraszam.

A co wyście się tak czepnęli tej irlandzkiej flagi? :D Przecież powiedziano już "nie" i koniec. Będzie polska. A jak komuś się zachce, to i irlandzką pomacha. Swoją własną.

#586 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:11

Nie ma co mieszać, bo w efekcie wyjdzie flaga biało-zielona albo zielono-czerwona. Poza tym większość ludzi w upale będzie miała przy sobie małe plecaczki, mało kto będzie chciał trzymać miejsce dla dwóch różnych szmat.

PS. Sugestie odnośnie nacjonalizmu uważam za wyraz lekkich kompleksów.

#587 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:13

Wątku możecie nie czytać PO PROSTU, nie? ;)

Ale poważnie, dobrze by było coś z tym zrobić.

Nicole droga - kompromisem jest rozwiązanie zaproponowane przez kogoś (nie pamiętam kogo, przepraszam), zaproponowane zarówno tu jak i na forum.u2.com.pl są dobrowolne flagi Irlandii przy SBS. To MA SENS, JEST PROSTE, NIE JEST SPRZECZNE Z AKCJĄ FLAGI POLSKI, NIE PRZESZKADZA TEJŻE AKCJI. Natomiast 'zielono mi' wręcz przeciwnie. Może narobić tylko niepotrzebnego zamieszania.

Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 18:13

#588 charcerzyk

charcerzyk

Użytkownik

• Members
  • 30 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:16

1. Flaga Polski NYD
2. Flaga Irlandii (indywidualnie każdy kto chce) - SBS

I po sprawie, dajcie spokój, bo i tak już postanowione :P

dokładnie, druga akcja ogólno stadionowa nie wyjdzie...

zostańmy przy NYD biało czerwono, a podczas SBS lub pierwszego bisu kto chce indywidualnie pokazuje flagę irlandzką

co wy na to?
Dołączona grafika

#589 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:18

co wy na to?

jesteśmy za.
teraz tylko trzeba przekonać kolegów z sąsiedniego forum zanim zaczną mieszać.

#590 Nicole

Nicole

Użytkownik

• Members
  • 69 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:28

Bym zaproponowała wyprowadzkę, ale nie będę złośliwa.

Anja, nie wiesz o co chodzi, nie krytykuj. :) Pozdrawiam.

Wątku możecie nie czytać PO PROSTU, nie? ;)

Ale poważnie, dobrze by było coś z tym zrobić.

Nicole droga - kompromisem jest rozwiązanie zaproponowane przez kogoś (nie pamiętam kogo, przepraszam), zaproponowane zarówno tu jak i na forum.u2.com.pl są dobrowolne flagi Irlandii przy SBS. To MA SENS, JEST PROSTE, NIE JEST SPRZECZNE Z AKCJĄ FLAGI POLSKI, NIE PRZESZKADZA TEJŻE AKCJI. Natomiast 'zielono mi' wręcz przeciwnie. Może narobić tylko niepotrzebnego zamieszania.

I ja to rozumiem i na to się godzę. Z uśmiechem na twarzy i bez niepotrzebnej krytyki. Szkoda tylko, że dużo osób niepotrzebnie się unosi. :(

Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 18:37

#591 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:32

To kto z Was zabiera dobrowolnie flagę Irlandii? ;)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#592 Nicole

Nicole

Użytkownik

• Members
  • 69 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:35

To kto z Was zabiera dobrowolnie flagę Irlandii? ;)

Oczywiście, że biorę irlandzką flagę ze sobą :) Pomysł narodzony z chwilą ujrzenia wiadomości o koncercie U2 w Polsce :D To samo mam zamiar zrobić na Selectorze :) tyle że z brytyjską.

#593 wiewior

wiewior

Użytkownik

• Members
  • 44 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:39

Ich debilizm coraz bardziej mnie powala.

Właśnie, da się zrobić jakoś tak żebym nie mógł czytac tego wątku? Zignorować czy coś? Po prostu pokurwi mnie tu zaraz, Conr4d rozumiem to bardzo dobrze, jak wchodze na to ich forum to stężenie głupoty na jeden post mnie po prostu sprowadza do parteru. Mam już to wszystko generalnie gdzieś, biorę coś czerwonego i jadę na koncert. Ale jak widzę jak ludzie którzy nie potrafią przeczytac paru stron w temacie biorą się za takie akcje, to... a zresztą, a gówno.
PS: Jeden post z tamtego forum brzmi "I co teraz?". No właśnie kur*a, co teraz?

Takie stężenia nienawiści, chamstwa, buractwa i zadufania w sobie to już dawno na żadnym forum czy grupie nie widziałem. Widać, że niektórym słoma z butów wychodzi....
OEBRAĆ BILETY TYM, KTÓRZY NIE MYŚLĄ TAK, JAK MY! TO NIE SĄ FANI! TYLKO MY JESTEŚMY FANAMI U2!!

#594 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:43

Takie stężenia nienawiści, chamstwa, buractwa i zadufania w sobie to już dawno na żadnym forum czy grupie nie widziałem. Widać, że niektórym słoma z butów wychodzi....

Więc coby pokazać klasę i poziom, nie odpisuj na to, a odnieś się do tych kilku przynajmniej argumentów które przytoczyliśmy przeciw zielonemu stadionowi.
Pozdro.

#595 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2009 - 18:45

Ciężko trzymać nerwy na wodzy gdy kolejny forumowicz z krótkim stażem rzuca "ciekawe pomysły". Wszystkie te pomysły były już omawiane i zgodnie je odrzucono. Czasem lepiej trochę pomyśleć i poczytać niż niepotrzebnie zabierać głos.

Czasem boję się, że ktoś może się zainspirować do kolejnego głupiego pomysłu po obejrzeniu filmiku z owcami. :lol:

#596 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:48

Niestety, użytkownik "wiewiór" ma rację. Pamiętać trzeba, że owe absurdalne dla nas niekiedy pomysły, wynikają z dobrych w gruncie rzeczy pobudek i obraźliwe teksty pod adresem ich autorów są słabym pomysłem.

#597 Nicole

Nicole

Użytkownik

• Members
  • 69 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:48

A może by zrobić tak jeszcze żywą koniczynkę :D
Albo pochód taki jak z okazji dnia św. Patryka :D

A najlepiej to zamknąć temat- co postanowione, to postanowione.

#598 Nicole

Nicole

Użytkownik

• Members
  • 69 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:53

Mnie te dyskusje od początku bawiły :) ale fakt, wyzywanie kogoś przez to, że ma jakiś pomysł i chciałby się nim podzielić jest nie w porządku... może jedna osoba nie ma siły przebicia, ale jakby się pojawiały kolejne z tym samym pomysłem, to kto wie...

#599 wiewior

wiewior

Użytkownik

• Members
  • 44 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:59

Więc coby pokazać klasę i poziom, nie odpisuj na to, a odnieś się do tych kilku przynajmniej argumentów które przytoczyliśmy przeciw zielonemu stadionowi.
Pozdro.

Ja cały czas widzę jeden argument - już postanowiliśmy, że będzie flaga biało-czerwona. I czasem drugi - ludzie nie będą wiedzieli, o co chodzi z kolorami. Pierwszy pominę milczeniem, a na drugi odpowiem: mamy cztery miesiące do koncertu. Ale widać wyzwania nie są dla nas. Lepiej pojść na łatwiznę i nie podejmować ryzyka.

A jak ktoś nie potrafi pohamować języka, to niech nie czyta forum, albo weźmie kropelki na uspokojenie.

#600 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 26 marca 2009 - 21:11

Ok, więc powiedz nam raz a dobrze:
PO CO nam flaga Irlandii, zielona płyta, tudzież inne, irlandzkie niespodzianki na taką skalę?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych