You're welcome to Poland, U2!
Napisano 26 marca 2009 - 15:12
jasne, za to irlandzkiej - nigdy w życiu nie widzieli...
niecia - proponuję poczytać ten post, wystarczy cofnąć się o 2-3 strony a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania...
Ok, mi tam wszystko jedno czy Polski czy Irlandii, ważne by im się spodobało i by nie zapomnieli o polskich fanach jak i o koncercie sierpniowym, by go tak dobrze wspominali jak ten z 2005roku.
Napisano 26 marca 2009 - 17:35
Napisano 26 marca 2009 - 17:37
Napisano 26 marca 2009 - 17:38
Nie za dużo tego by było? Na SBS każdy, kto by chciał toby sobie pomachał własną flagą Irlandii, nie trzeba całego stadionu od razu "robić".
Tak samo można powiedzieć o polskiej fladze... czemu nie potraficie przystać na inne pomysły? Wiadomo, że polska flaga na bank będzie, ale też nie bądźmy takimi nacjonalistami
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 17:42
Napisano 26 marca 2009 - 17:44
Wręcz przeciwnie - jestem prawie pewien, że lansowanie teraz drugiej dużej akcji zaszkodzi tej pierwszej.
Zaniechajcie. Ja Was proszę.. przeczytajcie ten wątek w całości, już to rozważaliśmy i sensownie odrzuciliśmy...
Zarejestruj się ktoś tam tam na forum.u2.com.pl i pomóż.
Wcale się Spider'owi nie dziwię. Mi też ręce opadają.
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 17:46
Napisano 26 marca 2009 - 17:47
Ich debilizm coraz bardziej mnie powala.http://forum.u2.com....&...97&start=90
Powoli skłaniamy się do dwóch "niespodzianek".
Zarejestrowałem się wczoraj, ale nie dostałem maila aktywującego.
Użytkownik conr4d edytował ten post 26 marca 2009 - 17:48
Napisano 26 marca 2009 - 17:52
Ale też troszkę pomyślcie. Dla kogo to robimy. Dla siebie, żeby pokazać, jacy to my jesteśmy Polacy? Wow. Dla U2? Dobra, no powiedzieli, że chcą to jeszcze raz zobaczyć. Wejdą na scenę i pomyślą sobie "Dobra, zagramy NYD, fajnie by było zobaczyć znowu polską flagę"
Pamiętajcie, że U2 robi przepiękne show i czaruje nas swoją muzyką. I jeszcze raz napiszę: skoro Bono "wtrąca" się w nasze polskie sprawy, czemu nie możemy mu pokazać, że też się interesujemy innymi narodami, a nie tylko swoim?
Jak pomysł z zielonym nie przejdzie- nie obrażę się, po prostu mi jest troszkę przykro, że Polacy są tacy zadufani w sobie.
Napisano 26 marca 2009 - 17:53
Totalne zdezorientowanie i zamieszanie przez jakąś drugą "bonusową" niespodziankę, która z dużym prawdopodobieństwem może okazać się niewypałem.
Ja pierdziele......... żadne zadufania, narodowe dumy i ksenofobia nie mają tutaj nic do rzeczy !!!!!!!!!!!!!1111111111
Zróbcie tak, bym nie mógł czytać tego wątku, bo chyba osiwieję
Użytkownik Max edytował ten post 26 marca 2009 - 17:56
Napisano 26 marca 2009 - 17:55
Tego boję się najbardziej.
Totalne zdezorientowanie i zamieszanie przez jakąś drugą "bonusową" niespodziankę, która z dużym prawdopodobieństwem może okazać się niewypałem.
Chodziło mi, że nie wypali ogólnie pomysł a nie że na koncert przyjdzie garstka ludzi z zielonymi ręcznikami.
Z resztą odechciewa mi się tego wszystkiego.
btw. z resztą przecież idziemy się tam wszyscy bawić, a nie dla polskiej flagi
Napisano 26 marca 2009 - 17:58
Najgorsze jest to, że to grupa kilku (dosłownie) osób wymyśliła i może narobić niezłego zamieszania jak się uprą.
Wbrew wszystkim i rozsądkowi. Jak to rozwiązać? Jakaś masowa akcja dyplomatyczna? Przegadać ich?
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 17:58
Napisano 26 marca 2009 - 18:01
Otóż to właśnie, Max.
Najgorsze jest to, że to grupa kilku (dosłownie) osób wymyśliła i może narobić niezłego zamieszania jak się uprą.
Wbrew wszystkim i rozsądkowi. Jak to rozwiązać? Jakaś masowa akcja dyplomatyczna? Przegadać ich?
Dobra, pomysł z irlandzką flagą jest zdecydowanie za trudny i to w 100% by nie przeszło. Ale skoro pomysł z zielonym jest wykonalny to czemu nie? Czemu się tak wzbraniacie?
Tu nikt nikogo nie będzie w stanie przegadać, bo żadne strony nie chcą iść na kompromis... wydaje mi się, że po prostu ten temat umrze śmiercią naturalną a i tak ta nieszczęsna polska flaga będzie.
Dajcie już spokój......
Napisano 26 marca 2009 - 18:05
Przypominam wszystkim tęgim pomysłodawcom flag Irlandii, podziałów na sektorach, czepeczek, zielonej kartonady baloników i innych śmiesznych wynalazków - flaga 05 miała ruszyć na solówce Edge'a. Ruszyła na pierwszych taktach NYD'a. Dla 70 - tysięcznej wiary informacja o stracie na solówce już była ciężka do ogarnięcia i wykonania, nie mówiąc już o jakichś podziałach na 3 kolory w danym momencie.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych