U2owe sny
Napisano 05 października 2009 - 15:58
Napisano 07 grudnia 2009 - 09:56
Napisano 05 lutego 2010 - 14:03
Śniło mi się ze jestem w szkole Mount Temple ( nie żartuje) chodzę korytarzami i szukam słynej tablicy ogłoszeń. Co za genialny sen.
I jak było w tej szkole??
Mnie dziś wieczorem oporwadzi po niej Edek W kinie
A snu pozazdrościc-ostatnio mam zastój w moich U2-owych snach ale spokojnie-znając mnie jeszcze zapewnenie raz chłopaki mi się snić będą
Napisano 02 marca 2010 - 21:58
Nie wiem kto miał głupszą minę, ja czy on...
Napisano 04 marca 2010 - 16:03
Ostatnio śniło mi się 3 tyg temu w Koszalinie
Byłem na Pop Marcie W Warszawie i miałem kamerę, stałem pod samą sceną i nagrywałem koncert.
Edge w pewnym momencie był 2 metry ode mnie i nagrywałem jak gra,nie da się tego opisać to było tak blisko że widziałem dokładnie gdzie przyciska struny
Pamiętam też New Year's Day i wyświetlane motywy Solidarności na ekranie, w tym czasie chyba ktoś rzucił butelką na scenę,ale nic się nie stało.
Pamiętam jak się odwróciłem i widziałem za sobą 80 tys ludzi na murawie, a dodatkowo były wybudowane trybuny, świetny widok
Koncert urwał mi się na piosence I Still Havent Found...
Pamiętam jak następnego dnia rozbierali scenę i Bono siedział na jakimś rusztowaniu, podszedłem do niego i zapytałem - Kiedy znów będziecie w Polsce,czy trzeba będzie czekać 8 lat?
-Dlaczego w Chicago gracie co trasę po 3 koncerty a u nas tylko jeden.
Pamiętam że coś mruknął pod nosem,nie pamiętam co.
Pózniej odprowadziłem go do helikoptera, i na tym skończył się sen.
Sen wydawał się tak realistyczny, że aż rozpaczałem kiedy się obudziłem że nie mam nagranego Pop Martu
Napisano 16 marca 2010 - 22:07
.
.
.
Budzę się. Na zewnątrz panuje półmrok, widzę krople deszczu na szybach. Wyglądam przez okno. Scena jest pusta, pojedynczy ludzie stoją grupkami w przeciwdeszczowym polerynach, przywodząc na myśl koncert w Red Rocks. No właśnie, co z koncertem?! Podbiegam do okna po drugiej stronie pokoju. Widzę kilkadziesiąt osob stojacych w kolejce... To Edge rozdaje autografy! Nie byłem na koncercie, to może chociaż autograf, zobacze Edge'a, podam mu ręke... Szybko, znaleźć jakąś kartkę, cokolwiek. Biorę z półki płytę October, niech podpisze się na okładce!
Zaraz, zaraz. A marker? Szukam markera! Przeciez był tu wczoraj, ten czarny do płyt. Nie ma go nigdzie! Flamaster się rozmaże, długopisam nie da rady - gdzie do cholery jest marker?! Przetrząsam całe biurko, wszystko leży na podłodze. Nie znalazłem.
Tamci ludzie gdzieś zniknęli, a Edge razem z nimi. Na łące pozostała tylko ponura, pusta scena, a deszcz padał coraz mocniej.
Nikomu nie życzę takiego koszmaru. A marker to pewnie mógłbym w kolejce pożyczyć
Napisano 23 marca 2010 - 23:18
Ale nie o tym miało być... Otóż, jakiś tydzień temu (BTW: to ewenement, bo jak zaznaczyłam, bardzo rzadko pamiętam co mi się śniło, najczęściej raz na kilka miesięcy) śnili mi się nieznajomi ludzi i nie wiedzieć czemu, w tym śnie byłam pewna, że to ludzie z u2forums.com .
Dziwnymi ścieżkami krąży umysł ludzki...
Good night.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 08 kwietnia 2010 - 18:44
Dwa pierwsze sny się w końcu spełniły - plakaty mam i upragnione wydanie "The Joshua Tree" też. A w takie szczęście, że kiedyś spotkam któregoś z członków zespołu, niestety nie wierzę.
Napisano 23 października 2010 - 21:49
Napisano 23 października 2010 - 23:08
Napisano 04 czerwca 2011 - 10:00
- Edge, jak to możliwe że potraficie mówić tak dobrze po polsku?
- Wiesz... W Irlandii jest tyle Polaków że po prostu nauczyliśmy się mówić w waszym języku i widzisz przydało nam się to teraz.
Ja i mój tata rozmawialiśmy trochę z Bono. Po chwili poszedłem do stołu przy którym siedział Edge i mieszał coś w telefonie. Zapytałem czy mogę mu przeszkodzić i pogadać chwilę:
-Jasne.
-czy po tym legu w Ameryce pn. kończycie już trasę, czy będzie coś dalej?
-zamierzamy zrobić jeszcze część w Wielkiej Brytanii.
-aha, czyli to będzie ostatnia część - Anglia, Irlandia...
-hehe, Irlandii raczej nie będzie
Nie pamiętam czy dalej rozmawialiśmy o czymś konkretnym, ale mama mnie obudziła
Napisano 06 czerwca 2011 - 09:01
Napisano 08 lipca 2011 - 09:40
Kurczaki, to "Gone" było takie realistyczne! Moc! I to uczucie, że grają coś nowego !
Napisano 08 lipca 2011 - 09:50
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 27 sierpnia 2011 - 12:44
-Edge, nie chcę nic mówić ale mój kolega gra na twoich gitarach.
-No widzę. Nawet sam sobie je zabiera.
-Podoba mi się że robicie tego typu niespodzianki że fani mogą zagrać z wami bo ja sam gram na gitarze i chciałbym też zagrać na przykład Untila na tym twoim goldtopie Les Paul'u ...wiesz o co mi chodzi
Edek kiwnął głową twierdząco. A ja kontynuowałem:
-Ja w domu gram codziennie wasze piosenki z tym że nie mam tyle efektów co ty. Nie rozkminiam tego jak ty sterujesz tymi efektami w racku i jak te pętle efektów są sterowane?
-To po koncercie pojedziemy do ciebie i ja ci to wszystko wytłumaczę.
-Ale jak to? Do mnie do domu?
-No tak - jesteśmy na dwa samochody. Bono pojedzie do hotelu a ja pojadę do ciebie.
Podczas gdy forumowy kolega skończył grać Pride podszedłem to stoiska gdzie rozdawano za darmo gadżety U2 i dostałem jakąś płytę i niestety... obudziłem się. A tak bardzo chciałem ugościć Edka u mnie w domu
EDIT: Chyba zacznę praktykować LD
Napisano 28 grudnia 2011 - 14:10
Mam nadzieję, że następny sen będzie przyjemniejszy.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych