U2owe sny
Napisano 02 września 2008 - 16:23
Napisano 28 lutego 2009 - 23:24
Napisano 11 marca 2009 - 18:12
Raz nawet Bono kazał mi szukać Larrego na koncercie bo gdzieś zaginął.Bono był wściekły na mnie, na siebie i na Larrego, którego poprostu nie było. Koncert miał sie zacząć już za kilka minut a Larrego jak nie było tak nie ma. Wiadomo- Bono kazał no to szukam Larrego. Koncert odbywał się w jakims dziwnym miejscu, jakby stadion z knajpą połączony takim dziwnym przejściem. No więc biegałam jak głupia, pytałam każdego czy widział Larrego, ale ludzie patrzyli na mnie jak na wariatkę. Szukałam i szukałam, natknęłam się na Metallicę(!)która też grała w tej części gdzie była knajpa,pełno metali skakało w pogo no a Larrego jak nie było tak nie ma. No więc cała spanikowana jakoś przecisnełam sie przez tłum do Bono. A on jeszcze bardziej wściekły niz poprzednio zaczął chodzić nerwowo po sali, palić, popijać coś i mruczał pod nosem jakies wyzwiska. I co Bono zrobił jak mu powiedziałam, że Larrusia nigdzie nie ma?? (Naprawdę cały stadion przeszukałam i nic!!)Zjechał mnie od najgorszych, darł się na mnie i rzucał mięsem (nie będę cytować hehe) i powiedział, że skoro nie znalazłam Larrego to on ma to gdzieś i ja mam załatwić kogoś na jego miejsce albo sama mam zagrać. I mam to zrobić A najlepsze jest to, że pan Hewson gadał najczystszą polszczyzną
No i wtedy sie obudziłam
Kiedy indziej po koncercie na pustym stadionie gawędziłam z Edkiem i Adamem Nawet dałam im buzi
A jeszcze kiedyś we śnie byłam na ich koncercie...Niezłe przeżycie jak grali Pride'a.Prawie jak w Chorzowie
Nie ma co, głupiutkie mam sny
Napisano 11 marca 2009 - 19:01
Napisano 11 marca 2009 - 19:24
Nie głupiutke sny, tylko bardzo interesujące ^^
Mnie U2 póki co przyśniło się tylko raz, częściej śniła mi się Kora xD Liczę na jakiś sen z Bono w roli głównej...
Napisano 11 marca 2009 - 21:25
A dawno dawno temu spotkałam Benona z Edgem w barze Hotelu Clarece (we śnie oczywiście). Obydwaj przekonywali mnie, że jack daniels jest dobry. Chyba uległam
Napisano 12 marca 2009 - 21:51
Napisano 15 marca 2009 - 11:09
Eksperymentowałem już z innymi jutowymi i niejutowymi płytami przez sen i przy innych tak nie mam.
Napisano 15 marca 2009 - 11:12
Napisano 15 marca 2009 - 11:34
Byłem w takiej mega-kameralnej sali(coś jak ćwiartka sali kinowej), tylko że były tam trybuny i płyta. Na płycie siedziały stare babcie...Tak tak, siedziały, miejsca były!...A jakaś ćwiartka widzów z trybun nie widziała sceny, bo widok im zasłaniala wielka kolumna. A na scenie, na tle jakichś dekoracji teatralnych występowało U2. I po BDay zaczęło się NYD, a ja rozdawałem szmaty. Problem miałem tylko w tym, komu dać białe, a komu czerwone. dodam, że duże wpływy miało chyba to, że wczoraj oglądałem boston 2001- chłopcy byli tam tak samo ubrani.
Napisano 20 marca 2009 - 13:11
całe szczęście to tylko sen
Napisano 21 marca 2009 - 18:56
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 27 marca 2009 - 19:03
Napisano 11 sierpnia 2009 - 01:18
zeszłej nocy mi się przytrafił jeden z nielicznych snów jutowych, śniło mi się że będąc na lokalnej stacji benzynowej wpadłam na samochód, który wiózł chłopaków z koncertu, oni w takiej stylizacji bardziej popmartowej, samochód to już w ogóle zabytkowy jakiś, Bonias się gdzieś zapodział, Larry z Adamem wybierali sobie winyle w kąciku muzycznym a ja podekscytowana nawijałam z Edgem jaki to wspaniały show nam zgotowali
taka tam mała rzecz a cieszy, teraz czekam na ciąg dalszy, trzeba się dowiedzieć, gdzie podział się Bono
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych