Skocz do zawartości

U2.COM

1196 replies to this topic

#121 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 28 września 2009 - 13:46

Na U2.com pojawia się jakiś odnośnik do sprzedaży czy jak...?

I jaka jest pewność, że dla użytkowników z grupy Magnificent zostaną bilety na płytę? :)

Jeśli dziś wykupię subskrypcję... jak długo będę czekać na kod?

1. Tak na U2.COM w zakładce Tours zwykle są podlinkowane bezpośrednie strony do kupna biletów.
2. Nie ma żadnej pewności, niestety. Ale z tego co pamiętam, to w Europie nie było koncertu na który zabrakłoby biletów w przedsprzedaży na płytę.
Zakładam, że obecnie też nie powinno być gorzej.
3. Kod powinien być widoczny od razu na stronie Tours (zaraz pod logo trasy) po zalogowaniu się swoim nowym nickiem i hasłem (tło stron robi się wówczas czarne, a jak się jest niezalogowanym jest jasnobeżowe). Oczywiście musi to być rejestracja płatna.

#122 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 28 września 2009 - 14:01

...
3. Kod powinien być widoczny od razu na stronie Tours (zaraz pod logo trasy) po zalogowaniu się swoim nowym nickiem i hasłem (tło stron robi się wówczas czarne, a jak się jest niezalogowanym jest jasnobeżowe). Oczywiście musi to być rejestracja płatna....

No ja wykupiam subskrybcje w tamtym tygodniu bodajże we środe i mój kod widoczny jest dopiero od dzisiaj (wiec nie tak od razu)

#123 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 28 września 2009 - 14:13

A ja mam pytanie - czy subskrybcja wykupiona na 2009r. uprawnia do udziału w zbliżającej się przedsprzedaży?
Dołączona grafika

#124 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 28 września 2009 - 14:15

No ja wykupiam subskrybcje w tamtym tygodniu bodajże we środe i mój kod widoczny jest dopiero od dzisiaj (wiec nie tak od razu)

Bo mieli jakieś problemy z systemem.
Mi np. po przedłużeniu subskrypcji pokazywało przez 2 dni stary kod :P i dopiero od dzisiaj jest ten właściwy.

I z tego co wyczytałem na tamtym forum, to obecnie już powinno widzieć się kod praktycznie "od ręki" (ale, oczywiście, w rzeczywistości może być trochę inaczej).

A ja mam pytanie - czy subskrybcja wykupiona na 2009r. uprawnia do udziału w zbliżającej się przedsprzedaży?

A użyłeś kodu w tym roku ? Jeśli nie, to będzie ważna. Co więcej, możesz przedłużyć ją i dostaniesz drugi ważny kod :rolleyes:

#125 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 Postów

Napisano 28 września 2009 - 14:16

Tak, jeżeli wcześniej nie wykorzystałeś kodu. Ja załapałem się jeszcze na 2009 i płytę 'Medium, R&R', a kod do przedsprzedaży mam widoczny po zalogowaniu dopiero dzisiaj.

See through in the sunlight

#126 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 28 września 2009 - 14:17

Bo mieli jakieś problemy z systemem.
Mi np. po przedłużeniu subskrypcji pokazywało przez 2 dni stary kod :P i dopiero od dzisiaj jest ten właściwy.

I z tego co wyczytałem na tamtym forum, to obecnie już powinno widzieć się kod praktycznie "od ręki" (ale, oczywiście, w rzeczywistości może być trochę inaczej).

Być może to byl jakis blad, na szczescie już mam ten kod widoczny. Teraz tylko polowac na bilety. (sorry caly czas brakuje mi malego Ł)

#127 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 28 września 2009 - 18:31

Wykupione :) czekam teraz na pojawienie się kodu... :D

#128 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 28 września 2009 - 19:06

A użyłeś kodu w tym roku ? Jeśli nie, to będzie ważna. Co więcej, możesz przedłużyć ją i dostaniesz drugi ważny kod :rolleyes:

...hmmm....no właśnie ja użyłem kod w tym roku i w zakładce tour mam znowu widoczny kod...a może tamten nigdy nie zniknął?...w każdym razie wygląda na to, że mogę ten kod użyć w przedsprzedaży na 2010 :rolleyes: ...

#129 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 28 września 2009 - 20:43

...hmmm....no właśnie ja użyłem kod w tym roku i w zakładce tour mam znowu widoczny kod...a może tamten nigdy nie zniknął?...w każdym razie wygląda na to, że mogę ten kod użyć w przedsprzedaży na 2010 :rolleyes: ...

Mam dokładnie to samo ;)

...

Już nie ... :)
Dołączona grafika

#130 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 28 września 2009 - 20:58

Mam dokładnie to samo ;)

...

Już nie ... :)

zdjęli Ci ten kod?

#131 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 28 września 2009 - 21:00

zdjęli Ci ten kod?

No, teraz mam informację o jego wykorzystaniu ;)
Dołączona grafika

#132 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 28 września 2009 - 21:13

No, teraz mam informację o jego wykorzystaniu ;)

Mój na razie wisi, może będę miał fart ;)

#133 Wojtek81

Wojtek81

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 13 października 2009 - 18:03

Wykupiłem subskrypcję dostałem kod. Próbuję kupić bilety na Paryż , ale jak wklejam kod to pokazuje mi że kod jest nieprawidłowy :unsure: Zdarzyło się komuś coś takiego?

#134 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 13 października 2009 - 18:52

Jeśli to jest Twoja pierwsza subskrypcja i wykupiłeś ją teraz, to jesteś w grupie Magnificent, a dla niej przedsprzedaż zaczyna się jutro o 15.00, o ile się nie mylę.

#135 Wojtek81

Wojtek81

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 13 października 2009 - 19:07

Jeśli to jest Twoja pierwsza subskrypcja i wykupiłeś ją teraz, to jesteś w grupie Magnificent, a dla niej przedsprzedaż zaczyna się jutro o 15.00, o ile się nie mylę.

Przed chwilą zauważyłem że jest podział na różne grupy ;) . Jestem w grupie Boots więc mam nadzieję że jutro o 10 rano będę mógł kupić bilety. Rozumiem że tą grupę przydzielają z automatu? Nie można jej wybrać?

Jakby ktoś potrzebował bilety na Paryż to priv ;) ( max. 2 sztuki)

#136 vieux_capitaine

vieux_capitaine

Użytkownik

• Members
  • 1 041 Postów

Napisano 22 października 2009 - 23:13

Ok, mam głupie pytanie:
jeśli wykupię sobie subskrypcje do końca roku to co będe z tego miał? Nie liczę już na biletowe fory ale poza tym?
No i czy pomijając kwestie biletów jesteście usatysfakcjonowani tym co daje subskrypcja?
Thru the darkness
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.

#137 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 23 października 2009 - 14:21

Ok, mam głupie pytanie:
jeśli wykupię sobie subskrypcje do końca roku to co będe z tego miał?

Będziesz miał:
1. Dostęp do 'ekskluzywnej' części serwisu u2.com (m.in. więcej news'ów, exclusive videos, pamiętniki Willego Williamsa, rozszeżone forum Zootopia, archiwum, blogi, galerie.. etc.)
2. Skrzynkę pocztową o adresie np. vieux@u2.com
3. Możliwość bezstressowego zakupienia 4 biletów na koncerty w przedsprzedaży. Kod na bilety po wykorzystaniu czasami działa na inne koncerty.. ;)
4. 'Gift'. W ostatnich latach jest to dwupłytowe wydawnictwo U2, które jest nie do kupienia w żadnym sklepie. W tym roku będzie to "REMIX CD" z remixami i jakimiś niespodziankami. Pełna lista dotychczasowych płyt dla fanklubowiczów jest na pierwszej stronie tego wątku.
5. 25% zniżki na wszystkie towary w u2 shop'ie przy pierwszym zakupie.
6. Odnawiając subskrybcję w kolejnym roku zapłacisz o 20% mniej (w tym roku 'nowi' płacą 50 USD, 'starzy' 40 USD)
7. Satysfakcję :)

No i czy pomijając kwestie biletów jesteście usatysfakcjonowani tym co daje subskrypcja?

Jestem usatysfakcjonowany. Mogłoby być lepiej ale trudno narzekać.
Jeśli chodzi o kwestie finansową, to jeśli komuś szkoda pieniędzy na u2.com, to napiszę raz jeszcze..
Subskrybcja w zasadzie jest darmowa, gdyż wartość płyty, którą się otrzymuje się z u2.com na aukcjach ebay czy allegro jest podobna jak cena subskrybcji.
Można ją po prostu sprzedać i koszt członkostwa się zwraca.

http://www.u2.com/service/subscribe/

#138 vieux_capitaine

vieux_capitaine

Użytkownik

• Members
  • 1 041 Postów

Napisano 23 października 2009 - 15:02

Dzięki wielkie Depe, Się pomyśli i może Się zdecyduje :]
Thru the darkness
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.

#139 Wojtek81

Wojtek81

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 23 października 2009 - 22:58

Kiedy ja wykupowałem subskrypcję jakieś 2 tygodnie temu to w mailu dostałem informację że mam ją ważną równy rok od momentu zakupu a nie do końca bieżącego roku.

#140 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 24 października 2009 - 09:38

Jak długo czeka się na płytę, która jest wysyłana z u2.com?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych