Cisza taka na forum, a tu setlistę podano tegorocznego giftu. I w szoku jestem, bo nic nie wycięli (chyba) i całość będzie wydana na 2CD:
U2 – Live at the Apollo
CD1
1. I Will Follow
2. The Electric Co.
3. Out Of Control
4. Red Flag Day
5. All Because Of You
6. Vertigo
7. Elevation
8. Beautiful Day
9. Pride (In the Name of Love)
10. Get Out Of Your Own Way
11. American Soul
CD2
1. Angel of Harlem
2. Desire
3. When Love Comes To Town
4. Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
5. Every Breaking Wave
6. Who's Gonna Ride Your Wild Horses
7. Love is Bigger Than Anything in its Way
Całe bisy weszły na druga płytę i jest super. Jak pierwotnie podali info, że to będzie CD, to nie wierzyłem, że dadzą całość. Pytanie, czy jakichś snipettów nie wytną jeszcze, bo kilka było: https://www.u2gigs.com/show2154.html Choć na DVD/BD z Paryża już nie mieli problemu z Send in the Clowns w The Electric Co., więc zobaczymy....
Cześć, jest sprawa: piszę na warszawskiej SGH pracę dyplomową o marketingu U2. Będzie tam oczywiście rozdzialik o giftach dla subskrybentów U2.com, stąd moja prośba abyście - chociaż jednym zdaniem - wypowiedzieli się poniżej czy mieliście problemy z dostarczaniem giftow, i ogólnie jakie macie uwagi do promocji U2, U2.com. Wystarczy dosłownie kilka słów, a im więcej wypowiedzi tym lepiej z góry serdecznie dzięki dla każdego kto poświęci chwilę, to będzie bardzo przydatne w pracy
Co do marketingu U2 (albo w tym przypadku tego prowadzonego poprzez U2.com) to najlepiej nie jest. Taki zespół, z takimi możliwościami mógłby pokazać się z dużo lepszej strony. Początkowe gifty zwłaszcza te ze ścieżkami audio z już wcześniej wydanych koncertów to było coś praktycznie niewartego uwagi. Litografie, czy winylowy 3-D Dance Mixes singiel tez wyglądały, jak wymyślone na szybkiego i bez pomysłu.
Czas realizacji masz fajnie podany w tabeli na U2songs: https://www.u2songs....ography/fanclub
Widać, że im później tym większe problemy mieli z realizacją i planowaniem giftów. Możesz policzyć sobie opóźnienie kolejnych giftów i zrobić wykres.