U2.COM
Napisano 18 marca 2010 - 09:57
hmm myślę że chyba i tak nic nie przebije Tenclub.com który o ile się nie mylę kiedyś do swoich klubowiczów przesyłali dvd :-)
chyba się mylisz, owszem, było dvd dostępne tylko dla członków 10c, ale trzeba je było sobie kupić, nie wysyłali go w ramach subskrypcji
A limited-edition triple-vinyl release of 13 tracks remixed by some of the world's leading DJs and producers including Hot Chip, Justice and Trent Reznor.
Stretching from If God Will Send His Angels (from 1997's 'Pop') to Get On Your Boots (from 2009's 'No Line On The Horizon'), the set includes three never-before released tracks: I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Live U2360 Remix); City Of Blinding Lights (Hot Chip 2006 Remix); and Get On Your Boots (Fish Out Of Water Mix); as well as two tracks with very restricted previous release: 'Staring At The Sun (Brothers in Rhythm Ambient Mix) and Magnificent (Falke Radio Mix).
PRE-ORDER TODAY AND INSTANTLY DOWNLOAD ANOTHER EXCLUSIVE TRACK - THE SNOW PATROL REMIX OF 'UNKNOWN CALLER'.
https://u2.store2.li...EB&sku=U2TBN006
Napisano 18 marca 2010 - 15:00
mi to intro elewejszynowe strasznie się podoba za remixami nie przepadam ale tego akurat tak dobrze mi się słuchano i Elevation jak na wstępie na Elevation Tour, ot taka muzyczka lekka i przyjemna, na wyszumienie...
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt
najwspanialsze dni mojego życia. dziękuję i kocham U2
Napisano 18 marca 2010 - 17:37
jak sądzę to miało być również skierowane w moją stronę, więc:raptem nikt remixów nie lubi, ale pojawienie się tego wydawnictwa u paru osób wywołało niezdrowe podniecenie.
nie powiedziałam, że remixów nie lubię tylko, że za nimi nie przepadam. A na Artificial spodobał mi się ten mix Elevation co nie oznacza, że jakoś strasznie się nim podnieciłam. Poprostu przyjemnie się tego słucha
no takie moje sprostowanie
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt
Napisano 19 marca 2010 - 06:31
uderz w stół a nożyce się odezwą..., a tak na serio akurat kogoś innego miałem bardziej na myśli. remix to remix i dlatego jest w nim umca umca i bum bum bum, a niektórzy się dziwią i nosem kręcą.
To z kolei chyba do mnie.
Tak, dziwie się i kręcę nosem na remixy. Nigdy nie zachwycałem się tą formą "twórczości U2" (specjalnie w "" bo nie wiem czy to twórczość U2 czy tych co robią remixy).
Wolałbym dostać płytkę z nowymi, niepulikowanymi piosenkami.
Ja rozumiem, że komuś mogą się podobać remixy i że się tym zachwyca. Ok.
Ale niech nie ma pretensji, że komuś innemu remixy nie leżą. Mnie totalnie nie pasują i wypociłem swoje zdanie na ten temat.
Dla mnie w tych przeróbkach brakuje ...... "ducha U2".
Pozdrawiam wszystkich zwolenników i przeciwników remixów. I tych którzy są obojętni również.
Napisano 21 marca 2010 - 00:47
Ale get on your boots i elevation wymiata. I nie wstydzę się tego napisać
Napisano 21 marca 2010 - 00:59
Napisano 21 marca 2010 - 10:11
Ma ktoś koncepcję co ten obrazek przedstawia?
Sprobowalem sprawdzic, gdzie znajduje sie jedyne widoczne miejsce wskazane przez wspolrzedne geograficzne...
42 st i 53' N i 08 st i 24' E to rzecz jasna... punkt ten znajduje sie ...eee... na morzu w mw polowie drogi miedzy Nicea, a Korsyka moze jakies podwodne studio nagraniowe naszych
Napisano 21 marca 2010 - 10:14
Google uruchomiło nową usługę - Google Latitude (Współrzędne Google). Jest to opcjonalna funkcja mobilnego serwisu Mapy Google, która pozwala na wymienianie się informacjami o swojej lokalizacji z przyjaciółmi i rodziną.
Zajrzeć można też TU
Może tu chodzi o mapę z zarejestrowanymi na stronie użytkownikami, ciężko powiedzieć.
Napisano 21 marca 2010 - 10:20
Może tu chodzi o mapę z zarejestrowanymi na stronie użytkownikami, ciężko powiedzieć.
Chociażby ustalenia meHau (sam to wcześniej również sprawdzałem) wyklucza takie przyjęcie.
Obrazek pojawił się wczoraj, jest dosyć tajemniczy. Zamieszczony został przy wejściu na stronę. Może jest to coś związanego z nowym albumem/singlem?
Napisano 21 marca 2010 - 11:52
ciuch ciuch!
Napisano 21 marca 2010 - 12:02
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt
Napisano 21 marca 2010 - 15:47
Ten obrazek pojawił się (podobno, bo sam sprawdzić nie mogę) w książeczce dodanej do chyba magazynowej wersji NLOTH. Wszystkie zdjęcia zawarte w niej pochodzą z Linear i są one inne, niż w mniejszych wydaniach płytki.
Orazek a raczej półobrazek faktycznie znajduje się w ksiażeczce przy płycie NLOTH ( w wersji BOX)
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych