Depeche Mode
Napisano 04 maja 2009 - 20:58
Kupie jeden bilet
A może ktoś zna miejsce gdzie można kupić w miarę normalnej cenie?
depechemode-forum.pl już obserwuje.
bilety od czasu do czasu sa do kupienia na www.livenation.pl albo www.eventim.pl.
juz nie są wyprzedane. sama kupiłam w ostatni wtorek po 'normalnej' cenie .
Napisano 05 maja 2009 - 18:56
Od lat nie byłem w Wawie i nie jestem zorientowany co i jak.
Aha, żeby to nie był offtop to pytam odnośnie koncertu.
Napisano 07 maja 2009 - 13:08
Tymczasem wczoraj ruszyła trasa w Luksemburgu.
Setlista - Strangelove grają a mnie nie będzie, bu:(
Setlista
1. Intro + In Chains
2. Wrong
3. Hole To Feed
4. Walking In My Shoes
5. It's No Good
6. A question of time
7. Precious
8. Fly On The Windscreen
9. Jezebel
10. A Question Of Lust
11. Come Back
12. Peace
13. In Your Room
14. I Feel You
15. In Sympathy
16. Enjoy The Silence
17. Never Let Me Down Again
18. Stripped
19. Master And Servant
20. Strangelove
21. Personal Jesus
22. Waiting For The Night
strangelove: http://www.youtube.c...re=channel_page jaka projekcja!
Personal: http://www.youtube.c...h?v=GwojxQjihuM moc
Napisano 07 maja 2009 - 17:53
Napisano 07 maja 2009 - 18:06
Życzę wam "Behind The Wheel" - młyn na tym utworze jest nieziemski -> http://www.youtube.c...h?v=yxgSVlePaEo
Napisano 10 maja 2009 - 08:33
Mam pytanie dla orientujących się, najlepiej fanów z Warszawy. Patrząc na mapę, droga z Warszawy Centralnej(dworca PKP) na stadion Gwardii wydaje się stosunkowo krótka, a jak jest w rzeczywistości. I jeszcze to samo pytanie odnośnie dworca PKS.
Od lat nie byłem w Wawie i nie jestem zorientowany co i jak.
Aha, żeby to nie był offtop to pytam odnośnie koncertu.
1. z Centralnego:
jak już uda Ci się wyjść z podziemi na przystanek tramwajowy w stronę Mokotowa, wsiadasz w tramwaj linii 17 lub 33. Dojeżdżasz do przystanku "Wołoska". Następnie po wyjściu z tramwaju udajesz się na wprost spacerkiem w stronę stadionu (jakieś 10 minut) wzdłuż ulicy Racławickiej (przyjemnie tam jest, zielono, spokojnie). Możesz również podjechać jeden przystanek dowolnym autobusem. Przystanek znajduje się tuż obok przystanku tramwajowego na którym wysiądziesz (obok kiosku). Myślę, że w tej opcji przejazd na stadion zamknie się w 25-30 minutach.
2. z Zachodniego (PKS):
wysiadając z autobusu udajesz się na pobliską pętlę autobusową (w bezpośredniej bliskości hali dworca PKS). Wsiadasz w autobus linii 172 i wysiadasz na przystanku "Miłobędzka" (czas przejazdu 19-23 minuty).
Wszelkie inne miksy metro-pieszo-tramwajowo-autobusowe można sobie darować. Powyższe opcje przejazdu są optymalne.
Napisano 10 maja 2009 - 11:13
hala się zacnie prezentuje: http://img156.images.../panoresize.jpg
Prawie 13,5 tys. widzów (10,4 tys. siedzących na miejscach stałych, a 3 tys. - na rozstawionych, w razie potrzeby, krzesełkach na płycie) pomieści nowa hala sportowo-widowiskowa przy al. Unii Lubelskiej. Koszt budowy kolosa (27,5 tys. mkw. powierzchni) to 287 mln zł. W kraju największy był do tej pory katowicki Spodek - 15,3 tys. mkw. powierzchni użytkowej, maksymalnie 11,5 tys. widzów.
Użytkownik Max edytował ten post 10 maja 2009 - 11:15
Napisano 10 maja 2009 - 11:19
Mniej cieszy mnie fakt(?), że nie w Spodku...
Napisano 10 maja 2009 - 11:44
Dzięki wielkie za konkretne i jasne informacje1. z Centralnego:
jak już uda Ci się wyjść z podziemi na przystanek tramwajowy w stronę Mokotowa, wsiadasz w tramwaj linii 17 lub 33. Dojeżdżasz do przystanku "Wołoska". Następnie po wyjściu z tramwaju udajesz się na wprost spacerkiem w stronę stadionu (jakieś 10 minut) wzdłuż ulicy Racławickiej (przyjemnie tam jest, zielono, spokojnie). Możesz również podjechać jeden przystanek dowolnym autobusem. Przystanek znajduje się tuż obok przystanku tramwajowego na którym wysiądziesz (obok kiosku). Myślę, że w tej opcji przejazd na stadion zamknie się w 25-30 minutach.
2. z Zachodniego (PKS):
wysiadając z autobusu udajesz się na pobliską pętlę autobusową (w bezpośredniej bliskości hali dworca PKS). Wsiadasz w autobus linii 172 i wysiadasz na przystanku "Miłobędzka" (czas przejazdu 19-23 minuty).
Wszelkie inne miksy metro-pieszo-tramwajowo-autobusowe można sobie darować. Powyższe opcje przejazdu są optymalne.
Pytanie, o której się wstawić pod stadion... rano to chyba lekka przesada, może godzina najwcześniej 12 będzie ok...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych