Depeche Mode
Napisano 12 maja 2009 - 20:51
@Chico: Gahan do Wawy pewnie spokojnie wyzdrowieje, lepiej się módl żeby sceny nie rozpierdzielili w drobny pył, bo będą mieć problem z tylko jednym egzemplarzem na całej trasie.
ktoś na zagranicznym forum napisał: There is an info from a backstage guy who had seen Dave backstage. His words were: "He was more than energetic, just like having cocaine"
Raczej wałek.
Napisano 12 maja 2009 - 20:53
No właśnie przeczytałem o tym na forum DM, ale to musi być niezły wałek.Spox, ja nie z tych
@Chico: Gahan do Wawy pewnie spokojnie wyzdrowieje, lepiej się módl żeby sceny nie rozpierdzielili w drobny pył, bo będą mieć problem z tylko jednym egzemplarzem na całej trasie.
ktoś na zagranicznym forum napisał: There is an info from a backstage guy who had seen Dave backstage. His words were: "He was more than energetic, just like having cocaine"
Raczej wałek.
Napisano 13 maja 2009 - 20:15
Nie mam biletów do Proximy. Bardzo ciężko je dostać. Wymieniano bilety na sam koncert na bilety do klubu.
Też słyszałam... nieźle. Podobno zloty depechowców są świetne....
Jak zdobędziesz bilety do Poximy to daj znac
Również do No Mercy się wejściówki rozeszły...
Napisano 13 maja 2009 - 20:29
Wymieniają U2 na DM i DM na U2 - ale to też nic dziwnego, nawet jeśli ma się jedyny bilet. Np. do koncertu U2 jeszcze dużo czasu i o bilet łatwo(nawet jeśli u koników)...To jak najbardziej. Mówię o przypadkach, gdyby ktoś oddał swój JEDYNY bilet za Proximę
Oby Dave był zdrów jak ryba.
Napisano 13 maja 2009 - 20:42
Czy ktoś wybiera się na after do Proximy, bądź gdzieś indziej. Jakieś plany afterowe ktoś ma?
Ja potem jak niewypaliło z moją koleżanka, idę z koleżanką koleżanki, która idzie ze swoją koleżanką.
I rozmawiałam z ta kolezanką mojej kolezanki przez telefon i jesteśmy jak najbardziej na tak jeśli chodzi o jakąś imprezkę po koncercie
Wiec jak co to mógłbyś się dołączyć pewnie
Tylko gdzie tu na jakieś after party się udać .... :/
Napisano 13 maja 2009 - 20:46
Dzięki za zainteresowanie, mam jeszcze kilka opcji, a klubów w Wawie nie zabraknie.Ja potem jak niewypaliło z moją koleżanka, idę z koleżanką koleżanki, która idzie ze swoją koleżanką.
I rozmawiałam z ta kolezanką mojej kolezanki przez telefon i jesteśmy jak najbardziej na tak jeśli chodzi o jakąś imprezkę po koncercie
Wiec jak co to mógłbyś się dołączyć pewnie
Tylko gdzie tu na jakieś after party się udać .... :/
Lubię spontaniczność w takich sytuacjach, a plany są zgubne.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych