Depeche Mode
Napisano 15 maja 2009 - 16:35
Skoro Dave ma grypę żołądkową, to logiczne, że odwołali tyle koncertów tj. by dać sobie 10 dni np. na dojście do zdrowia.
I co, jeśli nawet ta grypa trwa 3 dni, to 4 Dave ma wyskoczyć uśmiechnięty i rześki na scenę? O co kaman? Co to za wypominanie?
Zespół odwołał bałkańską część trasy, by to miało ręce i nogi, aby to sensownie wyglądało.
I chwała, że póki co nie odwołali Warszawy.
Napisano 16 maja 2009 - 04:23
Napisano 16 maja 2009 - 18:52
z depechemode.pl
trzymam za was kciuki, tym bardziej ze ja cholernie chce uslyszec to policy of truth przez telefon : ]
Napisano 18 maja 2009 - 09:52
Napisano 18 maja 2009 - 11:29
Jeszcze przed tygodniem można było nabyć bilet przez eventim i live nation.W sumie z ciekawości zapytam... Nie śledzę serwisów poświęconych DM więc nie wiem ale na Eventimie przy tiketach cały czas wyświetla się, że "w tym momencie brak biletów". Czyżby mieli jeszcze dorzucić jakieś strzępki? A może to lenistwo Eventimu i nie zmienili komunikatu na "wyprzedane"?
I tak jak wspomniał Max, można spokojnie po cenie nominalnej kupić z ofert na forum. W taki sposób właśnie zdobyłem bilet.
Napisano 18 maja 2009 - 16:02
Dzisiaj o 16.30 otrzymałam informację z RMF FM, że Dave w szpitalu w Stanach ma zdiagnozowanego raka żołądka. Takie informacje (jeszcze nie potwierdzone) stacja otrzymała bezpośrednio z agencji w Stanach zajmującej się trasą koncertową. Nie chcę być złym prorokiem i nie komentuję tych rewelacji - oficjalnie jeszcze nikt nie wydał oświadczenia.
i kolejny post:
rowniez dzisiaj otrzymalam informacje ,ze jest mail od menagera DM, w ktorym napisano,ze Warszawa bedzie, ale koncert moga odwolac na dzien przed.
Informacja pewna.
i kolejny:
przed chwilą dzwoniłem do organizatora , LiveNation , i wiem już że, dotarło część sprzetu a scena jest w drodze . Na tę chwile koncert ma się odbyć planowo .
Użytkownik Max edytował ten post 18 maja 2009 - 16:09
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych