FEZ.
Szczotek, nie wybaczę Ci tej nocy. To że mi się zupełnie nie chce nic tu ogarniać to nie znaczy że będziesz bezkarny. A wiem że to Ty to robisz.
Napisano 04 października 2014 - 08:32
Unknown Caller
Napisano 04 października 2014 - 08:55
FEZ
Cóż, niestety Magni odpadło i w dodatku dość szybko. Co ciekawe, mocno kłóci się to z http://u2forums.com/...vol-2/?p=188379, gdzie utwór dostał 1 miejsce z wysoką notą. Może pasowałoby po tych 4 latach zrobić nowe "U2 po kolei w skali 1-10"...
Napisano 04 października 2014 - 09:19
Unknown Caller
Napisano 04 października 2014 - 09:30
Może pasowałoby po tych 4 latach zrobić nowe "U2 po kolei w skali 1-10"...
mhm, czemu nie.
Unknown Caller
Napisano 04 października 2014 - 09:48
Cedars of Lebanon
Ludzie, przestańcie wywalać najlepsze kawałki! To jest survivor, tutaj najpierw odpadają te najgorsze, coś wam się pomieszało
Napisano 04 października 2014 - 09:59
zgadzam się tylko coś nie bardzo mi ta opinia pasuje do głosu na Cedars
Napisano 04 października 2014 - 10:00
Nigdy nie lubiłem nieznajomych telefonów.
A co do Unknown Caller - Jest świetne, intro z ptaszków, piękna delikatna gitarka na wstępie i te przepiękne chórki o wschodzie słońca.. Ohhhh oohhhhh. Nie wiem czemu to musi odpaść. Aww, zaczyna się naprawdę ciężki okres survivoru.
Przecież to jest piękne.
Go, shout it out, rise up
Oh, oh
Escape yourself and gravity
Hear me, cease to speak that I may speak
Shush now
Oh, oh
Force quit and move to trash
Ale nie wybacze znajomemu, który przy "Speed-dialing with no signal at all" zaśpiewał to "spier*aaalaaj bez sygnału w play". (Wsłuchajcie się w ten moment, rly! )
To zostaje. Szlag by go.
Napisano 04 października 2014 - 10:08
nie no bez jaj, Fez.
Napisano 04 października 2014 - 10:36
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 04 października 2014 - 11:21
FEZ
Cóż, niestety Magni odpadło i w dodatku dość szybko. Co ciekawe, mocno kłóci się to z http://u2forums.com/...vol-2/?p=188379, gdzie utwór dostał 1 miejsce z wysoką notą. Może pasowałoby po tych 4 latach zrobić nowe "U2 po kolei w skali 1-10"...
Napisano 04 października 2014 - 13:13
Unknown Caller
Napisano 04 października 2014 - 13:37
Bronić Fez rodacy
Unknown Caller
Napisano 04 października 2014 - 14:11
Bronić Fez rodacy
właśnie .Rodacy nie wolno głosować na Fez jasne
No Line On The Horizon - mój głos.
Napisano 04 października 2014 - 15:42
Szczotek, nie wybaczę Ci tej nocy. To że mi się zupełnie nie chce nic tu ogarniać to nie znaczy że będziesz bezkarny. A wiem że to Ty to robisz.
Nie, nie, nie mogę sobie przypisać tego niewątpliwego sukcesu, jakim jest pozbycie się Magnificent na tak wczesnym etapie Po 2 miejscu w I edycji i 3 miejscu w II edycji spodziewałem się, że sukcesem będzie wyrzucenie Magni gdzieś koło 4 miejsca. Pojawił się front obrony FEZ i wpadłem na pomysł wykorzystać go do niecnego planu wyrzucenia Magni, no i się udało. Bardzo chętnie odwdzięczę się temu frontowi (bo mimo, że w normalnych warunkach już bym na FEZ głosował, to w survivorach trzeba sobie pomagać), jeśli tylko nie wejdą w moje utwory
Napisano 04 października 2014 - 15:45
Bardzo chętnie odwdzięczę się temu frontowi (bo mimo, że w normalnych warunkach już bym na FEZ głosował, to w survivorach trzeba sobie pomagać), jeśli tylko nie wejdą w moje utwory
zapisuję w pamięci
Napisano 04 października 2014 - 15:48
Więc zmotywuj ten front do głosów na rozsądne utwory, bo chyba tobie chlapnąłem przypadkiem moje top3 NLOTH. I bardzo nie chciałbym, żebyśmy się w którymś miejscu poróżnili
Napisano 04 października 2014 - 15:50
musiałabym ten front najpierw mieć ja oddziałuję jedynie telepatycznie serio? nic nie pamiętam, muszę sprawdzić treść naszych rozmów
edycja: faktycznie, ale myślę, że jest szansa się dogadać
Napisano 04 października 2014 - 15:52
El silencio se vuelve melodia
Napisano 04 października 2014 - 17:00
Unknown caller
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych