dlaczego to robicie
Survivor Albumowy - No Line On The Horizon [Edition III]
Napisano 05 października 2014 - 22:50
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 05 października 2014 - 22:54
dlaczego to robicie
Za Magni
See through in the sunlight
Napisano 05 października 2014 - 22:55
Froncie, poszliście w złą stronę. Ale jeśli się obronicie w tej rundzie, to może jeszcze będziemy mogli współpracować.
Fez - Being Born
Głos Redgara będzie decydujący, chyba że jeszcze ktoś się pojawi
A może tak nie zagłosuję co?
Nie, no , żartowałem - Fez - Being Born
Unknown Caller też nie zagłosuje na Uknown Callera przecie, na siebie głosować nie wypada
a ja już głosowałem w tej?
Tak, na Fez
Napisano 05 października 2014 - 23:05
Ogłaszam Koniec rundy VI
Oj lubimy ostatnio tymi frontami głosować, oj lubimy. Kawałek, który w poprzedniej rundzie zebrał jedynie 2 głosy, w tej nazbierał ich aż 12, choć nic na to nie wskazywało.
Co miało zostać powiedziane o Fezie właściwie zostało w całości podsumowane w poprzedniej rundzie.
W tej rundzie wypowiedziała się na temat Fezu andie.
Fez to dla mnie kwintesencja tej płyty, jest Maroko, jest klimat; jakby chłopcy go bardziej dopracowali to byłby dla NLOTH tym, czym Zooropa dla Zooropy
Cieszy, że jesteśmy bardzo zgodni w opinii o Unknown Caller - co do niesamowitego intro.. i trochę mniej niesamowitej reszty...
Gone- Jest świetne, intro z ptaszków, piękna delikatna gitarka na wstępie i te przepiękne chórki o wschodzie słońca.. Ohhhh oohhhhh. Nie wiem czemu to musi odpaść. Aww, zaczyna się naprawdę ciężki okres survivoru.
Dr Grape- nieziemskie intro, powinien otwierać album. Znakomity instrumentalny kawałek z beznadziejnym refrenem, który wszystko psuje.
Łukasz U2 No i tu już ciężki wybór. Lubię UC ma super wstępniak , fajne zwrotki zajebiste solo. Ale refren mi psuje całość. Jednak wole 'ooooooh" z FEZ niż 'ooooh' z UC.
WYNIKI:
W NASZEJ ZABAWIE ODPADA: Fez - Being Born - 14 głosów - 46,7 %
Głosowali: Atomic_Mario, Przemo, derka, acr, Karule, wojtas1337, U2 Fanatic, biz, gosiawee, lookas, zooshe, Szczotecz-kal, Unknown Caller, Redgar
W grze pozostają: Unknown Caller - 12 głosów - 40 %
Głosowali: corso, VideoDunkey, andie, stokrotka, Gone, matt, The Fly, Elessar, Dr Grape, Zod, Łukasz U2, Lnx,
Cedars of Lebanon - 2 głosy - 6,7 %
Głosowali: Martine, Jacob,
No Line On The Horizon - 1 głos - 3,3 %
Głosował: One_U2 - fan 30
Breathe - 1 głos - 3,3 %
Głosował: Owłos
Oddano 30 (=Tak jak poprzedniej rundzie)
11. Get On Your Boots
10 Stand Up Comedy
09 White As Snow
08 Ill Go Crazy If I Dont Go Crazy Tonight
07 Magnificent
06 Fez - Being Born
No to co, głosujemy dalej na:
1. No Line on the Horizon
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
10. Breathe
11. Cedars of Lebanon
Głosujemy na NAJSŁABSZY z utworów. Runda II potrwa do godz. 23:59:59 WTOREK 7 Października 2014 r.
Wybieramy dalej, zapraszam do oddawania głosów.
Napisano 05 października 2014 - 23:14
No to po raz drugi
Unknown Caller
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 05 października 2014 - 23:55
tym razem sobie zagłosuję od razu, na Moment of Surrender, już czas najwyższy na to.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 05 października 2014 - 23:58
Na śmierć przegapiłam deadline'a, ale szczęście, że są inni Szkoda, że kosztem FEZ, no ale coś trzeba było poświęcić, by inne przepchnąć coś.
Mój osobisty głos teraz idzie na Breathe, bo wycięto go z Pasadeny, ot temu mój głos Nie, na serio, już nie ta świeżość tego kawałka niestety.
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 06 października 2014 - 00:00
Cedars of Lebanon
Napisano 06 października 2014 - 00:09
redgar, wiem że nie byłem miły ostatnio, przepraszam, ale tak na szorstką przyjaźń - czemu Cedars? bo to akurat mój pretendent do podium mimo spieprzonej ostatniej zwrotki, jestem ciekaw co kieruje osobą która tego nie trawi, serio i poważnie
Napisano 06 października 2014 - 00:26
Wiem, że niesamowita atmosfera, uwodzicielska, genialny tekst, nie mainstreamowa co też na plus... Coś wybrać trzeba, a z tych co zostały, słuchałem Cedars zdecydowanie najrzadziej, nie będę się już powtarzał o tej lirycznej recytacji, więc powiedzmy, że melodycznie zbyt prosto w porównaniu do reszty stawki. IMHO.
I za dziwny dźwięk w 2:50
Napisano 06 października 2014 - 05:56
Breathe
Napisano 06 października 2014 - 05:59
Breathe
Napisano 06 października 2014 - 07:08
Została już sama śmietanka widzę Breathe mimo wszystko, chociaż bardzo kawałęk lubię, to o podium walczyć nie powinien IMO.
Napisano 06 października 2014 - 08:02
Cedars of Lebanon
Napisano 06 października 2014 - 08:02
See through in the sunlight
Napisano 06 października 2014 - 08:36
Uprzedzając pytania, nie głosuję na nią dlatego, że jej nie trawię, ale dlatego, że MoS, UC i NLOTH to moje podium, a do Breathe mam pewien sentyment. Poza tym Breathe ma w sobie pozytywną energię. Kiedy słyszę "walk out into the sunburnst street", naprawdę mam przed oczami zalaną słońcem ulicę w piękny wiosenny dzień i od razu poprawia mi się nastrój . I ten riff tak fajnie się wkręca.
Dlatego pozostało mi głosować na Cedry, które zresztą bardzo lubię i cenię, ale wśród pięciu najlepszych piosenek na płycie zajmują u mnie piąte miejsce.
Napisano 06 października 2014 - 08:41
coś czuję, że teraz będzie front obrony Cedars głosujący na Breathe (mam nadzieję, Cedars ma wygrać! Ewentualnie NLOTH. Albo MoS. W każdym razie takie ma być podium )
Napisano 06 października 2014 - 08:54
Cedars Of Lebanon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych