Skocz do zawartości

Zdjęcie

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#1721 gum

gum

Użytkownik

• Members
  • 782 Postów

Napisano 17 września 2015 - 18:39

Myślicie że wejdę na płytę z kulą/laską (mam amputowaną nogę).

Czy widzisz kogo oni teraz wpuszczają do kraju?

Nawet jakbyś zamiast laski używał kałasznikowa ochrona z uśmiechem na twarzy potrzymałaby ci torbę z amunicją.

Tak bez urazy liczę na Twój dystans. ;)  

słuchacz łan, wertigo i bejbe bejbe

#1722 mihnik

mihnik

Użytkownik

• Members
  • 263 Postów

Napisano 17 września 2015 - 19:42

Tu nie Fronda. Czekam na merytoryczną wypowiedź. Pozdr.

#1723 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 17 września 2015 - 20:08

Pewnie, że tak, nieraz widuje się ludzi z kulami czy nawet na wózkach na płycie podczas koncertów;)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1724 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 20 września 2015 - 19:25

Taki oto filmik wrzucono do sieci:

https://www.youtube.com/watch?v=36a4OYQeJY4

#1725 mmagmowa

mmagmowa

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 26 września 2015 - 20:46

Pewnie, że tak, nieraz widuje się ludzi z kulami czy nawet na wózkach na płycie podczas koncertów;)

Serio? A jak się tam znajdują skoro ochrona osoby niepełnosprawne wpuszcza specjalnym wejściem? Bardzo mnie to ciekawi bo postanowiłam sobie, że na kolejnym koncercie będę na płycie ;)

#1726 torus27

torus27

Użytkownik

• Members
  • 67 Postów

Napisano 27 września 2015 - 20:13

Jak myślicie czy będą jeszcze jakieś koncerty? Jeżeli tak to kiedy? Nie chciałbym przespać kupna biletów tak jak na Dublin i Belfast:(

#1727 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 27 września 2015 - 21:10

Jak myślicie czy będą jeszcze jakieś koncerty? Jeżeli tak to kiedy? Nie chciałbym przespać kupna biletów tak jak na Dublin i Belfast:(

Z duzym prawdopodobieństwem będzie ciąg dalszy trasy w 2016 roku. Mówi się nawet coś o 2017 - pewnie zależy czy, jak i kiedy wydadzą nową płytę SoE. Ale ciężko powiedzieć gdzie? Raczej nie tam, gdzie już byli. Polska to nadal znak zapytania ;) ale trzeba mieć nadzieję. :rolleyes:

#1728 mihnik

mihnik

Użytkownik

• Members
  • 263 Postów

Napisano 29 września 2015 - 07:48

Co do niepełnosprawnych: jestem po amputacji lewej nogi. 24. 09. Berlin płyta. No problem!

#1729 Luelle

Luelle

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 29 września 2015 - 08:42

Spoko, widziałam na płycie niewidomą osobę (stała gdzieś tam z tyłu ale bawiła się równo), tak więc jak się chce to się da ;)

#1730 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 02 października 2015 - 18:31

Żeby nie przepadło w otchłani sb:

https://www.youtube.com/watch?v=9hZ19aEjym8

Kolejny filmik z cyklu ,,On the road with U2". Świetna sprawa, oby listopadowy dokument HBO był zbliżony do takiej konwencji. 

#1731 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 03 października 2015 - 15:38

Żeby nie przepadło w otchłani sb:

Kolejny filmik z cyklu ,,On the road with U2". Świetna sprawa, oby listopadowy dokument HBO był zbliżony do takiej konwencji. 

Z podkładem z Zoo Station z VT :D

Ale generalnie jakość obrazu z kamer technicznych jest niesamowita, jeszcze lepsza niż podczas 360 tour. Mogli by spokojnie masę bonusów na DVD dodać. Czasem brakuje tylko kamery obejmującej całość. A już marzeniem byłoby DVD dal subskrybentów a'la U22, tylko w formie wideo.... :rolleyes:

Co do HBO to zależy na ile będzie to połączone z kręceniem DVD, a na ile to będzie tylko dokument o trasie.

#1732 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 03 października 2015 - 15:51

Co do HBO to zależy na ile będzie to połączone z kręceniem DVD, a na ile to będzie tylko dokument o trasie.

Marzeniem byłoby coś w konwencji Rattle and Hum. Wywiady i gadki chłopaków przerywane różnymi wykonaniami z trasy :P

Niestety biorąc pod uwagę, że dzień po premierze tego dokumentu będzie realizowane DVD z Paryża to wątpliwe by tak się stało. Pewnie ograniczy się to do gadki o nowej płycie, inspiracjach i możliwościach nowej sceny z jakimiś krótkimi wstawkami z koncertów. 

#1733 NvK

NvK

Użytkownik

• Members
  • 287 Postów

Napisano 03 października 2015 - 16:13

Ja tam wolę dostać normalny koncert, nie przerywany żadnym badziewiem. Oczywiście o ile mówimy o oficjalnym nagraniu z trasy, które ma być po niej pamiątką. Bo jeśli miałoby powstać nagranie, a osobno, obok niego dokument w takim stylu jak mówisz, to wtedy bardzo chętnie ;) Depeche Mode wypuściło właśnie takie DVD z ostatniej trasy. Na jednej płycie jest sam koncert, a na drugiej ten sam koncert przeplatany wywiadami, dla każdego coś miłego ;)

#1734 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 03 października 2015 - 21:14

Już wiemy, że będzie i dokument (który od kwietnia albo i wcześniej robi HBO) i DVD (poprzedzone transmisją live z koncertu w Paryżu w listopadzie). Więc moja wątpliwość dotyczy tylko charakteru tegoż dokumentu. Czy to będzie zwykła pogadanka ze studyjnymi nagraniami w tle, czy też taka opowieść przerywana dłuższymi urywkami z trasy I+E. Samo DVD to mam nadzieję będzie normalny, ciągły dwugodzinny koncert bez żadnej zbędnej paplainy.   

#1735 Karule

Karule

Użytkownik

• Members
  • 348 Postów

Napisano 03 października 2015 - 21:41

Z duzym prawdopodobieństwem będzie ciąg dalszy trasy w 2016 roku. Mówi się nawet coś o 2017 - pewnie zależy czy, jak i kiedy wydadzą nową płytę SoE. Ale ciężko powiedzieć gdzie? Raczej nie tam, gdzie już byli. Polska to nadal znak zapytania ;) ale trzeba mieć nadzieję. :rolleyes:

Bono z dużą dozą pewności powiedział, że Polska, raz - tak, dwa - 2016, a nawet trzy - w hali (indoors).

#1736 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 03 października 2015 - 21:50

DVD (poprzedzone transmisją live z koncertu w Paryżu w listopadzie).

Na pewno wiadomo, że będzie transmisja live, a nie jedynie koncert nagrany i wyemitowany kiedyś tam? Pytam, bo może znowu mi coś umknęło.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1737 JustynaF

JustynaF

Użytkownik

• Members
  • 77 Postów

Napisano 05 października 2015 - 13:14

Wybieram się na koncert w Dublinie i w końcu muszę kupić bilety lotnicze.

Mam samolot, który przylatuje o 12.40, koncert jest o 18.30. Oczywiście chcę dostać się pod samą scenę, także moje pytanie jest takie czy czasem nie za późno przylatuję? Czy lepiej czekać pod halą od rana?

Przepraszam jeśli piszę w złym dziale :) 

#1738 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 05 października 2015 - 13:31

W każdym kraju wygląda to inaczej np. w Sztokholmie i Berlinie można było sobie pozwolić na późniejsze dotarcie pod halę. W przypadku Dublina o najlepsze miejscówki będzie zapewne bardzo ciężko. Wiadomo im wcześniej tym lepiej. Jeśli miałabyś przylecieć do Dublina o 12.40 to raczej nie możesz liczyć na miejsce w pierwszych rzędach ;)

Dołączona grafika

#1739 JustynaF

JustynaF

Użytkownik

• Members
  • 77 Postów

Napisano 05 października 2015 - 13:46

A więc zastanowię się nad lotem dzień wcześniej :)

Jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z wnoszeniem aparatów? Mam sony a5100. Z takimi wpuszczają czy lepiej nie ryzykować i zostawić aparat w domu?

#1740 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 05 października 2015 - 13:52

Aparaty bez wymiennej optyki można wnosić.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych