Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 12 września 2015 - 10:36
Napisano 12 września 2015 - 14:39
Napisano 12 września 2015 - 21:40
Już jakiś czas temu ujawniono że reżyserką zajmie się stary znajomy Hamish Hamilton.
Napisano 12 września 2015 - 23:23
Odpowiadał dotąd za Slane Castle, Boston i Milan. A więc same perełki. Oby utrzymał passę.
Napisano 13 września 2015 - 00:14
Odpowiadał dotąd za Slane Castle, Boston i Milan. A więc same perełki. Oby utrzymał passę.
Odpowiadał też za Chicago. W tym wypadku wydawnictwo spotkało się też z licznymi głosami krytycznymi. Mi osobiście się również się podobało
Napisano 13 września 2015 - 17:29
Idealnym przykładem 'geniuszu' Hamiltona na DVD z Chicago jest Bono idący z mikrofonem w dole, kiedy słychać jego głos... (kto to w ogóle puścił do masowego tłoczenia?!)
To zresztą jego nagrania są tymi najbardziej pociętymi, i takimi gdzie muzycy w kolejnych ujęciach są w zupełnie innych punktach sceny
Mam jednak nadzieję, że zrobi coś na miarę Bostonu, co najmniej
Napisano 14 września 2015 - 13:26
Na u2.com wszystkie koncerty z Belfastu i Dublina oznaczone są już jako wyprzedane. Dalsze koncerty w Dublinie pewnie ogłoszą jeszcze w tym tygodniu
Napisano 14 września 2015 - 13:41
Hmmmmmm, niby masz rację, pieniądze leżą wręcz na ulicy, bilety rozeszły się na pniu (bez zaskoczenia, ale na Belfast to wcale niekoniecznie tak szybko...). Ale też już w kilku miejscach wyraźnie pisali, że to są koncerty, które będą kończyć trasę w tym roku. Pytanie zatem, czy to celowy zabieg, żeby wzbudzić popyt na pierwsze daty, czy naprawdę nie chce im się więcej grać
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 września 2015 - 13:53
Na prawdę nie chce mi się wierzyć, aby ograniczyli się tylko do 4 koncertów. Popyt jest ogromny, a pojemność hali 3Arena nie jest duża. Do tego dochodzą jeszcze mniejsze koszty organizacji (w zakresie przechowywania sprzętu czy zakwaterowania ekipy). Z założenia na tej trasie ogłoszenia koncertów w danym mieście odbywało się "na raty".
Ktoś niedawno pisał, że 3Arena jest zajęta pomiędzy 29 listopada a 6 grudnia. Idealnie byłoby gdyby w tym czasie wydali SOE i na kolejne koncerty w Dublinie w grudniu wrócili już z nowym materiałem i tak na prawdę zaczęli drugi etap trasy
Napisano 14 września 2015 - 13:57
A tak ogolnie to wazne dla nich, ze hajs sie zgadza
Napisano 14 września 2015 - 19:28
Hm. Czy osoby którym udalo się zakupić bilety na Dublin tez na "receipt" mają podany rząd i numer krzesełka a oprócz tego "Full Price Standing Ticket" ??? dziwne - bilet niby GA a numer krzesła?
Napisano 14 września 2015 - 19:43
O, rzeczywiście. Ciekawa sprawa.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 września 2015 - 20:01
Uff, czyli nie jestem jedyny Na profilu 3areny jeden z Holendrów zwrócił na to uwagę i stąd moja konfuzja.
Napisano 14 września 2015 - 20:04
No,nie... Nie sugerujecie chyba, ze na dublinskich koncertach beda wstawione na plyte ponumerowane krzeselka, tak jak to bylo calkiem niedawno na Czerwonych Gitarach?
3Arena jest w ksztalcie amfiteatru, o ile sie nie myle, podobnie jak Red Rocks, gdzie miejscowki sa numerowane.
Napisano 14 września 2015 - 20:09
Ja niczego nie sugeruję, ale informacje na "recipie" są sprzeczne i różnych cudów się można spodziewać...
Napisano 14 września 2015 - 20:25
Ja niczego nie sugeruję, ale informacje na "recipie" są sprzeczne i różnych cudów się można spodziewać...
Tu masz link. Beda krzeselka, albo ich nie bedzie.
http://3arena.ie/3ar...ge/seating-plan
W niektorych sekcjach trybun trzeba bedzie siedziec, pozycja pionowa wyprostna bedzie zakazana ... :
(Useful info)
Napisano 14 września 2015 - 20:39
A, przecież to jest paperless ticket, pokazujesz kartę kredytową więc żadnych krzesełek nie będzie
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 września 2015 - 20:57
Napisano 14 września 2015 - 21:16
A właśnie, z tymi kartami. Wiadomo, czy do biletu z telefonu trzeba okazać kredytową? Zaczęłam się niepokoić, bo kupując nie korzystałam ze swojej.
Tak, trzeba bedzie okazac karte kredytowa/debetowa (Irlandia), z ktorej dokonano transakcji. Imie i nazwisko na karcie musi sie zgadzac z imieniem i nazwiskiem na dokumencie tozsamosci osoby kupujacej bilet. Dane osoby towarzyszacej nie beda sprawdzane. (Info z wczorajszej lektury Zootopia).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych