Gitara Elektryczna
#45 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 15 sierpnia 2007 - 20:05
BASS RULE !!!! Nie ma lepszego instrumentu muzycznego niz bas
Jest, np. fortepian.
A tak swoją drogą to to jest temat o gitarze elektrycznej, załóż sobie swój temat o basie i tam go zachwalaj
Majatek to kosztuje Les Paul Oryginalny
Tiaa, jak dla ciebie dwa patole to nie majątek to gratuluje bogatych rodziców
Napisano 15 sierpnia 2007 - 20:07
Zebys mnie zle nie zrozumial, 2 tysiaki to kupa kasy jednak nie majatek Dziekuje mimo tego, ze nie mam bogatych rodzicow i sam na siebie zarabiamJest, np. fortepian.
A tak swoją drogą to to jest temat o gitarze elektrycznej, załóż sobie swój temat o basie i tam go zachwalaj
Tiaa, jak dla ciebie dwa patole to nie majątek to gratuluje bogatych rodziców
#47 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 15 sierpnia 2007 - 20:08
Zebys mnie zle nie zrozumial, 2 tysiaki to kupa kasy jednak nie majatek Dziekuje mimo tego, ze nie mam bogatych rodzicow i sam na siebie zarabiam
A nie spojrzałem na wiek
No dobra dwa tysiaki to nie majątek, ale za gitare dałbym tyle dopiero wtedy gdybym coś na niej umiał ;D
Napisano 15 sierpnia 2007 - 20:31
Fakt, masz racje, ale jesli inwestowac to w cos co starczy na powiedzmy lata Aha i zareczam Ci Mac, ze te pieniadze tak latwo nie przyszlyA nie spojrzałem na wiek
No dobra dwa tysiaki to nie majątek, ale za gitare dałbym tyle dopiero wtedy gdybym coś na niej umiał ;D
BTW. Nie offtopujmy bo mundurowi nas zgarna
Mam tez chrapke na perkusje (z tego miejsca wielkie uklony dla niezastapionego Conr4da)
Napisano 16 sierpnia 2007 - 08:41
znajoma chce sprzedać gitarę elektryczną i piec.
Gitarę widziałam, znam, grałam nie raz na niej. Moim zdaniem b.dobry sprzęt.
Żadnych wad, to potwierdzam na 100%
Gitara: cort zenox 42
piec: laney model HCM15
dla zainteresowanych:
e-mail: ania.sorek@gmail.com
#51 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:01
Mam pytanko, wiem ze w RIFIE zdzieraja podobno, ale dzis przechodzac zajrzalem tam i sprzedawca powiedzial ze maja Fendera Stratocastera Meksykanskiego, chyba to jest standart, bialego za 2500zl z 3000zl. Oplaca sie?
Fendery zaczynają się tak od 2 patyków, więc to jest standart.
Gdybym miał to bym tyle dał, Fender Stratocaster to jest gitarka którą najbardziej bym chciał.
A wiadomo inwestycja nie pójdzie a marne, to nie jest jakiś "skaj łaj" więc pograsz dłużej niż dwa tygodnie
Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:02
Mam pytanko, wiem ze w RIFIE zdzieraja podobno, ale dzis przechodzac zajrzalem tam i sprzedawca powiedzial ze maja Fendera Stratocastera Meksykanskiego, chyba to jest standart, bialego za 2500zl z 3000zl. Oplaca sie?
Używke na Allegro za 1300 widziałem kiedyś ;-0
#53 Guest_Mrówa_*
Napisano 21 sierpnia 2007 - 14:55
Dziwni ludzie są że takie coś wystawiają na sprzedaż za taką śmieszną cenę.
gdybym mógł to bym i 10000 zł za takie coś dał.
Poza tym nie kupuj w riffie, tam strasznie zdzierają.
Lepszy ragtime, internetowy bigbeat, albo jakieś lokalne sklepy muzyczne.
Napisano 21 sierpnia 2007 - 17:54
Wiem Mrowa zauwazylem Gdy zapytalem sie o Epiphone Les Paul Custom Standart (jakos tak), gosc powiedzial ze to trzeba sprowadzac i gdzies 3000zlno ja widziałem w sklepie z koszulkami rockowymi był wystawiony strat amerykański z 72 r. za 1899.
Dziwni ludzie są że takie coś wystawiają na sprzedaż za taką śmieszną cenę.
gdybym mógł to bym i 10000 zł za takie coś dał.
Poza tym nie kupuj w riffie, tam strasznie zdzierają.
Lepszy ragtime, internetowy bigbeat, albo jakieś lokalne sklepy muzyczne.
#55 Guest_Mrówa_*
Napisano 20 listopada 2007 - 18:01
zapalmy świeczke dla gibsona.
Robert Johnson dostałby chyba zawału serca.
#58 Guest_Mac_*
Napisano 20 listopada 2007 - 18:31
wolałbym zwykłą gitarę niż robota samostrojącego się z wbudowanymi efektami.
No też prawda. Ja np. nie rozumiem jak można grac na perkusjach elektrycznych... bez sensu No ale to już off.
A co do tej gitary, to jeżeli gra normalnie i nie trzeba jej stroić, i dokupywać efektow, to mi pasi.
#59 Guest_Mrówa_*
Napisano 20 listopada 2007 - 18:38
No też prawda. Ja np. nie rozumiem jak można grac na perkusjach elektrycznych... bez sensu No ale to już off.
No np. Larry Pop nagrywał na perkusji elektrycznej, ale to wiadomo chyba nie od dziś
A co do tej gitary, to jeżeli gra normalnie i nie trzeba jej stroić, i dokupywać efektow, to mi pasi.
to już nie gitara, tylko jak gibson sam zauważył-robot.
Pogrążyli się tym czymś.
#60 Guest_Mac_*
Napisano 20 listopada 2007 - 18:51
No np. Larry Pop nagrywał na perkusji elektrycznej, ale to wiadomo chyba nie od dziś .
No wiadomo, wiadomo
Mnie to się np. nie podoba, no ale przy POPie mu wyszło. Moge mu to wybaczyć, ale i tak wole jak gra na zwykłej.
to już nie gitara, tylko jak gibson sam zauważył-robot.
Pogrążyli się tym czymś.
Ja tam nie wiem, musiałbym porownać
No ale jak wiadomo, produkcja gitar nie stanie w miejscu, będą cudować jeszcze bardziej.
Nic nie przebije dzisiejszych elektrykow Fendera, dla mnie to zawsze będzie naj Więc niech sobie robią co chcą, ja i tak nie mam na to kasy
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych