DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Napisano 05 stycznia 2011 - 17:21
nie wiem czego sie można było spodziewać po jego wcześniejszych akcjach na forum,
szkoda że tym razem tez nie potrafił wyjść z twarzą.
Napisano 05 stycznia 2011 - 18:03
Napisano 05 stycznia 2011 - 18:59
to może sam coś zrób skoro jesteś taki gringo ?
Zawsze mnie rozwalaly tego typu komentarze, paaaanie.
Skoro Konrad faktycznie zabral sie dawno temu za ten multicam, to mogl ten projekt dopiac do konca, a jesli sie nie udalo, to przynajmniej pokazac twarz i przyznac w swoim czasie "Ok panowie, zawalilem sprawe". Tymczasem on zwyczajnie polecial w tzw. kuca..
Napisano 05 stycznia 2011 - 20:35
Może gdyby tak dogadać się z ludźmi którzy tworzyli Ubiegłoroczny Frankfurt,Brukselę która niedawno powstała,czy nawet gościa który montuje zeszłoroczny Paryż.
Chłopak informuje na bieżąco jak daleko jest z pracą,ujawnia filmiki które już ukończył itd...
No nie wiem,coś trzeba wymyślić,szkoda że tak wyszło.
Napisano 05 stycznia 2011 - 21:10
Jakiś czas temu, moderator z forum DM - Krzychal, oferował się z pomocą montażu
Wszyscy zainteresowani i w temacie, wiedzą że Krzychal to prawdziwa fachura jeśli chodzi o tego typu tematy, nie wiem czy powiedział to jajem czy faktycznie ale jeśli tak to o pracę pod jego kierunkiem naukowym byłby zupełnie spokojny
#315 Guest_Grinderman_*
Napisano 05 stycznia 2011 - 21:10
Po drugie Admin jakieś 2 strony temu już zgłosił gotowość do pracy nad dvd tak więc żadna pomoc osób z zagranicy ani tych, którzy chcą za swoje usługi pieniądze nie będzie potrzebna.
#317 Guest_Grinderman_*
Napisano 05 stycznia 2011 - 21:18
Jeśli kolega krzychal to ta sama osoba, która opowiada za DVD DM z Łodzi to... może dalej nie będę pisał co o nim myślę. Nie chcę łamać postanowień noworocznych.A ktoś pisał o ludziach, którzy chcą kasę za montaż?
Więc, jest tu jakaś osoba, która może mieć bezpośredni kontakt do Konrada?
Napisano 05 stycznia 2011 - 21:34
Jeśli kolega krzychal to ta sama osoba, która opowiada za DVD DM z Łodzi to... może dalej nie będe nic pisał. Nie chcę łamać postanowień noworocznych.
Więc, jest tu jakaś osoba, która może mieć bezpośredni kontakt do Konrada?
Koszty produkcji (nadruki, okładki, książeczki, pudelka). Na tym nikt nie zarobił.
Napisano 05 stycznia 2011 - 21:39
Koszty produkcji (nadruki, okładki, książeczki, pudelka). Na tym nikt nie zarobił.
Dokladnie. Mowiac szczerze, ja bym mogl smialo zaplacic pieniadze za takie super wydawnictwa, jakie dostaja fani DM.
PS. Tak, jestem w posiadaniu ochoczystowego DVD, ktore nawet byloby fajne (obejrzalem pare razy) gdyby nie ten znak wodny prawie ze na srodku ekranu
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych