DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Napisano 05 grudnia 2010 - 21:38
Ale to taki mały szczegół
Napisano 07 grudnia 2010 - 00:05
Hmmmm... No to wydamy reedycję Chorzowa 2005.
Hehe,to też teraz w modzie
I napiszemy ze Remastered,a zamiast dźwięku z koncertu,to podłożymy dźwięk z albumów
Napisano 10 grudnia 2010 - 13:07
Hmmmm... No to wydamy reedycję Chorzowa 2005.
Ale z wyciętym NYD'em bo przecież na dvd koncertowym nie może być wszystkich utworów. Zamiast tego dorzućmy pocztówki z widokami Chorzowa i Katowic.
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Napisano 10 grudnia 2010 - 18:29
Napisano 15 grudnia 2010 - 22:27
Ogólnie na koncertach i dobrej jakości nagraniach tak, ale w przypadku Chorzowa lepszą jakość mogą posiadać albumowe wersje. i chyba o to raczej "chodziło".No to akurat nie byłoby fajne, bo wokal z koncertów imo jest lepszy od albumowego
Ach bym zapomniał. Oczywiście, że trzeba wyciąć. Może zrobić coś na wzór Milanu 05?? A NYD jest pierwszy do wypadki.Ale z wyciętym NYD'em bo przecież na dvd koncertowym nie może być wszystkich utworów. Zamiast tego dorzućmy pocztówki z widokami Chorzowa i Katowic.
Jeśli chodzi o piłkę, to wszyscy powtarzają w TV, że zostało "MAŁO CZASU DO EURO" itp. więc to chyba dobrze. Jeśli chodzi o walutę, to przewidywania ekspertów mówią o 2019 najwcześniej.aaa, ja już wiem co Konrad obmyślił - multicam na Euro!
Napisano 28 grudnia 2010 - 23:33
Jeśli chodzi o piłkę, to wszyscy powtarzają w TV, że zostało "MAŁO CZASU DO EURO" itp. więc to chyba dobrze. Jeśli chodzi o walutę, to przewidywania ekspertów mówią o 2019 najwcześniej.
i dobrze bo przecież banknot 200 zł jest the best
wyciąć sobie moga wszystko oprócz davida bowie i breathe
Napisano 29 grudnia 2010 - 19:09
Napisano 31 grudnia 2010 - 19:55
Jeżeli macie materiały, które nie zostały mi przekazane, albo zostały przekazane TYLKO Conradowi, to proszę o kontakt.
A może jakieś info oficjalne na temat terminu? Wiesz... wypadałoby, jak się rzuca termin końca grudnia i jak czas pokazał poleciało się z ludźmi w ch... mówiąc wprost, to wypada to sprostować. Trochę powagi.
To uwaga niekoniecznie do Ciebie a do autora zapowiedzi o której wspomniałem.
Pozdrawiam
Napisano 31 grudnia 2010 - 20:17
Jeżeli macie materiały, które nie zostały mi przekazane, albo zostały przekazane TYLKO Conradowi, to proszę o kontakt.
Jeszcze nie bardzo wiem czemu, ale jak czytam tego posta to odczuwam dziwny niepokój....
No ale cóż - show must go on...
Happy New Year!
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 01 stycznia 2011 - 10:39
Napisano 01 stycznia 2011 - 11:16
A może jakieś info oficjalne na temat terminu? Wiesz... wypadałoby, jak się rzuca termin końca grudnia i jak czas pokazał poleciało się z ludźmi w ch... mówiąc wprost, to wypada to sprostować. Trochę powagi.
To uwaga niekoniecznie do Ciebie a do autora zapowiedzi o której wspomniałem.
Uwaga, która tyczy się także mnie (niestety ).
Straciłem nadzieję, że conrad opublikuje coś w tym tysiącleciu, dlatego sam wziałem się do roboty.
Ok. 15 stycznia opublikuje więcej informacji dotyczących dat.
Brakuje sporo materiałów, są przerwy w ciągłości (momenty w których nie mam materiału) itd, skąd mój apel ;P
Napisano 01 stycznia 2011 - 12:29
chyba macie do niego jakiś kontakt ?
Napisano 01 stycznia 2011 - 12:35
Dajcie czas biednemu Konradowi,przecież to tyle pracy z tym jest
Tak ciężko pracuje że nawet nie ma czasu na forum zajrzeć,a wy się tylko czepiacie!!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych