Napisano 04 stycznia 2011 - 20:41
Halo, halo ?
Czy osoby odpowiedzialne za ten projekt (rozumiem, że po części my wszyscy, jako fani U2, jednak zwracam się do kierujących pracami przy tym DVD) zaglądają w ogóle jeszcze na forum U2 ?
Uważam, że ta przeciągająca się cisza nie wpływa pozytywnie na dobrą atmosferę wokół tego jakże napompowanego (przepraszam za określenie) projektu. Czy to tak trudno choćby raz na miesiąc podzielić się informacjami, opiniami dotyczącymi tegoż projektu ? Poinformować nas - fanów, jaka jest sytuacja, jak idą prace, jakie są problemy - być może na forum, dałoby się je rozwiązać lub wybrać inną drogę postępowania. Bo tak to wielu rzeczy można się domyślać.. knuć, spiskować itd. a to nikomu potrzebne nie jest. Ja np. nie mając żadnych informacji, stwierdzić mogę.. że być może wybierając drogę tego DVD, wybrano drogę wysokiej jakości, zbyt wysokiej być może... z której to nie było materiałów. Może była część materiałów w wysokiej jakości, która stanowiła zachętę do snucia planów o jakichś bomboniastych blu ray discach... a któż by teraz pogardził zwykłym, fajnym multicamem, złożonym z najlepszych materiałów jakie zdołano zebrać, lepszych z pewnością od "ochoczystowego" projektu dvd, który powstał w tydzień lub dwa.. a tu co ? 1,5 roku to mało ? No ludzie...
Apel jest więc mój taki, by ci, którzy te materiały posiadają, wypowiedzieli się szczerze na jakim są etapie. Bo być może z nich da się stworzyć fajny multicam, a czeka się na załatanie dziur, jakimiś materiałami HD, których nigdzie się nie trafi.. a czas leci, a wraz z nim zażenowanie oczekujących, zmydlonych trailerami, zapowiedziami i innymi bzdetami. A tu panowie, 1,5 roku to.. nie oszukujmy się, wystarczający czas, by z tego co było udostępnione, zrobić coś naprawdę fajnego. To nie Hollywood, to projekt od fanów, dla fanów z serca, z pasji...
Pozdrawiam.