Szkoda, ale może ktoś to nagrał z TV? Chyba na onet.pl czy innym portalu były fragmenty koncertu, może i słaba jakość, ale zawsze coś, w końcu Pro-Shot.
Mianowicie to:
http://teledyski.one...,teledyski.htmlTylko ni jak nie mogę tego ściągnąć, odtwarza się tylko przez WMP, a ten za Chiny Ludowe tego nie zapisze, inne programy typu VLC Player kończą po wyświetleniu Logo ITI
Tu jest plik, ale chyba tylko z logiem ITI:
mms://213.180.150.55/media.wsx?/info/200908/251945a0f9.wmv
Jakość całkiem niezła mimo widocznych pikseli. W sam raz do DVD by było!
Chyba jeszcze na innych stronach mieli fragment NLOTH. Czy się mylę?
Edit: OK udało się to jakoś zgrać, chociaż z odtwarzaniem są problemy, ale najważniejsze - czyli wideo - jest całe. Jak coś to mam zgrane.
No i jeszcze filmiki z TVS, które też można by użyć (w prawdzie nie to co ma sama TVS jak już było wspominane), ale zawsze coś - fragmenty Breathe, NLOTH i GOYB + ujęcia COBL i Vertigo spoza stadionu.
U2 przylatuje do Katowic - widok, jak wychodzą z samolotu + kilka słów do dziennikarzy - można dać do jakiś bonusów
U2 zagrało na śląskim - kilka dobrych ujęć z kamer zespołu
Wymiana murawy po U2 - źle sformatowane (bo 4:3), ale też niezłe ujęcia
Może to tylko sekundy, ale jak się poskłada to zawsze coś, zawsze są to w końcu ujęcia z bliska, mimo pikseli robią dobre wrażenie.
Edit 2: A tu znalazłem kolejną relację z TVNu chyba:
Relacja TVNPod koniec są ujęcia NLOTH, których gdzie indziej nie widziałem oraz fajne scenki z Bono na lotnisku - jak mówi, aby go wypuścili, bo stał za kratami
Wcześniej tego nie widziałem.