Gdyby nie miał skąd pożyczyć nagrań to by niczego nie skończył.
Motywacji owszem zabrakło ale głównie z powodu frajerów, którzy myślą podobnie jak ty, że jak ktoś coś zrobi za free to jest głupi i trzeba mu to powtarzać aż da sobie spokój.
Szanowny frajerze, bo tylko tak wypada mi się do Ciebie zwrócić (to "C" winno być z małej ale jeszcze odrobinę szacunku Ci zostawię pomimo tego buractwa i wyzywania na forach)
Otóż nie myślę i nie pisałem nic w stylu który przytaczasz, że za free robią coś tylko idioci, raczej ludzie z pasją i szacunek pełen za to dla nich. Mogą wygrać znacznie więcej na tym niż Ci co robią coś za kasę, ktoś tu pisał że Konrad dostał fajną pracę po zrobieniu samego trailera. Nikt nikomu na tym forum nie powtarzał że jest głupi że robi dvd za darmo, raczej był dopingowany przez wszystkich. Ja mogłem czekać na tą płytkę drugie tyle co się dotąd czekało, i bym nie pisał tu od kilku dni gdyby nie chore rzucenie słów na wiatr z terminem końca grudnia. To zwyczajnie wk..wia.
A gdyby nie ten "cwaniak" który na szybko coś zmontował to byś dzisiaj sobie na YT oglądał koncercik w 2-minutowych kawałkach zamiast 2-godzinną całość w dodatku pewnie ściągniętą za darmo.
"A mutlicam "do fanów dla fanów" będzie. Wcześniej czy później." - możliwe jest to tylko w przypadku gdy Konrad jednak dokończy rozpoczętą pracę. Innej opcji powstania dobrego dvd nie widzę.