Zbych pisał, że super, a miał w rękach póki co DVD.
Dźwięk jak dla mnie jest FULL WYPAS i nie ma przesadzonego basu tym razem!
Napisano 30 maja 2010 - 18:42
Zbych pisał, że super, a miał w rękach póki co DVD.
Napisano 30 maja 2010 - 19:29
Napisano 30 maja 2010 - 21:09
Takie wydawanie HD, to na pół gwizdka. OK, rozumiem, że jeszcze dokumenty (Samo gadanie) mogą być w gorszej jakości - choć są jeszcze 720p po drodze, nie muszą być zaraz w jakości DVD. Po filmikach z u2.com można było się badziewu spodziewać, bo kręcone gorzej niż niektóre bootlegi, nie wiadomo nawet czy kamerami HD.[...] Największym minusem pod względem jakości są dodatki. Tylko "squring the circle:creating 360 documentary jest jakości HD. Reszta w jakości DVD łacznie z teledyskami. Clipy z Touru są nawet o rozdzielczości 480, a to jak na wydanie bluray to porażka. Jak im brakło miejsca to mogli dodatki na drugą płytę bluray. [...]
MacMax chyba pyta o 2DVD, a to pewnie będzie zapakowane w takie digipacki dwupłytowe jak przy Chicago, PopMart itp. To na pewno nie będzie takie samo zwykłe plastikowe opakowanie co w "Polskiej Cenie". Domyslam się, że zachodnie wersje 1DVD są z kolei pakowane w Super Jawel Box, które przynajmniej porządnie wyglądają.bdzie pewno pena książeczka wewnatrz pudełka ot i tyle pewno, nie sądzę też aby nośniki pchali w dwa osobne pudełka.
no ja przed chwilą wysłalem przelew, z przesyłką 50,49 zł z merlin.pl wersja polska cena
Napisano 30 maja 2010 - 22:29
Oj, ja tylko tak doradzam, że można taniej Wiesz, zaoszczędź na 5 płytach po 7 zł i 6. masz gratis. A fakt kurier do najtańszych form wysyłki nie należy, no ale pewnie dotrze szybko.oj tam, oj tam. taka żyła jeszcze ze mnie nie jest, 7 zł jeszcze przezyje
11 zł za kuriera sobie policzyli
Napisano 31 maja 2010 - 01:36
Napisano 31 maja 2010 - 06:16
Napisano 31 maja 2010 - 06:41
na merlin.pl z tego co zauważyłem to najtańsza opcja, jesli wybierasz przesyłkę przez pocztę polską płacisz 12,5A fakt kurier do najtańszych form wysyłki nie należy, no ale pewnie dotrze szybko.
super może nie, ale i tak lepiej niż w pasadenie...nie wiem, czemu wy tak nasza chorzowska publike wychwalacie, skoro i tak nie bylo jakos super.
bo ja wiem, na płycie nie dało się tego tak odczuć. a liczy się ogólne wrażenie, nawet jesli jeden z sektorów nie był śpiewający zagłuszyła go pozostała cześć publiki...kto stal obok mnie, pamieta jaka byla w okolicy niemalze cisza na ajstylu, czy stuck in the moment.
nie ma jak wywrotowe teorie od samego rana. wytłumacz mi prosze jak na podstawie bootlegów audio można swtierdzić czy publiczność na trybunach sie bawi czy nie.zreszta bootleg audio pokazuje, ze trybuny tez nie bawily sie najlepiej.
jak najbardziej, dla mnie szczególnie Milan, może dlatego, że to europa...opcja idealna byloby dvd z barcelony/milanu lub z poczekac jeszcze rok i nakrecic w ameryce poludniowej, gdzie przeciez sami wariaci mieszkaja
Napisano 31 maja 2010 - 08:57
Napisano 31 maja 2010 - 11:05
Napisano 31 maja 2010 - 17:20
Będę monotematyczny i się spytam: i co jak jest zapakowane?od godziny jestem szczęśliwym posiadaczem Rose Bowl wersji 2xDVD za jedyne 95zł zakupiłem go w sklepie fan w Kielcach.z tego co wiem to mają jeszcze 4 sztuki tej wersji, także śpieszcie się dzisiejszy wieczór zapowiada się ekscytująco
Napisano 31 maja 2010 - 17:36
Napisano 31 maja 2010 - 17:54
Może głupi i tłusty ale w tym przypadku największe znaczenie miał przymiotnik bogaty.Kiedy oni wreszcie zrozumieją że "głupi, tłusty" Amerykanin nie ruszy dupy bo ma wszystkiego w nadmiarze.
Napisano 31 maja 2010 - 18:08
bo ja wiem, na płycie nie dało się tego tak odczuć. a liczy się ogólne wrażenie, nawet jesli jeden z sektorów nie był śpiewający zagłuszyła go pozostała cześć publiki...
nie ma jak wywrotowe teorie od samego rana. wytłumacz mi prosze jak na podstawie bootlegów audio można swtierdzić czy publiczność na trybunach sie bawi czy nie.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych