Mea culpa jesli tak ... ale poczekajmy, to juz niedlugo jak ktos dorwie wydanie BD. U mnie w okolicy niema ani w MM ani Empiku ;[ (jeszcze) wiec nie mam jak zakupicwg U2tour.de jest 1080i :/
"U2 360° At The Rose Bowl"
Napisano 29 maja 2010 - 14:09
Moim zdaniem gra nie warta swieczki ... oszczedzisz niecale 15-20 zl a czekania ... duuuuuzo. Nie otrzymasz przesylki z dnia na dzien jak to w PL bywa ;] Juz lepiej dorzucic pare groszy i sie cieszyc JUZ a nie czekac niewiadomo ileprzesyłka to chyba 2 funty...czy jakoś tak;)
Everything You Know Is Wrong
Napisano 29 maja 2010 - 15:54
Napisano 29 maja 2010 - 16:08
Szkoda. Miałem nadzieję, że wraz z erą HD pozbędziemy się poza nachalnym NTSC w Europie (bo w USA PAL z rzadka chodzi, a w EU NTSC musi pójść! ), również ohydnego przeplotu, a tu masz. Może będzie mało widoczny, ale przeplot + cyfrowe odtwarzanie/TV/BD to się gryzie. Chyba im miejsca brakowało na płycie czy co?wg U2tour.de jest 1080i :/
Jedyne co wyszło jak należy (ale i to chyba nie do końca) - to R&H na BD, ale tylko dlatego, bo to nie bezpośrednio U2 wydawało, a raczej potraktowano to jako film.
Napisano 29 maja 2010 - 16:21
Myslałam,że flaga z chorzowa jest w całości a tu tylko fragment ile trwa minut?Zdąrzyłem obejrzeć dodatki. Flaga to tylko króciutki fragment znany ze strony U2. Pozostałe klipy również są króciutkie.
-
trochę jestem zaskoczona ale ty masz bluray może tam tylko są fragmenty
ja kupuje tą wersję:
http://www.rockserwi...&pid=118451&l=1
może tam będzie będą nagrane utwory w całośći.
jak ktoś kupi tą wersje ( 2dvd) niech napiszę coś o tym.
Napisano 29 maja 2010 - 17:07
To prędzej na BD byłyby dłuższe wersje, ale nic nie zapowiada, aby 2DVD różniło się od BD zawartością wido - no poza tymi dodatkami z BD Live - ponoć są tam na razie jakieś zdjęcia od Edga. No nic, można było się spodziewać tylko tych urywków z u2.com. Szkoda, bo co to za problem pokazać cały utwór i podłożyć dźwięk z konsolety.Myslałam,że flaga z chorzowa jest w całości a tu tylko fragment ile trwa minut?
trochę jestem zaskoczona ale ty masz bluray może tam tylko są fragmenty
Ale tak jak bono3d napisał, trzeba się cieszyć, że znaleźliśmy się w gronie wybrańców, tych filmików nie jest tam za dużo. No i, że pewnie na multicamie będzie to 100 razy lepiej pokazane i z lepszym dźwiękiem.
Edit: Jak komuś jeszcze zostało kasy po zamówieniu Super Hiper Boxa to oferta specjalna na Allegro - w tej samej cenie (podobnej) co Box Promo CD:
http://www.allegro.p...ena_unikat.html
Czyli jak za cenę Boxu mieć te same 4 utwory co na DVD...
Napisano 29 maja 2010 - 23:09
No, ale zespół nie zadeklarował, że będzie to cały utwór. Po tym co było na u2.com można było się niestety tego spodziewać. Choć trzeba to uznać za duuuuże wyróżnienie - to w końcu 1 z tylko 8 filmików, które wybrali do tych bonusów, to są wręcz szalone bonusy jak na U2! Chyba tylko DVD z PopMartu ma lepsze.Tylko minuta? Trochę smutno, szczególnie wobec deklaracji zespołu i zaangażowania chorzowskiej publiki...
Osobiście to raczej mam żal do tego kto kieruje projektami tych DVD, może po trochu zespołu, bo nie do końca rozumiem - oni myślą, że dla zagorzałych fanów po minucie/półtorej z tych ośmiu miast to full wypas? Na dodatek wszystkie chyba były za darmo w necie dostępne. Eeeee powtarzam się.... I tak nie dotrze do "twórców" DVD, a tu każdy to wie. Jak ja bym robił takie DVD to....
Napisano 29 maja 2010 - 23:29
Smaczek w postaci kocertu pozostawiam na wieczór.
i jak... mozesz odniesc jakosciowo do nie wiem np. Killersow z Royal Albert (chyba najlepsze Blu jakie widzialem)?
teledyski tez w HD?
po drugim obejrzeniu:
- Beautiful Day z In God's Country i The Maker do highlightow
i Bono naprawdę wychodzi z siebie żeby ruszyć publike i ... słabizna
Napisano 30 maja 2010 - 08:45
Napisano 30 maja 2010 - 09:45
Napisano 30 maja 2010 - 12:28
Po obiedzie będzie głośno
A jak odblokować niby ten ukryty dodatek?
(Jak ktoś wie np Zbych a nie chce zdradzać na całym forum,to poproszę na priv
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych