"U2 360° At The Rose Bowl"
Posted 30 marca 2010 - 20:46
Posted 30 marca 2010 - 20:50
http://eil.com/shop/...atalogid=503768
Ale spokojnie, to może być jakiś primaaprilisowy żart, równie zabawny jak to, że sklepik ten wycenił wersję super deluxe na 245 dolarów.
A jeśli okazałoby się to (smutną) prawdą, to może koncert był za długi żeby go wydać? Ned O'Hanlon kiedys tak usprawiedliwiał wycięcie Tryin' to Throw Your Arms Around the World z DVD z Sydney.
Posted 30 marca 2010 - 20:52
Ktoś napisał, ktoś podchwycił- tak się rodzi plotka OBY to była plotka.
Informacja pojawiła się na stronie znanego sklepu Eil. Odnośnik: http://eil.com/shop/...atalogid=503770
Mam nadzieję, że jest to zwykła pomyłka i na DVD uświadczymy Bowiego i Breathe
Posted 30 marca 2010 - 20:56
I nie wiem jak wam, ale mi się okładka nie podoba. Nic sobą nie prezentuje w przeciwieństwie do takiego Slane'a na przykład.
Posted 30 marca 2010 - 20:59
Posted 30 marca 2010 - 21:25
Ned O'Hanlon kiedys tak usprawiedliwiał wycięcie Tryin' to Throw Your Arms Around the World z DVD z Sydney.
WRONG... chodzilo o BOSTON - One etc. - tutaj zaslaniano sie brakiem miejsca
Tryin z Sydney wyciete bo laska byla niepelnoletnia i spozywala alkohol! (przynajmniej takie tlumaczenie bylo powszechne)
cena Super delux to zart... nawet jesli beda nowe tracki to nie za te pieniadze (no chyba ze bedzie ich 150 )
Posted 30 marca 2010 - 21:26
1. Squaring The Circle: Creating U2360°
2. U2360° Tour Clips
4. Berlin Timelapse Video
5. European Tour Opening Barcelona
7. Get On Your Boots - Video
8. Magnificent - Video
9. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight - Animated Video
10. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight - Live At Barcelona
11. The Making Of 'Get On Your Boots' Video
12. The Making Of 'Magnificent' Video
Z naszego punktu widzenia chyba coś tylko może być zawarte w U2360° Tour Clips, niestety.
Posted 30 marca 2010 - 21:44
WRONG... chodzilo o BOSTON - One etc. - tutaj zaslaniano sie brakiem miejsca
Tryin z Sydney wyciete bo laska byla niepelnoletnia i spozywala alkohol! (przynajmniej takie tlumaczenie bylo powszechne
Wg wikipedii:
Za wyjątkiem utworu "Tryin' to Throw Your Arms Around the World", granego pomiędzy piosenkami "Numb" i "Angel of Harlem", wszystkie inne wykonywane tej nocy znalazły się na wideo. Spekulowano, że powodem były kontrowersje spowodowane tym, że wokalista zespołu, Bono podczas wykonywania tego utworu podzielił się z nieletnią fanką szampanem. Inni twierdzili, że grupa nie była usatysfakcjonowana wykonaniem piosenki i dlatego znieknęła ona z filmu. Jednakże producent, Ned O'Hanlon w 1996 roku, podczas internetownego czata zaprzeczył temu, twierdząc, że koncert był po prostu zbyt długi i trzeba było go skrócić, by mógł zostać wydany.
Niezależnie od przyczyn usunięcia będę naprawdę zawiedziony brakiem Breathe. To dla mnie jeden z bardziej charakterystycznych momentów koncertu, kiedy Bono wychodzi na scenę i dziarsko chwyta za statyw mikrofonu, Edge uderza w 'ten' dźwięk i fala energii zalewa stadion A intro to już kwintesencja całego show, ile wspomnień związanych z tymi dżwiękami, podniecenie zmieszane z niecierpliwością, odliczanie do startu... niesamowita chwila. Mam nadzieje że Bowie zostanie, ale jak to połączyć z Butami?
Posted 30 marca 2010 - 21:51
Posted 30 marca 2010 - 22:05
Pomyliliby się w setliście? Ucięliby początek omyłkowo w tym sklepie?
Wydaje mi się to zdecydowanie bardziej prawdopodobne niż wykastrowanie koncertu z otwieracza i w dodatku najlepszej piosenki z nowej płyty. Wyobraźmy sobie choćby show Popmartu bez Mofo. Ba, nawet bez Pop Muzik jest w zasadzie nie do przyjęcia.
Posted 30 marca 2010 - 22:07
Posted 30 marca 2010 - 22:44
Music can change the world, because it can change people.
Posted 31 marca 2010 - 00:57
Bonus Track 'Breathe' (Live At The Rose Bowl)
Czyli nie będzie Bowiego!!!!!!!!!!! Zapewne wykastrują też resztę snippetów.
Jedno wielkie nieporozumienie.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users