Warszawa rusza na Chorzów!
Napisano 01 sierpnia 2009 - 19:31
a w ogóle, to zastanawiam się, jak uspokoić moją rodzicielkę, bo ona generalnie sobie nie wyobraża koczowania pół doby pod stadionem, na stadionie i tego 'sprintu na upatrzone miejsce' i tej gigant masy ludzi. A zawsze mi sie wydawało, że starsze generacje powinny rozumieć 'czego się nie robi dla...'
Napisano 01 sierpnia 2009 - 19:37
zależy czy starsze generacje jeździły na koncerty i takie tam różne imprezyA zawsze mi sie wydawało, że starsze generacje powinny rozumieć 'czego się nie robi dla...'
np. moja rodzicielka nie bardzo, i jak jej powiedziałam o tym koczowaniu to tylko popatrzyła na mnie jak na idiotkę...
Napisano 02 sierpnia 2009 - 09:44
a co do koczowania.. to tylko relaksacyjne siedzenie, w karty można pograć, opalić się, od takiego czegoś przecież jeszcze nikomu się nic nie stało. zresztą młodzi jesteśmy, to siłę mamy, no.
a my możemy przyjechać z Mysłowic do Katowic na 7:40, szybciej się nie da, więc..
Napisano 02 sierpnia 2009 - 11:35
to nie jest w żadnym pomieszczeniu tylko normanie na dworcu obok poczekalni (z peronów w stronę wyjścia głównego po prawej)
Napisano 02 sierpnia 2009 - 11:44
przechowywalnia (metalowe szafki) tak samo jak w krakowie - za dużą 8zł (sporo się mieści), za małą 4zł za dobę. potem jest dopłata. tylko trzeba pilnować żeby kluczyka nie zgubić.
Cenne info za które bardzo dziękuję...
A co do spotkania na Centralnym to na pewno będzie to hala główna przy tablicach odjazdów-przyjazdów... Skołujemy jakąś karteczkę "u2forums.crew" więc na pewno się znajdziemy.
Jeszcze tylko godzina spotkania na dworcu pozostaje do ustalenia, to myślę dzisiaj uda się dogadać.
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:27
Daria, powiedz, że fani Bonia są bardzo spokojni i uduchowieni, bo biorą sobie do serca jego słowa
Wers, naprawdę, kocham Cię
koszulka na kij od szczotki i się znajdziemy a w sumie myślę że osoba Acra wystarczy..
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:46
w sensie że Acr - zespalacz tłumów?
spoks, widziałam na last.fm, jak wyglądasz, więc Cię znajdę i się przywitam, ha
wiesz, on jest osobą publiczną - wszyscy wiedzą jak wygląda, ile razy się skompromitował i takie tam ;P
a ja też wiem jak wyglądasz - ha
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:33
slonecznikowa to ta z fajnym glosem . mialem okazje sie przekonac, wiec jak ktos w wawie nie bedzie pewien- tak, to ona.
Wers - nigdy!
Mrówa - specjalnie poczekam z przedstawianiem się i zobaczymy czy mnie poznasz po głosie ;P
Napisano 03 sierpnia 2009 - 10:10
Wyjaśniłam, że lista jest mało oficjalna. I nie zauważyłam tego "v" w nicku ;-)
Jest szansa, że po koncercie zdążę na pociąg, który odjeżdża o 00:47?
Musi być bo chce nim wracać!
Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:50
print screen
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych