Warszawa rusza na Chorzów!
Napisano 04 sierpnia 2009 - 20:55
W sumie do wawy dotarłam z 4-godzinnym opóźnieniem, bo w Katowicach pociąg opanowała opancerzona policja, nastąpiło drobne;) spięcie z co bardziej żywotymi kibicami i czekaliśmy, aż dostawią dla nich oddzielne wagony.
Generalnie nie polecam;]
Co do tego pociągu 4.40, to on chyba z Wiednia jedzie, więc kobieta na infolinii powiedziała, że trza wcześniej miejscówki rezerwować, a znając życie na bank przyjedzie opóźniony..
Ale, żeby nie było, że zapeszam, popukałam w niemalowane
chodziło mi o pociąg, odjeżdżający z Katowic 0.47 ;P
Użytkownik bee edytował ten post 04 sierpnia 2009 - 21:58
Napisano 04 sierpnia 2009 - 21:18
Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:46
nie chcę nikogo straszyć, ale jakiś czas temu wracałam tym pociągiem z Krakowa i tam już większość osób została na dworcu - ten pociąg jedzie mniej więcej tak: Zakopane-Wisła-Kraków-Katowice-Częstochowa-Wawa-i kończy chyba w Gdańsku.. Akurat wtedy tak się złożyło, że kibice Lechii i Wisły jechali na mecz, który miał mieć miejsce gdzieś w okolicach stacji końcowej ..
W sumie do wawy dotarłam z 4-godzinnym opóźnieniem, bo w Katowicach pociąg opanowała opancerzona policja, nastąpiło drobne;) spięcie z co bardziej żywotymi kibicami i czekaliśmy, aż dostawią dla nich oddzielne wagony.
Generalnie nie polecam;]
Co do tego pociągu 4.40, to on chyba z Wiednia jedzie, więc kobieta na infolinii powiedziała, że trza wcześniej miejscówki rezerwować, a znając życie na bank przyjedzie opóźniony..
Ale, żeby nie było, że zapeszam, popukałam w niemalowane
chodziło mi o pociąg, odjeżdżający z Katowic 0.47 ;P
Miałem przyjemność podróżowania i jednym i drugim. Ja wam mówię nie będzie źle Przestańcie ludzi straszyć. Co najwyżej będzie "mit" na dworcu w Katosach
Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:09
Witam,
Czy ktoś wyjeżdża jutro z Wawy o 11.25 z Centralki ? Jadę z kumplem i jestem ciekaw czy tylko we dwóch tak późno się wybieramy
najwyraźniej tak
Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:32
Kurde, nikt nie jedzie o 6:30 z WAWY?!
Z kim ja wypije bro w pociagu?!
Chodzi o EuroCity o 6.25? Mozliwe, ze ja bede zmuszony nim jechac bom troche chory i wyjazd w nocy chyba niestety odpada (nie chce byc mega zmeczony przed koncertem, a te 4-5 godzin snu (nie w pociagu ) naprawde moze robic roznice). Jakby co to dogadamy sie bezposrednio (podeslij mi pryw. message'a jesli sprawa jest aktualna).
Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:40
PodeslalemChodzi o EuroCity o 6.25? Mozliwe, ze ja bede zmuszony nim jechac bom troche chory i wyjazd w nocy chyba niestety odpada (nie chce byc mega zmeczony przed koncertem, a te 4-5 godzin snu (nie w pociagu ) naprawde moze robic roznice). Jakby co to dogadamy sie bezposrednio (podeslij mi pryw. message'a jesli sprawa jest aktualna).
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:19
Napisano 05 sierpnia 2009 - 18:39
Dla mnie to wszystko jest surrealistyczne. Dopiero co wróciłam z Nowego Jorku, nie przestawilam sie na zmianę stref czasowych, a za kilkadziesiąt godzin spełni sie moje najwieksze marzenie! Jakby co, piszę sie na powrót 0:47 z Chorzowa. Widzimy sie na Centralnym!
A ja dopiero co dzisiaj po Woodstocku ;p
Dopisuję się na ten powrót.
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za parę godzin koncert. ^^
Napisano 05 sierpnia 2009 - 19:09
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych