Warszawa rusza na Chorzów!
Napisano 13 lipca 2009 - 13:28
Ewentualnie może jakieś podobne miejsce w pobliżu otwarte do 2.00?
Napisano 13 lipca 2009 - 13:36
Może ktoś jest zorientowany w takiej kwestii: Do której otwarty jest macdonald pod centralnym? Bo nasz pociąg do Wawy przyjeżdża lekko przed północą i pomyślałem, że macdonald byłby najprzytulniejszym miejscem na przeczekanie tych 2 godzinek do pośpiecha do Katovitz.
Ewentualnie może jakieś podobne miejsce w pobliżu otwarte do 2.00?
Niestety w czwartek 6.08 będzie czynny tylko do 0:00, ewentualnie restauracja w samym centrum róg Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej jest czynna w tygodniu do 1:00.
Hard Rock w Złotych Tarasach jest do 1:00 czynny - to najbliżej dworca, a i w miarę normalne warunki (niestety nie cenowe;).
Napisano 13 lipca 2009 - 15:57
Jest w ogóle ktoś oprócz mnie kto jeszcze nie ma biletu na ten pociąg?
ja ;p więc się nie załamuj chociaż lepiej zabukować bilet wcześniej, żeby nie spędzić tych paru godzin na przejściu w pociągu. raczej mało przyjemne <wiem z doświadczenia> i nie polecam.
Może ktoś podać dokładne "dane" naszego pociągu? dla nieogarniętych sierot, które jeszcze nie kupiły biletu, a mają taki zamiar
Napisano 16 lipca 2009 - 10:09
a ja mam dla was meganiusa:
JADĘ Z WAMI !!! \m/
Napisano 16 lipca 2009 - 14:27
Może ktoś podać dokładne "dane" naszego pociągu? dla nieogarniętych sierot, które jeszcze nie kupiły biletu, a mają taki zamiar
Zwykły pospieszny. Ticket kupuje się na określony dzień, określoną trase (w naszym przypadku 6.08.2009, W-wa Centralna > Katosy Główne), a nie na konkretny pociąg jeśli nic nie zmienili więc dane potrzebne do kasy masz w nawiasie Co jeszcze? No lepiej kupić pare dni wcześniej albo wpaść wcześniej na dworzec, żeby przypadkiem nie utknąć w kolejce. To 2:00 w nocy, może się wydawać że luz, ale często wcale tak nie bywa na centralnym, troszkę ostrożności w tej sprawie nie zaszkodzi Z biletem trzeba się już tylko spotkać z nami. Proponuję od razu na peronie docelowym na jakieś plus minus 15 minut przed planowanym odjazdem.
Napisano 16 lipca 2009 - 14:57
Zwykły pospieszny. Ticket kupuje się na określony dzień, określoną trase (w naszym przypadku 6.08.2009, W-wa Centralna > Katosy Główne), a nie na konkretny pociąg jeśli nic nie zmienili więc dane potrzebne do kasy masz w nawiasie Co jeszcze? No lepiej kupić pare dni wcześniej albo wpaść wcześniej na dworzec, żeby przypadkiem nie utknąć w kolejce. To 2:00 w nocy, może się wydawać że luz, ale często wcale tak nie bywa na centralnym, troszkę ostrożności w tej sprawie nie zaszkodzi Z biletem trzeba się już tylko spotkać z nami. Proponuję od razu na peronie docelowym na jakieś plus minus 15 minut przed planowanym odjazdem.
Aaa czyli tam nie ma miejscówek? Ile Acr, nas studentów ten bilet będzie kosztował?
Napisano 16 lipca 2009 - 16:25
Proponowałbym też ludziom którzy wracają po koncercie do W-wy się jakoś zorganizować wspólnie na tę okolicznośći
Napisano 18 lipca 2009 - 15:13
(i w ogóle to witam! bom nowa tu)
Napisano 18 lipca 2009 - 16:43
W kierunku stadionu jedzie tramwaj nr 11, 39 z Placu Miarki lub Ronda (kolo Spodka)
I jak acr słusznie napisal czas dojazdu okolo 15 min
Napisano 22 lipca 2009 - 14:58
w moim przypadku o "parę dni wcześniej" trochę ciężko a wystarczy jak kupię ten bilet +/- przed 18 [czyli wtedy, kiedy przyjadę do Wawy]?No lepiej kupić pare dni wcześniej albo wpaść wcześniej na dworzec, żeby przypadkiem nie utknąć w kolejce.
Proponowałbym też ludziom którzy wracają po koncercie do W-wy się jakoś zorganizować wspólnie na tę okolicznośći
o to to, właśnie o której planujecie [planujemy? ] oddelegować się do stolicy?i pociągiem o jakiej godzinie wracacie? lub wracamy - co się jeszcze okaże
Napisano 22 lipca 2009 - 16:42
w moim przypadku o "parę dni wcześniej" trochę ciężko a wystarczy jak kupię ten bilet +/- przed 18 [czyli wtedy, kiedy przyjadę do Wawy]?
Jasne, to nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby go mieć. Pisałem o tym 'wcześniej lepiej', mając na myśli, żeby uniknąć zamieszania jak się tam już zbierzemy, albo żeby się nagle 5 minut przed odjazdem nie znaleźć się w środku kolejki do kasy, ledwo wyrabiając na ciopąg
Napisano 24 lipca 2009 - 13:32
1. Michał + brat
2. acr
3. lookass
4. uzi
5. romart + 2 os.
6. U2roopa
7. the mirrorball woman
8. Margot
9. zooshe
10. Fan
11. kade