Bilety: opinie
Napisano 12 marca 2009 - 17:27
faktycznie, zadzwonilem tam i przemily pan powiedzial ze normalna sprzedaz rusza od 27 marca od godziny 9. bedzie jedna stefa na plyte, oraz ze bilety na nia kosztuja na 100% 140 zl notomiast ceny na trybuny czekaja jeszcze na zatwierdzenie i oficjalna informacja pojawi sie juz wkrotce.
hm, taka mi sie mysl nasuwa, jesli faktycznie u nas bilety na plyte beda kosztowaly 140 zl, to moze wlasnie po to aby przyciagnac tam najwierniejszych fanow (bo przeciez najbogatszy nie rowna sie najlepszy;) ), w sensie pod scene, a co za tym idzie chca aby ludzie sie dobrze bawili pod scena, a co jeszcze dalej za soba ciagnie, chca po prostu u nas nakrecic dvd takie moje luzne mysli, ale to by mialo sens przeciez, prawda?
Napisano 12 marca 2009 - 18:34
Północ nie jest debilną porą tylko najbardziej optymalną.
Praktycznie wszyscy są w domu, nikt nie może narzekać, że nie kupił biletu bo był w pracy/szkole/uczelni itp.
Tak. Ja już od 23. koczować będe. Tylko kiepsko, że to wszystko zaczyna się w piątek. Tak jak powyżej pisano, w soboty i w niedziele, poczta i banki nie pracują. I jest ryzyko nie dotarcia przelewu i zmarnowania kasy. Więc poniedziałek wydaję się pierwszym sensownym dniem do zakupu. Ja się jeszcze nad tym zastanowie. A Wy jaką strategię obieracie?
Napisano 12 marca 2009 - 18:36
A to po ile kosztowała płyta w innych krajach?
I czy ktoś wie czy bilety na Milan 2005 były tańsze od innych koncertów w trasie? (chociaż to pewnie i tak nic by nie znaczyło bo nie musieli sie wtedy obawiać że nie zapełnią dwa razy)
jak płyta taka tania to kupie chyba w pre-salu, bo pewnie pójdzie szybko. A na trybuny piątek 00:01. Nie będę ryzykował, że nie zostanie dla mnie Nie potrafił bym wysiedzieć soboty i niedzieli z myślą że bilety w sprzedaży a ja jeszcze nie mam
Napisano 12 marca 2009 - 19:29
mam nadzieję, że to prawda, bo ja zbyt kasiasta nie jestem, 300-coś zdołałam zgromadzić, a chciałabym się wybrać na oba koncerty...bedzie jedna stefa na plyte, oraz ze bilety na nia kosztuja na 100% 140 zl
wiadomość o jednej strefie też mnie bardzo cieszy - wolę długo koczować przed bramą niż oddać dobre miejsce komuś, kto je akurat wylosował...
prawda. bardzo mi się podoba ten tok myślenia.hm, taka mi sie mysl nasuwa, jesli faktycznie u nas bilety na plyte beda kosztowaly 140 zl, to moze wlasnie po to aby przyciagnac tam najwierniejszych fanow (bo przeciez najbogatszy nie rowna sie najlepszy;) ), w sensie pod scene, a co za tym idzie chca aby ludzie sie dobrze bawili pod scena, a co jeszcze dalej za soba ciagnie, chca po prostu u nas nakrecic dvd takie moje luzne mysli, ale to by mialo sens przeciez, prawda?
Napisano 12 marca 2009 - 20:07
ale ja juz to dwa czy trzy razy pisalem w tym raz wprost do ciebie pod twoim postem pare dni temu
w kazdym razie, masz 7 dni na przelew
Słuchaj, to będzie pierwszy raz jak będe na koncercie U2. Cholernie mi zależy, aby tam być, bo nie wiem czy taka druga okazja jeszcze się trafi. Rodzice zgodzili się zafundować mi bilet. Ja musze się tylko o niego postarać. Więc mam 90% pewności, że uda mi się być w Chorzowie 6 sierpnia. Jestem zarówno podekscytowany jak i cholernie poddenerwowany (że coś nie wypali, że źle wpisze dane i rozpieprzę kasę rodziców). Dlatego u mnie takie zamotanie. I podejrzewam, że nie jestem wyjątkiem.
7 dni na przelew. Mam im dać znać mailem, że wysłałem pieniądze, czy jak???
Napisano 12 marca 2009 - 20:10
oczywiscie system moze sie jakos nieznacznie roznic,ale na pewno nie bedzie tak ze masz 3 dni na wyslanie pieniedzy bo to by bylo niedorzeczne
#138 Guest_madredeus_*
Napisano 12 marca 2009 - 20:14
"Płatność należy uregulować w terminie 3 dni od daty otrzymania niniejszego potwierdzenia.
Po tym terminie rezerwacja biletów zostanie anulowana."
Dla pewności odebrałam wtedy bilety osobiście z siedziby LN w Wawie.
The Fly - najlepiej napisz maila do Livenation z zapytaniem. Dostaniesz odpowiedź. Koniec kropka :-)
Napisano 12 marca 2009 - 20:14
ech, powtarzam raz jeszcze, z tego co jest napisane na livenation i z tego co znam z wlasnego doswiadczenia- masz 3 dni na potwierdzenie maila + 4 dni na przelew.
oczywiscie system moze sie jakos nieznacznie roznic,ale na pewno nie bedzie tak ze masz 3 dni na wyslanie pieniedzy bo to by bylo niedorzeczne
Więc najlepiej potwierdzenie i przelew dokonać tego samego dnia, co rezerwacje biletu. Tak będzie najpewniej chyba.
Napisano 12 marca 2009 - 20:17
Mrówa jesteś pewny z tymi 7 dniami? Jeśli tak, to znaczy że coś sie zmieniło w LN. Gdy kupowałam bilety na RHCP w Chorzowie (ale to było w 2007) to otrzymałam taką wiadomość:
"Płatność należy uregulować w terminie 3 dni od daty otrzymania niniejszego potwierdzenia.
Po tym terminie rezerwacja biletów zostanie anulowana."
Dla pewności odebrałam wtedy bilety osobiście z siedziby LN w Wawie.
The Fly - najlepiej napisz maila do Livenation z zapytaniem. Dostaniesz odpowiedź. Koniec kropka :-)
popieram popieram, najlepiej napisac
ale mnie troche zmiotles z tym o RHCP, bo ja tez kupowalem bilety na ten koncert i tez przez livenation
I...no dalej bylo tak jak pisalem wlasnie niezle jajca w tym serwisie ; ))
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych