Z tymi symbolami to wydaje mi sie że jest tak, że horizony mogą kupić bilety 3 dni przed publiką, breathy 2 dni a booty dzień przed.
Nie do końca tak, ale blisko
Horizon members - rozpoczęcie przedsprzedaży o 10.00 rano na 3 dni przed oficjalną dystrybucją
Breathe members - rozpoczęcie przedsprzedaży o 10.00 rano na 2 dni przed oficjalną dystrybucją
Boots members - rozpoczęcie przedsprzedaży o 15.00 rano na 2 dni przed oficjalną dystrybucją (czyli 5 godzin później niż grupa Breathe)
Jak patrzyłem parę minut temu, to na obecnie prowadzone 3 przedsprzedaże jeszcze wszystkie rodzaje biletów były dostępne (włącznie z płytą). Czyli chyba takich "płacących" członków U2.COM nie ma aż tak wielu...
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na ewentualne dalsze ogłaszane koncerty (np. na drugi Chorzów) również będzie dla nas przedsprzedaż czy dotyczy ona jedynie koncertów ogłoszonych dotychczas?
To zależy jak interpretować twoje pytanie:
Jeśli chodzi Ci o ew. zakup na warunkach przedsprzedaży biletów na kolejny koncert, to odpowiedź brzmi nie.
Zasady przedsprzedaży są dość "brutalne" dla części trasy Europejskiej, a mianowicie: z otrzymanego kodu można skorzystać wyłącznie 1 raz.
Czyli w grę wchodzi zakup max. 4 biletów na wyłącznie jeden koncert.
W USA będą mogli kupować na więcej koncertów. Trochę to dziwne, ale niestety tak to wygląda.
A jeśli pytasz czy w ogóle będzie też prowadzona przedsprzedaż na nowo ogłaszane koncerty - myślę, że tak. Cały czas przecież, można dołączać do U2.COM i zostać członkiem grupy Boots i mieć szansę na zakup biletów te 2 dni wcześniej niż pozostali...