Bilety: opinie
Napisano 12 marca 2009 - 15:51
Znowu zauważyłem głupotę tego zamawiania przez internet. Przecież 20 to jest piątek, i siłą rzeczy trzeba zapłacić w 3 dni prawda? Szkoda tylko że sobota i niedziela to zamknięte poczty i banki, więc zostaj poniedziałek ale w jeden dzień dojdzie? Wie ktoś co się stanie jeśli ja zapłace, a oni myśląc że nie zapłaciłem ( bo jeszcze nie doszło ) odwołąją mi rezerwacje? Przepadnie kasa i bilety? Do dupy z taką robotą
A to nie jest przypadkiem tak, że sprzedaż zacznie się w czwartek minute po północy (z 19/20ty), bo w takim układzie nie ma problemu...rano lecisz do banku i wpłacasz kase. Ja i tam będę płacić kartą wole sobie zaoszczędzić dodatkowego stresu i być te kilka godzin do przodu.
Edit: No to ok. wszystko się wyjaśniło
Edit nr2: Chyba nie bardzo...
Napisano 12 marca 2009 - 15:59
A to nie jest przypadkiem tak, że sprzedaż zacznie się w czwartek minute po północy (z 19/20ty), bo w takim układzie nie ma problemu...rano lecisz do banku i wpłacasz kase. Ja i tam będę płacić kartą wole sobie zaoszczędzić dodatkowego stresu i być te kilka godzin do przodu.
Niestety...ale nie będzie aż tak różowo...
Oficjalna sprzedaż ma zacząć się o godz. 10.00 w piątek - warunki organizatora trasy (wszyscy tak samo).
Chociaż słyszałem, że warto próbować wcześniej się logować bo może "otworzą" linki przed czasem...
Napisano 12 marca 2009 - 16:01
Niestety...ale nie będzie aż tak różowo...
Oficjalna sprzedaż ma zacząć się o godz. 10.00 w piątek - warunki organizatora trasy (wszyscy tak samo).
Chociaż słyszałem, że warto próbować wcześniej się logować bo może "otworzą" linki przed czasem...
10 rano...?
Napisano 12 marca 2009 - 16:17
Na stronie LN jest napisane, że 20 marca o 00:01 ....
A ja nic nie widzę...gdzie to jest napisane?...jedyne info jakie widnieje to "wiecej informacji wkrótce", "informacje wkrótce" i tyle...
Napisano 12 marca 2009 - 16:51
A ja nic nie widzę...gdzie to jest napisane?...jedyne info jakie widnieje to "wiecej informacji wkrótce", "informacje wkrótce" i tyle...
psiakrew, usunęli to ze strony, ale jak się rejestrowałem tam dwa dni temu to była taka informacja na którejś podstronie, w prawym dolnym rogu, małym druczkiem - na szczęście przekopiowałem wtedy tą informację na inne forum: W sprzedaży od: piątek, pią 20/3 o 00:01
Użytkownik Max edytował ten post 12 marca 2009 - 16:52
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych