Myślę że jeśli album będzie udany i doceniony na całym świecie, pełen świetnych albumowo utworów które na żywo będą powalać, to z dostosowaniem reszty setlisty nie będzie problemu. Myślę że POP jest bardzo realny gdyż obserwuję zespół na VT wracał do korzenii lat 90, gdyż grali nam na VT Zoo Station, Fly, Untila, Mysterious Ways i sporo innych, więc teraz czas się wziąć za POPa, moim marzeniem jest usłyszeć i zobaczyć show na miarę PoPMartu, liczę na pojawienie się Mofo, Last Night, Please, oraz Discotheque z If You Wear [i to chętnie zagrane jak na PopMarcie]... 4-5 piosenek z POPu, czyli tyle ile zagrali w/w z AB. Choć myślę że z The Fly i tak nie zrezygnują [i dobrze! to jest coś niesamowitego podczas koncertu]. Oprócz tego na pewno usłyszymy One, Pride, WTSHNN, ISHFWILF, I will Follow, WOWY, BD i Elevation.
czyli setlista przykładowa, dla mojego toku myślenia
'wielkie hity' czyli Pridy i inne Ony i których wyżej, razem 8 piosenek. 4-5 piosenek z PopMartu, jakieś 6-7 piosenek z albumu co nam razem daje 18-20 piosenek, chłopaki grają zwykle 22-25 piosenek więc wrzucili by jeszcze rarytasiki w stylu Miss Sarajevo, The Fly oraz takie typowe niespodzianki, typu Acrobat na bisa itp