You're welcome to Poland, U2!
Started by
bebok
, sty 16 2009 14:06
786 replies to this topic
Napisano 27 marca 2009 - 18:50
Polska flaga na NYD i kto chce, swoje irlandzkie flagi na SBS. i będzie extra
I ja sie pod tym podpisuje i w 100% popieram
a ja na Londyński koncert i tak idę w koszulce POLSKI !!!!!!!!!!!
Może Bono się ze mną wymieni Mam nadzieję, że Angole nie planują kurde jakiejś flagi.
Napisano 27 marca 2009 - 21:55
W 2005 wziąłem jednorazówkę wychodząc z założenia, że jak zabiorą, to nie będzie szkoda. Ale nie znaleźli jej. I jakieś zdjęcia nawet wyszły. A w sumie teraz jednorazówki jeszcze czulsze robią No i jednak w komórkach całkiem znośne aparaty też się pojawiają.
Większy problem, żeby kamerkę wnieść...
Aaa - na Openerze też jest tylko zakaz wnoszenia aparatów "profesjonalnych". Właśnie w dobie komórek nie sądzę, żeby na U2 było inaczej.
Większy problem, żeby kamerkę wnieść...
Aaa - na Openerze też jest tylko zakaz wnoszenia aparatów "profesjonalnych". Właśnie w dobie komórek nie sądzę, żeby na U2 było inaczej.
Napisano 27 marca 2009 - 22:08
A może im nie przyjdzie na myśl, żeby dokładnie przeszukiwać niewinną kobietę z córką ^^ xDD
Napisano 27 marca 2009 - 22:09
Czy ja wiem... teraz kamery są wielkości średniego aparatu, nawet czasem mniejsze niż aparaty półprofesjonalne, więc nie wiedzę większego problemu;)
No niby tak Akurat ta, którą mam faktycznie jakaś wielka nie jest. Ale za to cena wyższa niż zwykłej cyfrówki (bo HD).
Napisano 27 marca 2009 - 23:05
Nakrętki
Na A.L. też kazali poodkręcać zakrętki i z chlupącącym piciem w butelkach wchodzić do Hali. Wkurzeni ludzie wyrzucali całe butle na alejce przed wejściem, więc stojąc w kolejce deptało się po walających się pełnych picia butelkach...
Na A.L. też kazali poodkręcać zakrętki i z chlupącącym piciem w butelkach wchodzić do Hali. Wkurzeni ludzie wyrzucali całe butle na alejce przed wejściem, więc stojąc w kolejce deptało się po walających się pełnych picia butelkach...
Napisano 28 marca 2009 - 11:55
To widzę, że oprócz flagi szykuje się druga akcja pt: w U2 po oczach. Ktoś będzie chciał wejść z aparatem wejdzie, kto będzie miał pecha to sorry Winnetou, ale może by ewentualnie ktoś coś nowego wymyślił na powitanie(bo wychodzi na to że temat ten to you're welcome to Poland by flash).(Załóżcie sobie temat jak wejść z aparatem, wtedy ktoś z ochrony to przeczyta i wszystkich przetrzepią ) . Takie robienie zdjęć i błyskanie wkurza chyba każdy zespół. Plus tych aparatów to że ustawiając się emitują czerwone światełko, ale chyba nie o to w tym kaman. Trochę inwencji ale w dobrym kierunku poproszę.
Napisano 28 marca 2009 - 13:27
w sprawie dziur we fladze ......pisałam to na innym forum ......
może warto byłoby się dogadać z którąś z "jednorazówek" typu Metro, żeby w dniu koncertu zrobili jedną stronę na czerwono i jedną, gdzie byłoby mało druku .....
gdyby rozdawać to przed stadionem, albo wręcz porozkładać na siedzeniach sektorowych, to uniknęłoby się sytuacji, kiedy ktoś nie ma fragmentu flagi, bo nie wiedział, zapomniał itp. ........normalnie za białą górę flagi może robić prawie każda strona, ale dla płytowców konieczna byłaby ta czerwień na którejkolwiek stronie ....
pewnie i tak zrobią numer o koncercie, a tak mieliby wkład w zrobienie flagi dodatkowo powiadomiono by o akcji wszystkich, którzy jakimś cudem nie słyszeli o fladze.....
może warto byłoby się dogadać z którąś z "jednorazówek" typu Metro, żeby w dniu koncertu zrobili jedną stronę na czerwono i jedną, gdzie byłoby mało druku .....
gdyby rozdawać to przed stadionem, albo wręcz porozkładać na siedzeniach sektorowych, to uniknęłoby się sytuacji, kiedy ktoś nie ma fragmentu flagi, bo nie wiedział, zapomniał itp. ........normalnie za białą górę flagi może robić prawie każda strona, ale dla płytowców konieczna byłaby ta czerwień na którejkolwiek stronie ....
pewnie i tak zrobią numer o koncercie, a tak mieliby wkład w zrobienie flagi dodatkowo powiadomiono by o akcji wszystkich, którzy jakimś cudem nie słyszeli o fladze.....
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych