wole sie skupic na odbieraniu koncertu niz na robieniu zdjec, ktorych i tak bedzie pozniej masa w necie .
Tak, masz racje. Ale nie ma to jak fota własnej roboty
Napisano 27 marca 2009 - 17:59
A ja zastanawiam się jak przemycić aparat! I nie jest to mały płaski kompakcik...
Myślicie, że przetrzepią całą zawartość torebki mojej mamy...? xD
Napisano 27 marca 2009 - 18:00
Użytkownik Max edytował ten post 27 marca 2009 - 18:01
Napisano 27 marca 2009 - 18:01
Jak byłam w tamtym roku na koncercie organizowanym przez livenation to otwarcie powiedzieli, że nie można wnosić jedynie profesjonalnych aparatów z odłączanym obiektywem, także może nam się poszczęsci i będzie taki sam komunikat?
Napisano 27 marca 2009 - 18:07
jakos 2 mega, w sam raz na pierwsze kawalki kiedy bedzie jeszcze mniej wiecej jasno
oj wiadomo ze nie chodzi o jakosc zdjec ale zeby chocaz z 3-4 takie byly co scene widac czy kontury chlopakow : P
Napisano 27 marca 2009 - 18:08
nie no o czyms takim jak statyw to nawet zapomnij
Napisano 27 marca 2009 - 18:09
heh no Ty przynajmniej nie musisz się zastanawiać gdzie oprócz aparatu skitrać obiektyw a co do statywu, to ja miałam na myśli taki mały niepozorny statywik, ale to i tak raczej odpada. Ja swoimi zdjęciami chciałam sobie zrekompensować choć po części to, że prawdopodobnie nie będę na płycie tylko na trybunie...Naprawdę sądzicie, że ten aparat mogę wsadzić sobie w gatki?
Napisano 27 marca 2009 - 18:22
Napisano 27 marca 2009 - 18:27
Ja sądzę, że wpuszczą z aparatem pod warunkiem, że nie będzie miał dokręcanego obiektywu.
Na A.L. też było napisane, że nie wolno nagrywać i robić zdjęć, więc nasuwa się wniosek, że nie wolno nic wnosić. Ale aparat wzięłam i okazało się, że nie moźna jedynie wnosić właśnie takich profesjonalnych.
Napisano 27 marca 2009 - 18:32
Na bilecie jest wyraźnie napisane, że zakaz wnoszenia sprzętu rejestrującego obraz i dźwięk. Trzeba albo dobrze schować, albo mieć szczęście i trafić przy bramce człowieka, który przymknie na to oko
Napisano 27 marca 2009 - 18:45
Na bilecie jest wyraźnie napisane, że zakaz wnoszenia sprzętu rejestrującego obraz i dźwięk. Trzeba albo dobrze schować, albo mieć szczęście i trafić przy bramce człowieka, który przymknie na to oko
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych