jak dla mnie, to ta trójka singli jest mocno średnia; gdyby nie EBW to byłoby już całkiem marnie - zamiast SFS mogłoby być Troubles (ew. Iris), a Miracle (który jak sądzę, miał być tym dla SOI, czym Elevation dla Walizki, Vertigo dla Bomby, wiadomo co dalej) mógł być zastąpiony Californią czy nawet Volcano. bardziej by mi to leżało. a już najlepiej byłoby, gdyby singlem zostało takie Sleep Like a Baby Tonight.
Songs Of Innocence
Posted 23 kwietnia 2015 - 20:42
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 24 kwietnia 2015 - 03:56
Posted 24 kwietnia 2015 - 08:01
Zresztą gdyby nie nagrało jej U2 założę się że nigdy byśmy o niej nawet nie rozmawiali
Jeeeeee, jakiż to stary, wytarty, wytrzepany i zielonkawy z wierzchu argument, aj min, kaman men. Ja uwielbiam SFS, to takie Original Of The Species, któremu się udało (na pewno nie jest bardziej "banalna"), poza tym Bono dał w niej najlepszy wokal od lat. Doskonały numer na singiel i z pewnością się w tej roli spra.. sprawdziłby, gdybyśmy jeszcze żyli w czasach, w których single U2 kogoś jeszcze obchodzą.
Posted 24 kwietnia 2015 - 23:00
Znowu Mini-Film? To po co te Films of Innocence? Trzeba było od razu dać tą robotę ludziom bardziej ogarniętym, jeżeli chodzi o mini produkcje.
Posted 30 kwietnia 2015 - 18:25
Posted 01 maja 2015 - 17:47
No to raczej nie będzie koncertów w Moskwie w przyszłości Co może zwiększać szanse "Warszawy".
Posted 01 maja 2015 - 19:35
Już wiemy kto zburzył im studio w Dublinie
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 26 maja 2015 - 19:38
Posted 26 maja 2015 - 20:38
A teraz gra ją na żywo , ah ten Bono
Teraz już tylko czekam na debiut Ordinary Love podczas trasy
Już nie mówiać o Exit <3 Może w końcu zapomną że powiedzieli że już nigdy więcej jej nie wykonają
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 26 maja 2015 - 21:05
Teraz już tylko czekam na debiut Ordinary Love podczas trasy
podpisuję się pod tym może na jakimś ósmym koncercie w którymś z miast
Posted 26 maja 2015 - 21:08
albo na czwartym Berlinie, nie pogardziłabym w sumie
Posted 26 maja 2015 - 21:09
też może być, nawet jeszcze lepiej, byłaby szansa usłyszeć na żywo
Posted 26 maja 2015 - 21:10
Martyna, tak pozno? niech maja juz ja ograna... zeby nam pieknie brzmial. bo jest piekna
Music can change the world, because it can change people.
Posted 17 czerwca 2015 - 17:57
To był żart czy to po prostu tak długo trwa ?
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 17 czerwca 2015 - 22:43
To był żart czy to po prostu tak długo trwa ?
Pewnie już 5 razy zmienili zdanie. Zobacz ile trwało wydanie wideo do EBW, nawet The Miracle miał wideo wydane dość późno. To jakiś cyrk w tych czasach. Ale co się dziwić ani to single teraz nie są prawdziwe, ani teledyski.
Posted 17 czerwca 2015 - 23:12
Jak już pisałem przy okazji EBW - moim zdaniem to fajnie. Dostajemy kawałek sztuki większy niż teledysk. Film do EBW miecie, to też ma potencjał.
OK. Co do warstwy filmowej, jak najbardziej, ale rozmycie całej sprawy w czasie i opóźnienie w stosunku do wydania "singla" w radio to pomyłka. Bardziej chodziło mi o samo zabieranie się do wydania czegokolwiek więcej niż albumu, ale to już wiadomo.
Posted 17 czerwca 2015 - 23:41
Ale albumu też nie muszą promować. Jak już pisałem - mają trasę wyprzedaną na pniu przysłowiowym, album rozdany za darmo niewiele więcej osób kupi teraz, po co im to skoro wszystko jest ok. Dla nas zły jest tylko brak b-side'ów związanych z tradycyjnymi singlami, ale te przecież dostaliśmy na SoI Deluxe. I nawet chcą je grać. Oby nie kłamali i wydali SoE kiedy powinni, wszystko będzie ok.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users