Panowie z Oasis ogłosili kawałek europejskiej trasy. Reszta dat wkrótce.
Na koncert w Polsce chyba nie mamy co liczyć
Ja tam licze na koncert w Polsce
chcialbym rowniez uslyszec oejziz w polsce
Jakoś nie chcą sobie pobrudzić bucików ziemią wschodnioeuropejską.
Nie ma co liczyć na koncert w Polsce, bo chłopaki do naszego kraju pewnie zrazili sie raz na zawsze. Jakoś w 2000 roku na Torwarze grali pierwszy i jeden jedyny w Polsce koncert i z tego co czytałem w TR to przyszło jakieś 500 osób, więc Torwar świecił pustkami. I nie ważne, że akurat przyjechali bez swojego wokalisty, który pokłócił się ze swoim bratem)
U nas było jakieś 500 widzów, a nie muszę dodawać, że kilka dni wcześniej lub kilka dni później grali na pękającym od ludzi w szwach Wembley z czego zresztą mamy pamiątkę w postaci albumu Familiar To Million (czy jakoś tak)
To, że były czytałem o pustkach na Torwarze to pamiętam doskonale, bo strasznie chiałem na ten koncert pójść, ale po prostu nie miałem kasy.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent