Co nowego w muzyce?
Napisano 18 stycznia 2007 - 18:08
The Prodidy. Ostatnio zasłuchałam się w "Always Outnumbered, Never Outgunned" [jeżu, co za tytuł :roll: ], więc wiadomość o kolejnym albumie mnie cieszy
http://muzyka.onet.p...7931,newsy.html
Jamiroquai. Absolutnie świetna kapela IMO. 8)
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 21 stycznia 2007 - 12:11
Poznaliśmy tracklistę i okładkę nowego albumu grupy Guns n'Roses
Sklep CD Wow zamieścił na swojej stronie internetowej okładkę nowej płyty i tytuły piosenek, jakie trafią na album "Chinese Democracy". Jest to wersja nieoficjalna tracklisty:
Better
Catcher In The Rye
Chinese Democracy
I.R.S.
If The World
Madagascar
Prostitute
Sorry
The Blues
There Was Atime
Rhiad And The Bedouins
Oh My God
Silk Worms
Ides Of March
Album ma się ukazać 5 marca.
http://www.cgm.pl/ak...753785b01166088
Napisano 28 stycznia 2007 - 09:49
Coldplay z legendarnym producentem
Brian Eno ujawnił, że wyprodukuje nową, czwartą już, płytę grupy Coldplay.
Eno podał tę wiadomość w wywiadzie dla BBC Radio 4. Słynny producent dodał, że płyta będzie "bardzo oryginalna i bardzo różna od tego, co zespół nagrywał wcześniej".
Może być ciekawie:). Mam nadzieję, że Eno wpuści do krwioobiegu zespołu Coldplay trochę nowej krwi:).
Napisano 28 stycznia 2007 - 11:17
I tak jesteś lepszy, ja ptrzetrwałem ten album w całości dwa razy, a potem nie wracałem w ogóle.A ja się cieszę, bo niektórych kawałków z "X & Y" zwyczajnie nie mogłem słuchać i gdyby dalej poszli w tym kierunku to chyba nie chciałbym kupić ich następnego albumu.
Swoją drogą, hłe hłe, trzy jakieś siakieś albumy + zmiana na czwartym z brianem eno za konsoletą, skąd my to znamy.. ciekawe czy nagrają jakąś swoją wersje Elvis Presley & America ;]
Napisano 28 stycznia 2007 - 14:50
Heh, właśnie o to mi chodziło ;]A dla mnie to tylko kolejny dowód na to, że Coldplay świata poza U2 nie widzą.. nawet producenta musieli od nich zerżnąć :twisted:
Brian Eno już chyba najlepsze lata ma za sobą, więc mimo iż mam nadzieję, to wątpię żeby powstało coś naprawdę ciekawego, godnego uwagi. Chciałbym się na nowo przekonać do Coldplay, ale oni po prostu nie dają mi szansy. [choć przyznam że Speed Of Sound mi się całkiem przyjemnie słucha w drodze do szkoły ;] ]
Napisano 28 stycznia 2007 - 14:58
Ciekawe czy też będą chcieli, tak jak U2, nagrać bardziej "ambientowy" album. Wyszłoby to pewnie tak, że na tle plamy klawiszy czy czegoś pan ich gitarzysta zapatrzony w Edża coś by sobie pobrzdękał z delay'em, a potem pan Martin znów zacząłby wzruszać, tylko jeszcze bardziej niż zwykle. Chyba bym nie przeżył takiej płyty. Ale nie no, obym się mylił.'Fix You' wieczorem rządzi :)
Ale generalnie Coldplay mi się przejadł.
Mam nadzieję, że na nowej płycie zmienią nieco styl, bo zwyczajnie zaczynają mi się nudzić.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych