The Prodidy. Ostatnio zasłuchałam się w "Always Outnumbered, Never Outgunned" [jeżu, co za tytuł :roll: ], więc wiadomość o kolejnym albumie mnie cieszy
http://muzyka.onet.p...7931,newsy.html
Jamiroquai. Absolutnie świetna kapela IMO. 8)
Napisano 18 stycznia 2007 - 18:08
Napisano 21 stycznia 2007 - 12:11
Napisano 28 stycznia 2007 - 09:49
Coldplay z legendarnym producentem
Brian Eno ujawnił, że wyprodukuje nową, czwartą już, płytę grupy Coldplay.
Eno podał tę wiadomość w wywiadzie dla BBC Radio 4. Słynny producent dodał, że płyta będzie "bardzo oryginalna i bardzo różna od tego, co zespół nagrywał wcześniej".
Napisano 28 stycznia 2007 - 11:17
I tak jesteś lepszy, ja ptrzetrwałem ten album w całości dwa razy, a potem nie wracałem w ogóle.A ja się cieszę, bo niektórych kawałków z "X & Y" zwyczajnie nie mogłem słuchać i gdyby dalej poszli w tym kierunku to chyba nie chciałbym kupić ich następnego albumu.
Napisano 28 stycznia 2007 - 14:50
Heh, właśnie o to mi chodziło ;]A dla mnie to tylko kolejny dowód na to, że Coldplay świata poza U2 nie widzą.. nawet producenta musieli od nich zerżnąć :twisted:
Napisano 28 stycznia 2007 - 14:58
Ciekawe czy też będą chcieli, tak jak U2, nagrać bardziej "ambientowy" album. Wyszłoby to pewnie tak, że na tle plamy klawiszy czy czegoś pan ich gitarzysta zapatrzony w Edża coś by sobie pobrzdękał z delay'em, a potem pan Martin znów zacząłby wzruszać, tylko jeszcze bardziej niż zwykle. Chyba bym nie przeżył takiej płyty. Ale nie no, obym się mylił.'Fix You' wieczorem rządzi :)
Ale generalnie Coldplay mi się przejadł.
Mam nadzieję, że na nowej płycie zmienią nieco styl, bo zwyczajnie zaczynają mi się nudzić.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych