THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!
Napisano 09 grudnia 2007 - 17:01
I że na szczeście nie zrobiłam dziury w podłodze skacząc z radości gdy kurier przyniósł mi paczkę!
Tylko tyle chciałam powiedzieć w ramach niedzielnego narzekania..
Dziękuję i oddaję głos do studia
Napisano 09 grudnia 2007 - 19:43
W MediaM w Kielcach cena ekskluzywnego wydania TJT wynosi 139 zl
A ja kupiłam w MediaM w Zabrzu cena 146,99 wersja super
Moja 3-płytowa Joshua przyszła w czwartek. Merlin jak we wszystkich przypadkach(czy prawie wszystkich) się spisał! O tym co na płytach się nie będę wypowiadać(bynajmniej nie teraz). Inni zrobili to obszerniej i pewnie lepiej niż ja bym to zrobiła. Ale muszę się pożalić, że odpadła mi wstążeczka
I że na szczeście nie zrobiłam dziury w podłodze skacząc z radości gdy kurier przyniósł mi paczkę!
Tylko tyle chciałam powiedzieć w ramach niedzielnego narzekania..
Dziękuję i oddaję głos do studia
Ile płaciłeś za koszty przesyłki.??
Użytkownik acr edytował ten post 10 grudnia 2007 - 17:10
Napisano 09 grudnia 2007 - 19:51
Ile płaciłeś za koszty przesyłki.??
Jeśli kupujesz w Merlinie za kwotę więcej niż 50 zł to koszty wysyłki wynoszą 0 zł (słownie: zero złotych).
A jeśli jesteśmy już przy Merlinie - The Joshua Tree [Super Deluxe Limited Edition] zajumuje 15 miejsce wśród najchętniej kupowanych wydawnictw muzycznych w tym sklepie.
Napisano 09 grudnia 2007 - 21:48
Czytam rozdział, który napisał Bono : Originally it was going to the called the two Americas.
Napisano 10 grudnia 2007 - 21:35
Wiele osób wyżej pisało, że koncert slabej jakości, że liczyli na więcej, że piksele widać. Ja dostałem swoją kopie, obejrzałem,
i doszłem do paru wnoisków. Po piewsze jakośc nie jest zła a jeśli porównacie z Slane to wyjdzie rewelka. Na ekranie 32' nie
dopatrzyłem sie pikseli, głos jak to głos, nie jestem szpecem ale nie miłem ani jednego złego odczucia. Tak więc zależy z czym
porównujemy. Ja porównałem z Slane i wyszło na wielkiego + a jak wiemadomo Slane wg. wielu należy do czołówki DVD U2 jak
nie jest the best. Tyle odemnie.
Pozdrawiam
Napisano 11 grudnia 2007 - 19:28
Koncert jeżeli chodzi o jakość u mnie 6/10. Spodziewałam się trochę lepszego wydania.
Z tych wszystkich oficjalnych Dvd zespołu ten koncert u mnie jest na ostatnim mniejscu.
Mój ranking.
MILANO 2005
SLANE CASTLE 2001
CHICAGO 2005
ZOO TV SYDNEY 1993
BOSTON 2001
JT. PARYŻ 1987
Napisano 12 grudnia 2007 - 19:05
Nabardziej z tego albumu podoba mi się nowa wersja utworu : Silver and Gold ( sun city) , Wave of sorrow.
Z tego co wnioskuje Bono zaśpiewał w 2007 :
Rise up, race against time, desert of our love tych utworków wcześniej nie słyszałam.
Płyta jest wspaniała
A cała płyta tylko o miłości. ah
#399 Guest_Panna Anna_*
Napisano 13 grudnia 2007 - 08:07
I tylko jedno słowo: EEEXXXIIITTT !!!
Zatwardziały, czyż nie uważasz, że cieszysz się niedostatecznie głośno? Sądzę, że mógłbyś odkupić winy nagrywając filmik pt. "Zatwardziały E. skacze pod sufit odpakowując Drzewko Jozuego" i wrzucić na jutjuba. Bo coniektórzy mieli wybór: bilet na Police albo to zacne wydawnictwo i czują się urażeni niedostatecznym okazywaniem radości
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych