THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!
#423 Guest_depe_*
Napisano 27 grudnia 2007 - 10:09
Witam szanownych forumowiczów
Pytanko: Chwilowo nie mam kasy i myślicie że np za miesiąc może zabraknąć TJT oczywiście w wersji Super DELUX?
...2CD+DVD oraz 2LP są wydaniami 'Limited Edition' oznacza to, że były tylko raz tłoczone i 'dodruku' nie będzie.
Ze źródeł dobrze poinformowanych dowiedziałem się, że wytłoczono 27,000 kopii w wersji 2CD+DVD oraz 7,000 kopii wersji 2LP - 'WorldWide'.
Nie są to duże ilości ale cena, dość wygórowana w PL, sprawi, że zapewne poleżą jakiś czas na pólkach sklepowych.. a może i nie.. ?
Ja bym się pospieszył, mimo wszystko z zakupem.
Moje wcześniejsze doniesienia, o liczbach wytłoczonych egzemplarzy zdają się potwierdzać, ponieważ w ostatnich dniach Universal Music UK przesłał informację o całkowitym wyczerpaniu nakładu wersji 2CD+DVD, z zaznaczeniem, że nie ma planów 'dodruku'.
Oznacza to mniej więcej tyle, że zostało tylko to co jest na półkach sklepowych. W hurtowniach i magazynach Universalu nie ma już nic.
W MediaMarkt Zabrze już nie ma i raczej już nie będzie, pytałem, będąc tam przed Świętami.
#426 Guest_piotrek85_*
Napisano 27 grudnia 2007 - 19:52
#427 Guest_Mac_*
Napisano 27 grudnia 2007 - 21:43
Heh no to ja mam niezły problem. Narobiło się zaległości w kolekcji a teraz już nie wiem co wybierać... Czy kupić wersję Deluxe z Popmartu czy z ZooTV czy jednak Drzewko... a może jednak DVD z Bostonu którego także nie posiadam Co nie wybiore i tak pewnie będzie źle... Swoją drogą jak to się ma do limitowanej wersjii HTDAAB (tej z książką...), która jest jeszcze dostępna? Nie uważacie żę informacja od Universalu ma na celu napędzić sprzedaż The Joshua Tree w limitowanej wersji? Mam taką nadzieję...
Kupuj Drzewko, póki jest. Ewentualnie Mexico, reszta którą wymieniłeś zalega w sklepach i będziesz miał raczej czas żeby sobie to kupić.
The Joshua Tree w limitowanej wersji nie będzie "dodrukiwane" w najbliższym czasie, i nie wiadomo czy wogóle.
Limitowanej HTDAAB uważam że nie opłaca się kupywać, przynajmniej jak nie masz jeszcze Bostonu, Drzewka i Mexico.
I nie zyj w stwierdzeniu że co wybierzesz będzie źle. Nie da się wszystkiego od razu, najlepiej kupuj zgodnie z gustami a martwić się będziesz jak nie będziesz miał kaski.
pzdr
Napisano 28 grudnia 2007 - 10:46
Napisano 28 grudnia 2007 - 18:13
ciuch ciuch!
Napisano 28 grudnia 2007 - 18:23
poszukuję jeszcze dvd z Bostonu, ale kurna nigdzie tego dostać nie mogę
http://merlin.pl/fro...t/4,290538.html
Napisano 05 stycznia 2008 - 22:47
Napisano 06 stycznia 2008 - 07:31
i nie ma czego beczeć
Edit
Drzewko w tej wersji znalazłem za 136 zł
Ja podziękuje
Najwyżej kupie sobie 2cd
Napisano 31 stycznia 2008 - 18:37
Pozdrawiam Was i przy okazji witam bo to mój pierwszy post tutaj.
Napisano 31 stycznia 2008 - 18:59
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych