Skocz do zawartości

THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!

486 replies to this topic

#421 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 Postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 02:31

ja jeszcze nie odsłuchałam, ale wygląda to cudnie...ach.

#422 Margot

Margot

Użytkownik

• Members
  • 1 132 Postów

Napisano 26 grudnia 2007 - 14:38

Dopisuuje sie pod poszechna euforia- mam Mam MAM :D
...i dodatkowo jeszcze U2 by U2 :lol:

#423 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 27 grudnia 2007 - 10:09

Witam szanownych forumowiczów :)
Pytanko: Chwilowo nie mam kasy i myślicie że np za miesiąc może zabraknąć TJT oczywiście w wersji Super DELUX?

...2CD+DVD oraz 2LP są wydaniami 'Limited Edition' oznacza to, że były tylko raz tłoczone i 'dodruku' nie będzie.
Ze źródeł dobrze poinformowanych dowiedziałem się, że wytłoczono 27,000 kopii w wersji 2CD+DVD oraz 7,000 kopii wersji 2LP - 'WorldWide'.
Nie są to duże ilości ale cena, dość wygórowana w PL, sprawi, że zapewne poleżą jakiś czas na pólkach sklepowych.. a może i nie.. ?
Ja bym się pospieszył, mimo wszystko z zakupem.

Moje wcześniejsze doniesienia, o liczbach wytłoczonych egzemplarzy zdają się potwierdzać, ponieważ w ostatnich dniach Universal Music UK przesłał informację o całkowitym wyczerpaniu nakładu wersji 2CD+DVD, z zaznaczeniem, że nie ma planów 'dodruku'.
Oznacza to mniej więcej tyle, że zostało tylko to co jest na półkach sklepowych. W hurtowniach i magazynach Universalu nie ma już nic.

W MediaMarkt Zabrze już nie ma i raczej już nie będzie, pytałem, będąc tam przed Świętami.

#424 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 27 grudnia 2007 - 16:58

Tuż przed samymi świętami (dzień przed Wigilią) byłem w Empiku na Marszałkowskiej - na półce z nowościami było jeszcze kilka sztuk.

Na półce z koncertami DVD znalazłem też spory zapas dwupłytowego Popmartu, którego wcześniej tam długo nie widziałem.

#425 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 27 grudnia 2007 - 17:52

Z Empiku to wydawnictwo raczej szybko nie zniknie. W Krakowie też spore zapasy zarówno JT jak i Popmartu 2DVD. Na merlinie już nie ma, ale dość tanio można zamówić jeszcze na rockserwis.pl jeśli ktoś nie posiada tego cuda.

#426 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 27 grudnia 2007 - 19:52

Heh no to ja mam niezły problem. Narobiło się zaległości w kolekcji a teraz już nie wiem co wybierać... Czy kupić wersję Deluxe z Popmartu czy z ZooTV czy jednak Drzewko... a może jednak DVD z Bostonu którego także nie posiadam <_< Co nie wybiore i tak pewnie będzie źle... :( Swoją drogą jak to się ma do limitowanej wersjii HTDAAB (tej z książką...), która jest jeszcze dostępna? Nie uważacie żę informacja od Universalu ma na celu napędzić sprzedaż The Joshua Tree w limitowanej wersji? Mam taką nadzieję... ;)

#427 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 27 grudnia 2007 - 21:43

Heh no to ja mam niezły problem. Narobiło się zaległości w kolekcji a teraz już nie wiem co wybierać... Czy kupić wersję Deluxe z Popmartu czy z ZooTV czy jednak Drzewko... a może jednak DVD z Bostonu którego także nie posiadam <_< Co nie wybiore i tak pewnie będzie źle... :( Swoją drogą jak to się ma do limitowanej wersjii HTDAAB (tej z książką...), która jest jeszcze dostępna? Nie uważacie żę informacja od Universalu ma na celu napędzić sprzedaż The Joshua Tree w limitowanej wersji? Mam taką nadzieję... ;)

Kupuj Drzewko, póki jest. Ewentualnie Mexico, reszta którą wymieniłeś zalega w sklepach i będziesz miał raczej czas żeby sobie to kupić. ;)

The Joshua Tree w limitowanej wersji nie będzie "dodrukiwane" w najbliższym czasie, i nie wiadomo czy wogóle.
Limitowanej HTDAAB uważam że nie opłaca się kupywać, przynajmniej jak nie masz jeszcze Bostonu, Drzewka i Mexico.
I nie zyj w stwierdzeniu że co wybierzesz będzie źle. Nie da się wszystkiego od razu, najlepiej kupuj zgodnie z gustami a martwić się będziesz jak nie będziesz miał kaski. ;)

pzdr

#428 monia_sz

monia_sz

Użytkownik

• Members
  • 198 Postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 10:46

Joshua Tree :rolleyes: kupiłam na Gwiazdkę na rockserwis, przy okazji zamówiłam rattle and hum (ale napisali mi, że czas oczekiwania min. 30 dni, więc se jeszcze trochę poczekam <_< ). poszukuję jeszcze dvd z Bostonu, ale kurna nigdzie tego dostać nie mogę :blink: Popmart i Zoo TV kupię kiedy indziej, bo moi starsi dostaną niedługo zawału, że tyle kasy wydaję na takie *****.

#429 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 18:13

ja dziś widziałem boston 2-płytowy w Mediamarkt w kaliszu, za 115 zł

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#430 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 18:23

poszukuję jeszcze dvd z Bostonu, ale kurna nigdzie tego dostać nie mogę :blink:

http://merlin.pl/fro...t/4,290538.html
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#431 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 05 stycznia 2008 - 22:47

Nie mówcie ??? To ja już nie będę mógł zakupić TJT Limited Edition czy Popmart 2 DVD ?? Kurde no czy oni zwariowali !!! Chcialem zobaczyc na merlinie a tam nic ani jednego ani drugiego !!! Akurat teraz nie mam kasy czyli to znaczy ze juz nigdy nie kupuie tych wersji tak ??

#432 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 05 stycznia 2008 - 23:15

Akurat teraz nie mam kasy czyli to znaczy ze juz nigdy nie kupuie tych wersji tak ??

Ech, moje zdolności przewidywania przyszłości działają tylko w piątki.

#433 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 00:10

Trudno najwyżej poczejkam na kolejna reedycje np popmartu na np nowy format :lol:

#434 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 07:31

Kuba PopMart jest nonstop na Allegro przecież
i nie ma czego beczeć :D

Edit
Drzewko w tej wersji znalazłem za 136 zł
Ja podziękuje :D
Najwyżej kupie sobie 2cd :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#435 Agita

Agita

Użytkownik

• Members
  • 5 Postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:37

Witam Was. Wiem, że na pewno pisaliście gdzie w necie można kupić nową jusha ale nie mam zbyt wiele czasu na czytanie tylu postów. w zawiązku z tym moje pytanie: Czy nie wiecie może gdzie kupić joshua tree wersje 2cd+dvd w necie szybko? wszędzie gdzie przeglądałam sklepy internetowe towar jest na zamówienie albo trzeba dość długo czekać na dostawę ;( minus mieszkania na zadupiu, nic nie można dostać na miejscu ;)

Pozdrawiam Was i przy okazji witam bo to mój pierwszy post tutaj.

#436 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:47

www.rockserwis.pl kupić tam można, ale czy szybko to nie wiem...

#437 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:50

www.rockserwis.pl kupić tam można, ale czy szybko to nie wiem...

Z tego co wiem, wyprzedane.

#438 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:55

Dziwne, w ofercie mają dalej.

#439 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:56

pewnie dostepne na zamowienie...

#440 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 18:59

A to nie nowość w rockserwisie, że w ofercie jest, zamawiasz, a potem dostajesz maila, że przykro nam, ale nie ma.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych