Koncerty
Napisano 15 września 2009 - 07:13
Napisano 15 września 2009 - 21:31
rychło w czas - ceny biletów. powalająceA tak na poważnie, to dziwi mnie jedna rzecz! Początek festiwalu za 12 dni, natomiast nie ma żadnego info odnośnie do biletów.
#1507 Guest_piotrek85_*
Napisano 18 września 2009 - 11:39
Napisano 25 września 2009 - 17:15
02.10.2009 (piątek) godz 18:00
Trzebinia, Dwór Zieleniewskich
Szczegóły, mapka
Myspace
Poziom jaki jest, każdy widzi
Napisano 06 października 2009 - 22:53
Australian Pink Floyd Show znowu w PL na początku 2010 roku:
więcej:TUTAJ
Czy ktoś wybiera się do Bydgoszczy ? Ja właśnie kupiłem bilety na ten koncert (ekonomia zadecydowała... --> najbliżej domu)
Pytam, bo może jedzie ktoś z forumowiczów, a fajnie byłoby może się spotkać przy tej okazji...
Napisano 09 października 2009 - 16:11
17-12-2009
ŁÓDŹ
Dekompresja
16-12-2009
WARSZAWA
Stodoła www.stodola.pl
15-12-2009
WARSZAWA
Stodoła www.stodola.pl
27-11-2009
KRAKÓW
Rotunda www.rotunda.pl
26-11-2009
KRAKÓW
Rotunda www.rotunda.pl
20-11-2009
WADOWICE
Wadowickie Centrum Kultury
18-11-2009
POZNAŃ
Eskulap www.rokart.pl
Napisano 13 października 2009 - 19:08
Więcej np tu:
http://miasta.gazeta..._orkiestra.html
Fajna sprawa, choć skład pomieszany.. ale chętnie bym zobaczyła, dwa minusy to ceny biletów i miejsce koncertu (hala MTS - która rzeczywiście wyglada jak hala i nie oddaje wg mnie atmosfer tamtejszych muzycznych eventów..).
Trza pomyśleć. Przeszłabym się usłyszeć The Rain is Falling..
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 13 października 2009 - 20:08
To biorę ojca lub raczej on mnie i jedziemy
Zastanów się, czy na pewno warto. Byłem na nich w Warszawie rok temu, licząc na fajny gig, dziadów bo dziadów, ale grających niegdyś w kapeli którą zawsze bardzo lubiłem i co... cienizna. Zagrali jak byle coverband, bez pary, bez ognia, bez jaj po prostu. Może to wina Kongresówki i dość średniego jak na tę salę dźwięku, może to wina publiki która w moim otoczeniu znałą po trzy kawałki, może tego że grali tego dnia dwa koncerty pod rząd ale byłem szczerze zawiedziony.
Napisano 14 października 2009 - 07:16
Skoro doszukiwałeś się przyczyn złego spektaklu w sali, czy publiczności, więc jest coś na rzeczy i rzeczywiście to, co napisałeś skłania do zastanowienia.Zastanów się, czy na pewno warto. Byłem na nich w Warszawie rok temu, licząc na fajny gig, dziadów bo dziadów, ale grających niegdyś w kapeli którą zawsze bardzo lubiłem i co... cienizna. Zagrali jak byle coverband, bez pary, bez ognia, bez jaj po prostu. Może to wina Kongresówki i dość średniego jak na tę salę dźwięku, może to wina publiki która w moim otoczeniu znałą po trzy kawałki, może tego że grali tego dnia dwa koncerty pod rząd ale byłem szczerze zawiedziony.
Sama idea grania z orkiestrą symfoniczną daje do myślenia.
Człowiek od samego newsa strasznie, emocjonalnie reaguje i zaopatruje się na niepowtarzalne show, które wcale takie jednak nie musi być.
Pomyślę.
Napisano 14 października 2009 - 09:23
Zastanów się, czy na pewno warto. Byłem na nich w Warszawie rok temu, licząc na fajny gig, dziadów bo dziadów, ale grających niegdyś w kapeli którą zawsze bardzo lubiłem i co... cienizna. Zagrali jak byle coverband, bez pary, bez ognia, bez jaj po prostu. Może to wina Kongresówki i dość średniego jak na tę salę dźwięku, może to wina publiki która w moim otoczeniu znałą po trzy kawałki, może tego że grali tego dnia dwa koncerty pod rząd ale byłem szczerze zawiedziony.
No właśnie.. Dobrze w sumie acr, że napisałeś.. A tu w Szczecinie także ta hala, o której pisałam niszczy atmosferę strasznie.. 90 zł za najtańszy bilet też nie mało.. Można się podjarać, ale coś mi się zdaje, że lipa z tego może wyjść..
btw. u nas też mają zagrać dwa koncerty pod rząd..
http://www.u2.szczecin.pl
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych