Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koncerty

3322 replies to this topic

#1481 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 09 września 2009 - 10:47

szczerze mówiąc ciężko stwierdzić.... ja mam sektor G w 4 kategorii cenowej (po 125 PLN)
w Katowicach

widze że nie ma wielkiej różnicy między cenowej między sektorami od 2 do 6, tylko sektor vip się pod tym względem wyróżnia i zastanawiam się czy to się opłaca, czy widoczność w pozostałych sektorach jest podobna czy w sektorze vip jest aż tak dobra....?

#1482 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 09 września 2009 - 11:01

widze że nie ma wielkiej różnicy między cenowej między sektorami od 2 do 6, tylko sektor vip się pod tym względem wyróżnia i zastanawiam się czy to się opłaca, czy widoczność w pozostałych sektorach jest podobna czy w sektorze vip jest aż tak dobra....?

Moim zdaniem Spodek nie jest aż tak monstrualną budowlą, by tworzyć na okoliczność koncertów takie dziwne różnice cenowe. Jedyną zaletą sektora VIP jest położenie na wprost sceny. Uważam, że z pozostałych sektorów też jest bardzo dobry widok. Dlatego szczególnie atrakcyjne są sektory H i G - zaraz obok VIP, a za nieco niższą cenę.

#1483 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 09 września 2009 - 11:09

Moim zdaniem Spodek nie jest aż tak monstrualną budowlą, by tworzyć na okoliczność koncertów takie dziwne różnice cenowe. Jedyną zaletą sektora VIP jest położenie na wprost sceny. Uważam, że z pozostałych sektorów też jest bardzo dobry widok. Dlatego szczególnie atrakcyjne są sektory H i G - zaraz obok VIP, a za nieco niższą cenę.

więc wybór jest niełatwy, hmmmmm sektor vip kusi - cholera że też mam takie skrzywienie że zawsze musze mieć najlepszą miejscówę :P , to kosztowne skrzywienie hehehehehe

#1484 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 09 września 2009 - 11:14

Właśnie zauważyłam, że na eventim jest zupełnie inne oznaczenie sektorów nić na ticketonline

Dla ścisłości ja zamawiałam bilety ze strony TicketOnline
i według tej strony sektory H i G wydają się być atrakcyjne pod względem lokalizacji i ceny.

#1485 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 09 września 2009 - 11:55

Nie wiecie czy egzaminy w sesji mogą być też w weekendy? Australijscy Floydzi już drugi raz przyjeżdzają w środku mojej sesji! :(

#1486 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 09 września 2009 - 12:08

Nie wiecie czy egzaminy w sesji mogą być też w weekendy? Australijscy Floydzi już drugi raz przyjeżdzają w środku mojej sesji! :(

kurcze.... Sama nie wzięłam tego pod uwagę... :/

#1487 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 10 września 2009 - 22:31

Jutro Caspian gra w tczewskiej Trombie. Ktoś się wybiera? Bilety 20 PLN
Dołączona grafika

#1488 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 12 września 2009 - 11:46

Właśnie zauważyłam, że na eventim jest zupełnie inne oznaczenie sektorów nić na ticketonline

Dla ścisłości ja zamawiałam bilety ze strony TicketOnline
i według tej strony sektory H i G wydają się być atrakcyjne pod względem lokalizacji i ceny.

ja wybrałem sektor b, mniej więcej w środkowej jego części, za 145 zeta to chyba najlepszy wybór, lepiej będą mieli już tylko vipy :P

#1489 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 12 września 2009 - 12:01

ja wybrałem sektor b, mniej więcej w środkowej jego części, za 145 zeta to chyba najlepszy wybór, lepiej będą mieli już tylko vipy :P

oo :) widzę, że dołożyli jakąś pulę biletów. Jak zamawiałam, sektor B był już niedostępny :)

Tak czy siak to na pewno będzie super koncert :)

#1490 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 12 września 2009 - 22:23

oo :) widzę, że dołożyli jakąś pulę biletów. Jak zamawiałam, sektor B był już niedostępny :)

Tak czy siak to na pewno będzie super koncert :)

ja kupiłem osobiście w empiku dzisiaj rano.....pani mówiła że jest jeszcze 300 biletów na show w spodku....

#1491 anchois

anchois

Użytkownik

• Members
  • 399 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:16

jeszcze nikt nie wspomniał?: 4 października na Avant Festivalu we Wro zagra Lou Reed!

#1492 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:18

jeszcze nikt nie wspomniał?: 4 października na Avant Festivalu we Wro zagra Lou Reed!

a 7 CSU. Bedziesz? ;)

#1493 anchois

anchois

Użytkownik

• Members
  • 399 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:27

a 7 CSU. Bedziesz? ;)

vide: Festung Breslau ...

aha, i żeby nie było, że we Wrocławiu się nic nie dzieje to dodam, że w Firleju 9 października koncert Camera Obscura, 10 - Kumka Olik&friends ( ;) ) i 8 listopada OCEANSIZE. tu powiem, że szczena mi trochę opadła, bo jarałam się wprawdzie nimi z 2 lata temu, ale byłam skłonna jechać do Węgorzewa tylko dla nich. a tu, proszę, jedyny koncert na trasie i to we Wrocławiu właśnie. :)

#1494 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:33

no ale dlaczego we Wro? na 90% nie dam rady. motyla noga.

#1495 anton

anton

.

• Members
  • 1 310 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:40

Na 90% dam rade. yeeaaah!

#1496 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:43

Bo to bardzo fajne miasto jest i nie chcę być "wanna be new york" jak takie inne polskie miasto :P
A tak na poważnie, to dziwi mnie jedna rzecz! Początek festiwalu za 12 dni, natomiast nie ma żadnego info odnośnie do biletów.
Dołączona grafika

#1497 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:47

no Wro owszem, fajny jest, co do tego Niu Jorku to nie mam pojęcia o co chodzi, ale mniejsza :P
a z festem faktycznie dziwne. sam Lou Reed! a pierwsze słyszę w ogóle o takiej imprezie.

#1498 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 14 września 2009 - 20:50

Oprócz Lou, będzie taka niezalówa, co to pocina na banjo, nosi ten taki usztywniacz karku.... Nie pamiętam jej personaliów, ale na nią też bym się chętnie wybrał.
Dołączona grafika

#1499 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Napisano 14 września 2009 - 21:00

W ramach kolejnej "pożegnalnej trasy koncertowej" Chris Rea zagra 16 lutego 2010 w Warszawie na Torwarze. Bilety w cenach od 176 do 264 złotych do kupienia na eventim.pl.

#1500 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 14 września 2009 - 21:21

aż tak bardzo chyba nie masz czego żałować, bo to jest Reed z jakimś pobocznym swoim projektem, który jest ponoć mało słuchalny ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych