Koncerty
Napisano 04 sierpnia 2008 - 23:23
Wszystko, wszyscy przeciwko;)
Nie wszyscy - np. pan Kaczkowski za.
#970 Guest_Panna Anna_*
Napisano 19 sierpnia 2008 - 13:12
Gerrard i Schulze w Polsce
13 listopada w bazylice oo. Salezjanów na jedynym koncercie w Polsce wystąpią Lisa Gerrard i Klaus Schulze.
Muzycy promować będą wydany w lipcu album „Farscape I & II“. Na płycie Gerrard, wieloletnia wokalistka grupy Dead Can Dance i kompozytorka muzyki filmowej, zaśpiewała do podkładu napisanego przez Klausa Schulze’a – muzyka legendarnej formacji Tangerine Dream. Szczegóły na www.newmusicart.pl.
#972 Guest_Panna Anna_*
Napisano 22 sierpnia 2008 - 14:33
Bo ja nie
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:03
http://miasta.gazeta..._Wroclawiu.html nożeszkurwano
Sorry, że 2 posty pod sobą, ale nie mam siły edytować poprzedniego. Nosz kur... mać! To po to codziennie wypatrywałem informacji o sprzedaży biletów, żeby dowiedzieć się o takim czymś, takiej paranoi się nie spodziewałem.
Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:13
Mnie tez to wkurwiło jak mało co.Sorry, że 2 posty pod sobą, ale nie mam siły edytować poprzedniego. Nosz kur... mać! To po to codziennie wypatrywałem informacji o sprzedaży biletów, żeby dowiedzieć się o takim czymś, takiej paranoi się nie spodziewałem.
Najbardziej oczekiwany wykonawca ostatnich lat (przeze mnie).
U2 jeszcze kilka razy zobaczę, Leonarda nie wiadomo...
Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:40
Mnie tez to wkurwiło jak mało co.
Najbardziej oczekiwany wykonawca ostatnich lat (przeze mnie).
U2 jeszcze kilka razy zobaczę, Leonarda nie wiadomo...
Jeśli żaden koncert w Polsce nie dojdzie do skutku to będzie to bardzo nie fair ze strony menadżera Cohena czy też samego Cohena, nie mam pojęcia, no ale w każdym razie Polska odegrała raczej ważną rolę w jego karierze, w końcu to tutaj był bardzo, bardzo popularny, więc wypadałoby przyjechać na swoją ostatnią trasę koncertową...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych