Koncerty
Started by
Martita
, sty 02 2007 13:48
3322 replies to this topic
Napisano 01 sierpnia 2008 - 19:32
Kurde, dzisiaj w empiku, w bileterii tylko rzuciłem okiem...
Napisana była tylko data i Wawa. Zaraz coś w necie więcej poszukam na ten temat.
AKTUALIZEJSZYN:
http://bilety.wp.pl/...t...c&_ticrsn=5
nawet 3 koncerty będą, ceny od 70 zł do 300zł. Kurde, przejechałbym się.
Napisana była tylko data i Wawa. Zaraz coś w necie więcej poszukam na ten temat.
AKTUALIZEJSZYN:
http://bilety.wp.pl/...t...c&_ticrsn=5
nawet 3 koncerty będą, ceny od 70 zł do 300zł. Kurde, przejechałbym się.
Użytkownik Max edytował ten post 01 sierpnia 2008 - 19:37
Napisano 01 sierpnia 2008 - 19:40
O sękju. Już sam też znalazłem.
"Obecnie artyści występują pod nazwą Electric Light Orchestra Former Members. W skład grupy wchodzą Mik Kaminski, Louis Clark, Kelly Groucutt, którzy występowali zarówno w ELO jak i ELO Part II oraz Eric Troyer, Parthenon Huxley i Gordon Townsend - mający swój duży udział w osiągnięciach ELO Part II."
Czyli bez Jeffa Lynne'a. No trudno.
Bilety za 90 i 120 wchodzą u mnie w grę. 70 to pewnie te słabsze na balkonach, a tam słabawo bywa.
Pewnie się zjawię.
"Obecnie artyści występują pod nazwą Electric Light Orchestra Former Members. W skład grupy wchodzą Mik Kaminski, Louis Clark, Kelly Groucutt, którzy występowali zarówno w ELO jak i ELO Part II oraz Eric Troyer, Parthenon Huxley i Gordon Townsend - mający swój duży udział w osiągnięciach ELO Part II."
Czyli bez Jeffa Lynne'a. No trudno.
Bilety za 90 i 120 wchodzą u mnie w grę. 70 to pewnie te słabsze na balkonach, a tam słabawo bywa.
Pewnie się zjawię.
Użytkownik acr edytował ten post 01 sierpnia 2008 - 19:41
Napisano 01 sierpnia 2008 - 19:49
U mnie to czysty sentyment zdaje się. Sentyment powodujący też podjarkę co i raz i niemijającą sympatię.
Ichnie "Time" to moja pierwsza poważnie ulubiona płyta w życiu. Pierwsza kaseta, którą sam chciałem mieć. Do dziś mnie momentami rozwala. Pewnie nic z niej nie zagrają, ale trudno się mówi. Może będą jakieś melodyjne hiciory wszędzie zjeżdżanego ELO part 2 które też uwielbiam No i pierwszy album. Itepe. Fajnie będzie, dajecie..
Ichnie "Time" to moja pierwsza poważnie ulubiona płyta w życiu. Pierwsza kaseta, którą sam chciałem mieć. Do dziś mnie momentami rozwala. Pewnie nic z niej nie zagrają, ale trudno się mówi. Może będą jakieś melodyjne hiciory wszędzie zjeżdżanego ELO part 2 które też uwielbiam No i pierwszy album. Itepe. Fajnie będzie, dajecie..
Napisano 01 sierpnia 2008 - 21:43
Przy okazji - ta płyta zaczyna się podejrzanie podobnie co Joshua Tree
Napisano 01 sierpnia 2008 - 22:27
Właśnie dzisiaj odkryłem, że bilety na Kraftwerk w Krakowie, można kupić na legitymację, czyli po zniżce! Na sobotę już nie ma, ale zostaje piątek i niedziela. Cena to 40 lub 55zł więc jakby nie było grosze za taki zespół. Żeby było śmieszniej, te za 40zł są na sektor pod samą sceną, a te droższe na krzesełka nieco dalej.
W takiej, mniej więcej kozackiej scenerii odbędzie się muzyczna uczta syntezatorowych plumkadeł, beatów i elektronicznych hit'ów:
W takiej, mniej więcej kozackiej scenerii odbędzie się muzyczna uczta syntezatorowych plumkadeł, beatów i elektronicznych hit'ów:
#957 Guest_piotrek85_*
Napisano 04 sierpnia 2008 - 22:11
Londyn ma szansę zagrać w Londynie na Wembley podczas Polish Music Festival
Głosy można oddawać pod podanym adresem http://wiadomosci.onet.pl/9363,3851,160200,lista.html. Głosy można oddawać co 24 godziny. Jak ktoś się zna nawet częściej
Głosy można oddawać pod podanym adresem http://wiadomosci.onet.pl/9363,3851,160200,lista.html. Głosy można oddawać co 24 godziny. Jak ktoś się zna nawet częściej
Napisano 04 sierpnia 2008 - 22:12
I na razie prowadzi
Napisano 04 sierpnia 2008 - 23:20
Jest za słaby, żeby zagrać 'z góry' bez żadnych konkursików?
Ależ skąd, jest wystarczająco dobry, tyle, że mało kto to dostrzega.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych